Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی فرزند مددجوی کمیته امداد خراسان شمالی، متولد سال ۱۳۷۴ در بجنورد، سال‌ها پیش به علت بیماری پدرش تحت حمایت کمیته امداد قرارگرفته است.

وی هم اکنون به عنوان یک مخترع، پژوهشگر، کارآفرین در زمینه های فناوری نوین و تکنولوژی‌های روز در هوشمند سازی منازل  شناخته می شود و همچنین جزو موفق‌ترین جوان کارآفرین استان در حوزه دانش‌بنیان در بخش صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد خراسان شمالی، وی در خصوص نحوه آغاز فعالیتش در  این حوزه می گوید:  پس از اتمام تحصیلاتم برحسب علاقه‌ای که داشتم کارم را متناسب با تخصص دانشگاهی‌ام آغاز کردم و پیش از اینکه شرکتم را راه‌اندازی کنم به‌صورت پروژه‌ای در حوزه امنیت ساختمان‌ها فعالیت می‌کردم تا اینکه پس از آشنایی با استارتاپ ها توانستم یک شرکت متناسب با تخصصم راه‌اندازی کنم.

وی می‌گوید: در ابتدای شروع فعالیت‌هایم، وام‌های بسیاری گرفتم تا اینکه با مشارکت دوستان، سرمایه‌ام به ۲۰۰ میلیون تومان رسید و بعدازآن کار را با سه نفر از هم‌دانشگاهی‌هایم آغاز کردم و این در حالی بود که بخش قابل‌توجهی از سرمایه اولیه صرف تحقیقات، برنامه‌ها و خرید مواد اولیه شد.

وی به مساعدت‌های کمیته امداد در پرداخت تسهیلات اشتغال اشاره می‌کند و می‌گوید: با دریافت ۸۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از کمیته امداد توانستم تحقیقات جدیدی را در حوزه هوشمند سازی آغاز کنم.

وی خاطرنشان می‌کند: در ابتدا فعالیت‌هایم را با محصول حس‌گر نشت گاز آغاز کردم و بعد از گذشت یک سال و طی مراحل مختلف کارم را به سمت هوشمند سازی منازل سوق دادم، بعد از آغاز کار و طی مشکلات بسیار در مسیر، هم‌اکنون ۹ جوان نخبه متخصص با حقوق مناسب در این شرکت در حال کار هستند که پنج نفر از آن‌ها بیمه‌اند.

وی اظهار می دارد: بازار فروش محصولات تولیدی این شرکت دانش بنیان شهرهای بزرگی همچون تهران، شیراز، مشهد، اصفهان  و تمام کشور است.

این جوان کارآفرین که هم‌اکنون دارای یک ثبت اختراع محصول (IOT) است می گوید: طرح دانش بنیان تولید کامپیوتر مرکزی خودرو نیز توسط تیم تحقیقاتی شرکت در دست تحقیق و بررسی قرار دارد که برای به ثمر نشستن این ایده نیز بیش از چهار میلیارد تومان بودجه نیاز است.

وی سرمایه در گردش طرحش را یک میلیارد تومان عنوان می‌کند و می‌گوید: مهارت هوشمند سازی ساختمان، رشته‌ای نو و پرکاربرد در صنعت ساختمان است به همین دلیل جذب نیروی کار برای این طرح بسیار دشوار و حساس است.

وی به مزایای ایجاد طرح هوشمند سازی منازل اشاره می کند و ادامه می‌دهد: اجرای سیستم مدیریت ساختمان توسط تجهیزات هوشمند امکانات مختلفی درزمینه ذخیره‌سازی انرژی، کنترل تجهیزات روشنایی، کنترل تجهیزات سرمایش و گرمایش، اجرای دستگاه‌های امنیتی، سهولت در مدیریت تجهیزات مدرن و پیشگیری از بروز بحران و خسارت به وجود خواهد آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی فناوری نوین خراسان شمالي خراسان شمالی هوشمند سازی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «عیسی بابائی» در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: حق بیمه تأمین اجتماعی ۲۰۱۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد در سال ۱۴۰۲ با تخصیص اعتبار ۱۰ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان برای بهره مندی از مزایای بیمه بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی پرداخت شد.
 
مدیر کل کمیته امداد استان گلستان با اذعان بر گسترش چتر حمایتی کمیته امداد برای مددجویان تصریح کرد: دو گروه از مددجویان شامل زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال و خود کفایی در حال حاضر از این خدمت بهره مند می شوند که براین اساس زنان با شرایط سنی بالای ۵۵ سال و آقایان بالای ۶۰ سال  در صورت داشتن حداقل ۱۰ سال سابقه بیمه، مستمری بگیر تامین اجتماعی و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج می شوند.
 
وی افزود: ۷۵۱ نفرازابتدای شروع طرح، بازنشسته ومستمری بگیر تامین اجتماعی شده اند که ۲۹۵ نفراز آنها مربوط به خرید سنوات بیمه است.
 
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۲، حق بیمه تامین اجتماعی ۱۷۷۰ زن سرپرست خانوار و ۲۴۰ مجری طرح اشتغال تحت حمایت کمیته امداد واریز شده است.
 
بابائی با اشاره به نگاه بلند مدت این نهاد به منظور توانمند سازی مددجویان اظهار کرد: در سه ماهه پایانی سال ۱۴۰۲ طبق سهمیه مرکز تعداد ۶۲۹ نفر زن سرپرست خانوار ۴۴ لغایت ۴۹ سال جهت بیمه به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و حق بیمه آنها پرداخت شده است و ضمنا بابت۴ نفر ازمددجویانی که قبلا خودشان سابقه بیمه پردازی کمتر از  ۱۰سال داشته و در حال حاضر به سن بازنشستگی رسیده اند مبلغ ۴۳ میلیون تومان بصورت بلاعوض به منظور خرید سنوات، جهت دریافت مستمری بازنشستگی پرداخت شد.
 
وی ادامه داد: بیمه های اجتماعی به عنوان یکی از اساسی ترین برنامه های این نهاد برای تامین امنیت اقتصادی مددجویان است که تضمین کننده آسایش و رفاه این افراد در آتیه را فراهم می کند.
 
به گفته وی؛ در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۲نفر از بیمه شده گان شامل ۱۱۰نفر از زنان سرپرست خانوار و۳۲ نفر از مجریان طرح اشتغال و خودکفایی  که دارای سوابق بالای ۱۰ سال بیمه پردازی از سوی امداد بوده و به سن بازنشستگی رسیده اند جهت برقراری مستمری به سازمان تأمین اجتماعی معرفی و از چرخه حمایت امداد خارج شده اند.
 
انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • پرداخت تسهیلات به ۵۳۴ طرح تولید و کارآفرینی خراسان جنوبی
  • حل مشکلات حقوقی ۳ هزار مددجوی استان البرز از طریق مشاوره
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از ۱۰۰۰ مددجوی زنجانی
  • ارائه خدمات حقوقی به ۱۰۱۶ مددجوی زنجانی‌
  • ارائه خدمات حقوقی به بیش از هزار مددجوی زنجانی
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند