Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، بهزاد محمدی مدیر کل امور عشایری استان کرمانشاه گفت: جامعه عشایری استان با جمعیتی بالغ بر ۱۴ هزار خانوار در قالب ۱۴ ایل، دوره ییلاقی خود را عمدتا در مناطق ییلاقی استان و دوره قشلاقی را در مناطق قشلاقی استان و استان‌های همجوار همچون ایلام، خوزستان و لرستان سپری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او جمعیت عشایر استان را ۸۰ هزار نفر اعلام کرد و افزود: ۴.۲ درصد از جمعیت استان را عشایر شامل می‌شوند که با ۱.۵ میلیون راس دام، ۳۰ درصد از پروتئین مورد نیاز استان را تولید می‌کنند.

مدیر کل امور عشایری استان کرمانشاه با اشاره به سهمیه ۱۲ کیلوگرمی آرد برای هر عشایر، افزود: مشکلی در خصوص تامین آرد مورد نیاز عشایر براساس سهمیه اعلام شده، نداریم.

محمدی عشایر استان کرمانشاه را در قالب درون کوچ و برون کوچ معرفی کرد و گفت: جزء محدود استان‌هایی هستیم که خدمات آبرسانی در ۱۲ ماه سال، جاری و ساری هستیم است.

او به خدمات‌رسانی ۳۰ دستگاه تانکر سیار آبرسان به ۴ هزار و ۵۰۰ عشایر و ۳۰ هزار راس دام اشاره و بیان کرد: تانکر‌های سیار، آبرسانی در هنگام ییلاق در داخل استان و در موقع قشلاق در خارج از استان را برعهده دارند.

به گفته محمدی، کرمانشاه تنها استان کشور است که آبرسانی به عشایر را کاملا رایگان انجام می‌دهد و بابت آن هیچگونه وجهی دریافت نمی‌کند.

این مسئول اعتبار آبرسانی امسال عشایر را یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: به دستور شخص استاندار، ۲ میلیارد تومان به اعتبارات اضافه شد تا آبرسانی تا پایان سال ادامه داشته باشد.

او اظهار داشت: پارسال برای اولین بار اعتبارات ملی برای بحث تامین آب را داشتیم که بواسطه آن ۱۰ پروژه را در سطح استان تعریف کردیم  پارسال و امسال برای آن چیزی بالغ بر ۷.۵ میلیارد تومان اعتبار گرفتیم که در قالب آن ۸۵۰ خانوار از آب شرب ثابت برخوردار شدند.

محمدی به وضعیت ایل‌راه‌های استان کرمانشاه هم اشاره‌ای داشت و گفت: ۳ هزار و ۴۰۰ کیلومتر ایل راه در سطح استان داریم که ۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از آن مطالعه شده که سال گذشته ۳۳۷ کیلومتر را تیغه‌زنی انجام دادیم.

او با بیان اینکه ۹۸ درصد عشایر تحت پوشش بیمه خدمات درمانی سلامت هستند، اضافه کرد: ۴ هزار و ۵۰۰ سرپرست خانوار هم تحت پوشش صندوق بیمه تامین اجتماعی عشایر و روستایی هستند که با پرداخت مبلغی به صورت سالانه، با توجه به شرایطی که دارند از حقوق مستمری‌بگیر برخوردار می‌شوند.

محمدی از عشایر استان خواست حتما نسبت به بیمه اجباری دام‌های خود اقدام کنند و گفت: مبلغ بیمه دام عشایر چیزی حدود ۷ هزار و ۷۰۰ تومان است که در کنار آن بحث پلاک‌کوبی و هویت‌گذاری دام نیز انجام می‌شود.

مدیر کل امور عشایری استان کرمانشاه بیان کرد: برای اولین بار امسال یارانه حمل سوخت نفت و گاز را به صورت بلاعوض گرفته‌ایم که براساس آن ۸۶۰ میلیون تومان یارانه به سرمایه عشایر نزد شرکت‌های تعاونی که عضو هستند، اضافه شده است.

او شرکت‌های تعاونی عشایری را به عنوان کارگزاران توزیع سوخت نفت و گاز معرفی کرد و گفت: تا به امروز حدود ۶۰۰ هزار لیتر نفت و بیش از ۵۳ هزار سیلندر گاز ۱۱ کیلویی میان عشایر استان توزیع شده است.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ابرسانی به روستاها عشایر کرمانشاه استان کرمانشاه عشایری استان عشایر استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی به ۹۰ روستای استان خبر داد و گفت: این اقدام با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی به سرانجام رسید. - اخبار استانها -

سیدعلی احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: آبرسانی به 90 روستای کهگیلویه و بویراحمد در مدت زمان کمتر از دو سال با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی کلنگ‌زنی، اجرا، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در حوزه راهسازی به‌ویژه احداث و اصلاح راه‌های روستایی اقدامات چشمگیری شده است، عنوان کرد: در گذشته بسیاری از روستاهای استان با اولین بارش برای چندین ماه ارتباط آن‌ها با مرکز شهرستان و استان قطع می‌شد، ولی در این دولت مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با پیگیری‌های انجام شده مسئولان استانی و همچنین با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی به مناطق روستایی و کمتربرخوردار، پروژه‌های راه روستایی زیادی در استان اجرا و به سرانجام رسیده است تا جایی که روستاهایی در شهرستان مارگون  بویژه بخش زیلایی شامل سادات، پوله، موشمی و مورد زرد هم اکنون مشکلات آنها به حداقل رسیده است. همچنین در زمینه روکش آسفالت جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی نیز کارهای بزرگی انجام شده که به نوعی رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است. برای جاده دشت‌روم_سرفاریاب معروف به باغچه سادات که از منطقه سادات امامزاده علی(ع) می‌گذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از ابلاغ 14 هزار میلیارد اعتبارات تخصیصی از سفر دوم رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: واقعیت امر در تمامی استان‌ها تخصیص‌های سفر دوم رئیس‌جمهور شروع شده و پول زیادی به استان سرازیر خواهد شد و تمام وعده‌هایی که به مردم دادیم را دوباره آغاز می‌کنیم، مردم تصور نکنند که به آن‌ها تعهد و قول داده‌ایم و آن را ر‌ها کردیم، بلکه منتظر تخصیصات ریالی بودیم و ان‌شاء‌الله این قول‌ها به سرانجام می‌رسند. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی در چند شاخص از محرومیت جاده‌های روستایی خارج می‌شویم و این در این دولت انجام می‌شود.

احمدزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از روستا‌ها تنش آب آشامیدنی داریم، ادامه داد: با بودجه 14 هزار میلیاردی بسیاری از تنش‌ها مرتفع و برداشته می‌شود و البته بیش از 400 میلیارد تومان تعهد دولت برای تأمین آب شرب است. بسیاری از مناطق شهر یاسوج کمبود آب آشامیدنی داشت که بخش زیادی از مشکلات بخش فرسوده شهر بازسازی و لوله‌گذاری شد و بخش دیگر در حال اجرا بوده و در واقع پروژه‌های نیمه‌تمام شهر گچساران و دهدشت که ر‌ها شده بود دوباره از سرگرفته خواهد شد و دولت همه‌ این پروژه‌های مهم را دیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی لرستان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • خسارت ۳۰ میلیاردی بارندگی به عشایر در چهارمحال و بختیاری
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم