Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@16:10:23 GMT

فک پلمب در بازدید از نیروگاه‌ها دیده نشد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۵۰۳۴

فک پلمب در بازدید از نیروگاه‌ها دیده نشد

علی اصفهانی دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان با اشاره به بازدید از نیروگاه‌های منتظری و اصفهان، گفت: قانون هوای پاک متأسفانه بازدارنده نیست و در حدی نبوده که خاطیان را از اعمال خود باز دارد، این در حالی است که اگر همین قانون نیز اجرایی شود می‌تواند باعث جلوگیری از اقدامات خاطیان شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی اصفهانی دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان در گفت وگوی ویژه خبری شبکه اصفهان، که با موضوع بررسی موضوع آلودگی هوا شهر اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: مطابق شایعات مطرح شده در فضای مجازی و رسانه‌ها مبنی بر اینکه نیروگاه‌های اصفهان سوخت مازوت مصرف می‌کنند، در بازدید میدانی که امروز به وسیله رؤسای دستگاه‌های مربوطه از نیروگاه‌های شهید منتظری و اصفهان انجام شد، هیچ موردی مبنی بر فک پلمب ملاحظه نشد گفتنی است در سال ۹۳ و بر اساس حکم دادستان وقت و تحت عنوان مدعی‌العموم پلمب‌ها اجرا شده که حتی قانون هوای پاک در سال ۹۶ توسط نمایندگان مجلس تصویب شده و این یعنی دادستان وقت در راستای جلوگیری از آلودگی هوا اقدام مؤثری انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش آلودگی هوا نیازمند همت همگانی است

وی ادامه داد: دستگاه قضا بر اساس مجازات‌هایی که در قانون هوای پاک تعیین شده و طبق اعلام جرم از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست ورود کرده و خاطیان برابر قانون مجازات می‌شوند، گفتنی است موارد مختلفی از سوی سازمان حفاظت از محیط زیست به ما معرفی شده‌اند و موارد تحت پیگیری قانونی قرار گرفته‌اند اما مجازات‌هایی که در قانون تعیین شده متأسفانه بازدارنده نیست و به اندازه‌ای نبوده که خاطیان را از اعمال خود باز دارد، این در حالی است اگر همین قانون نیز اجرایی شود می‌تواند باعث جلوگیری از اقدامات خاطیان شود.

دادستان عمومی و انقلاب استان اصفهان تصریح کرد: همه دستگاه‌های متولی و مردم باید کمک کنند و همت همگانی شکل گیرد تا با این موضوع برخورد جدی شده و هرگز بر موضوع سلامت جامعه معامله نشود، دستگاه قضائی حتی ترک فعل‌ها و اهمال کاری مسئولان را پیگیری می‌کند، اما واقعیت همان همت همگانی است تا بتوانیم از این وضعیت خارج شویم.

کد خبر 465162

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دادستان اصفهان علی اصفهانی محيط زيست آلودگی هوا نیروگاه های برق حرارتی سوخت مازوت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • بازدید استاندار مازندران از روند فعالیت نیروگاه شهید سلیمی
  • پلمب واحد‌های صنفی متخلف در کازرون
  • ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب برطرف شد
  • ضرورت لایروبی حوضچه نیروگاه نکا/ پیشرفت زباله سوز ساری شتاب گرفت
  • راه حل برون رفت از مشکلات کشور ایمان به شعار ما می‌توانیم است
  • بازدید دادستان ملایر از کارگاه های غیر مجاز