Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی سه‌شنبه شب در دیدار جمعی از فعالان صدا و سیمای دفتر کاشان افزود: مسوولان نباید از رسانه‌هایی که با کمبود نیرو و تجهیزات مواجه هستند، انتظار داشته باشند به سراغ آنان بروند.

وی با بیان اینکه آگاه نبودن برخی مسوولان از اهمیت رسانه‌ها را از مشکلات این حوزه عنوان کرد و ادامه داد: تمامی دستگاه‌های اجرایی دارای روابط عمومی هستند و مسوولان روابط عمومی‌ها باید همواره با رسانه‌ها تعامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، روابط عمومی‌ها به عنوان بازوان قوی رسانه‌ها برای نقش آفرینی دستگاه‌های اجرایی فعالیت می‌کنند و باید اخبار را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند.

امام جمعه کاشان اظهار داشت: رسانه‌ پدیده‌ای جمعی و فراگیر در تمامی موضوع‌های مورد نیاز مردم از جمله حوزه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است.

وی با بیان اینکه رسانه مانند بسیجی، برای دفاع از کشور، یاری رساندن به افراد مستضعف و بازسازی کشور در خدمت نظام است، افزود: البته نقدهایی به عملکرد برخی رسانه‌های کشور در خصوص الگوهایی که معرف سبک زندگی اسلامی نیست وارد است.

آیت‌الله سلیمانی ادامه داد: رسانه در دوران انتخابات برای تشویقی مردم پای صندوق‌های اخذ رای، در ماه‌های محرم و صفر و آیین‌های سوگواری به منظور تهییج مردم برای ایجاد شور معنوی و در روزهای معمولی نیز برای ترویج مردم به منظور زندگی کردن به تعبیر رهبر معظم انقلاب سبک زندگی اسلامی است.

وی اظهار داشت: در برخی بخش‌های رسانه‌های گویشی و تصویری مشکلاتی وجود دارد که یکی از آنها زیاد بودن رقیبان در داخل و خارج از کشور است، چرا که در گذشته رقیبی وجود نداشت اما اکنون فضای مجازی رقیب بسیار بزرگی برای رسانه‌هاست.

آیت‌الله سلیمانی تاکید کرد: اکنون مانند گذشته فقط یه رسانه بیگانه با رسانه ملی ایران رقابت نمی‌کند بلکه ده‌ها رسانه خارجی هم‌نوا و هم‌صدا به مقابله با  رسانه ملی برخاسته‌اند و صدا و سیما در حوزه  جنگ قوی رسانه‌ای اعم از داخلی و خارجی  قرار دارد.

وی اظهار داشت: رسانه جمهوری اسلامی در چشم ما جا دارد اما همه نگاه‌ها، سالم نیست و بخشی از نگاه‌ها شک‌آلود و گرفتار شبهه است؛ با توجه به اینکه رسانه هم چون منتسب به این نظام  الهی است، گروهی سعی بر سلب اعتماد نسبت به این جایگاه را دارند.

آیت‌الله سلیمانی با بیان اینکه سازمان صدا و سیما باید با تغییر نگاه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دفترهای این سازمان در شهرستان‌ها بیشتر توجه کند، تاکید کرد: این سازمان نباید به قامت کوچک دفترهای صدا و سیما در داخل کشور نگاه کند بلکه باید به کارایی و ظرفیت منطقه توجه و دقت کند.

به گفته وی، این این تفاوت نگاه، یک نگاه نامنصفانه و نامتعادلانه است که باید در سازمان صدا و سیما عوض شود اگر برای کارهای ساختاری نیازی به پیگیری و حمایت باشد به لحاظ جایگاه وظیفه داریم در خدمت باشیم.

برچسب‌ها صدا و سیما امام جمعه کاشان رسانه کاشان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صدا و سیما امام جمعه کاشان رسانه صدا و سیما امام جمعه کاشان رسانه کاشان اخبار کنکور صدا و سیما رسانه ها آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط‌عمومی معاونت سیما، پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما با همراهی محسن برمهانی معاون سیما از پشت صحنه سریال سلمان فارسی بازدید کرد و در جریان روند تولید آن قرار گرفت. در این بازدید مهدی نقویان رییس سیمافیلم و جمعی از مدیران ستادی معاونت سیما حضور داشتند.

جبلی درابتدای این بازدید همراه با داود میرباقری کارگردان، برمهانی معاون سیما و حسین طاهری تهیه‌کننده و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و سپس بخش‌هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد.

در ادامه میرباقری و طاهری، رییس سازمان صدا و سیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارایه کردند. این در حالی است که انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشته و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند و به خاطر دقت و حساسیتی که میرباقری در کارگردانی دارد، این سکانس چند بار تکرار شد تا مورد تایید کارگردان قرار بگیرد.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: من برای عرض خسته نباشید به گروه تولید سریال خدمت آقایان میرباقری، طاهری و عوامل تولید این مجموعه از جمله بازیگران، هنروران و عوامل پشت دوربین رسیدم تا همچون گذشته در جریان روند تولید و پیشرفت پروژه قرار بگیرم. ما در سازمان صدا و سیما تمام هم و غم و تلاش‌مان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان‌ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت‌ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می‌رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت‌ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می‌توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت‌ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صدا و سیما است که از همه ظرفیت‌ها و اختیارات‌مان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه‌ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکاران‌شان با جدیت مثال‌زدنی کار را پیش می‌برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت دنبال می‌کنند. امیدوارم ما و همکاران‌مان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمت‌شان باشیم.

در ادامه میرباقری در باره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته‌ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس‌ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان) ، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می‌رود.

وی در پاسخ به این پرسش که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می‌رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاش‌ می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

حسین طاهری تهیه‌کننده مجموعه «سلمان فارسی» هم درباره تولید سریال گفت: «سلمان فارسی» یکی از مجموعه‌های بزرگ صدا و سیما است که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل‌های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل‌ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می‌دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره‌ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.

جبلی در انتها به تماشای راش‌هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش‌های مختلف این سریال گفت‌وگو کرد.

دیگر خبرها

  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • شهدا برای بقای جمهوری اسلامی جانفشانی کردند
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • مراسم تشییع پیکر مسعود اسکویی گوینده پیشکسوت رادیو
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • عکس | بازدید رئیس رسانه ملی از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»
  • مجموعه های تلویزیونی جدید رسانه ملی
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • صدا و سیما مؤثرترین نقش را در ایجاد تمدن اسلامی دارد