Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ امام جمعه شیراز گفت: مکتبی که حاج قاسم بنیان گذاشت و دنبال کرد، مکتب ولایت‌پذیری و ادامه حرکت ولایت‌پذیرانه حضرت عباس‌(ع) در کربلا بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، یک سال از 13 دی ماه 98 گذشته است. جمعه‌ای که سحرگاهش بوی خون می‌دهد، بوی خون به ناحق ریخته، بوی خون شهید مظلوم، بوی کربلا .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

به جرئت می‌توان گفت که جمعه 13 دی‌ماه 98 تلخ‌ترین جمعه در یک‌سال گذشته و شاید در طول انقلاب اسلامی است. سردار، تو علمدار این خیمه بودی و ما چون کودکان دلخوش به بودنت، اما نبودنت آنچنان سنگین است که هنوز و پس از یک‌سال با بغض‌های زینبت ما هم بغض می‌کنیم.

با یادآوری اشک‌های رهبرمان در هنگام اقامه نماز بر پیکر مطهرت ما نیز اشک می‌ریزیم و با دیدن دوباره تصویر دستان از بدن جدا شده‌ات دوباره یاد علمدار کربلا برایمان زنده می‌شود و غم عصر عاشورا دوباره بر سینه‌هایمان سنگینی می‌کند.

سردار عزیز، تو رفتی آن زمان که ما در خواب بودیم؛ رفتنت هم مانند جنگیدنت مایه بیداری بود. شما اسلام و سرافرازی مسلمانان را ورای این مرزهای جغرافیایی می‌خواستی و برای همین شب و روز را به هم گره زدی تا بساط اسلام منافقانه داعش را برچینی و چه خوش روزی بود آن روز که وعده برچیده شدن بساط داعش را از کشورهای اسلامی دادی.

آرزویت کوتاه شدن دست اسرائیل از قبله اول مسلمین بود و در این راه جز ولایت‌پذیری راهی نشانمان ندادی؛ اینک نوبت ماست. نوبت ما که بیدار باشیم و تابع ولایت تا روزی که آرزوی شما محقق شود.

در همین راستا و به مناسبت نخستین سالگرد شهادت سردار سلیمانی با نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت‌وگویی داشتیم که محور اصلی آن ولایت‌پذیری شهید است.

 آیت‌الله لطف‌الله دژکام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با گرامیداشت یاد و نام شهید سلیمانی اظهار داشت: یاد و خاطره شهید در آستانه سالگرد شهادتش دوباره همه جامعه ما و جهان حق‌جویان و حق‌طلبان و عدالت‌طلبان را روشن و خوش عطر کرده است.

هجر حبیب|شخصیت والای ‌حاج قاسم از نگاه مسئولان خراسان شمالی / انتقام سختی در انتظار قاتلان شهید سلیمانی است + فیلمحرف شهید سلیمانی بر روی پوتین و اردوغان اثرگذار بود/ واکنش حاج‌قاسم به جلسه‌ای که در آن به رهبری توهین شد/ وقتی هواپیمای سردار در فرودگاه طالبان نشست!زندگی و زمانه شهید سلیمانی از زبان یک دوست قدیمی / کدام شهید به حاج قاسم بشارت شهادت داد؟

وی با اشاره به مکتب شهید سلیمانی گفت: آنچه شهید سلیمانی با مشی، رفتار، کردار و گفتارش به همه ما یاد داد و بنیان گذاشت، مکتب سلیمانی است و امروز همه کسانی که می‌خواهند ادامه‌دهنده راه آن شهید باشند باید از این مکتب پیروی کنند.

امام جمعه شیراز بیان کرد: مکتبی که حاج قاسم بنیان گذاشت و دنبال کرد؛ مکتب ولایت‌پذیری و ادامه حرکت ولایت‌پذیرانه حضرت عباس (ع) در کربلا بود. اگر صحنه کربلا زیباست یک جنبه‌اش به ولایت امام حسین(ع) بسته است و جنبه دیگرش به ولایت‌پذیری حضرت عباس (ع) گره خورده است.

نماینده ولی فقیه در استان فارس عنوان کرد: همانگونه که نقش امام حسین(ع) در انقلاب کربلا برجسته است و اعمال ولایت می‌کند، نقش حضرت عباس(ع) هم برجسته است؛ پس چیزی که شهید سردار سلیمانی را در چشم همه ما بزرگ کرد، ولایت‌پذیری است.

آیت‌الله دژکام تصریح کرد: چیزی که امروز جامعه بیش از هر چیزی به آن نیاز دارد ولایت‌پذیری است، چیزی که می‌تواند انقلاب اسلامی را به اهداف خود برساند، ولایت‌پذیری است.

امام جمعه شیراز خاطرنشان کرد: از این جهت است که در سطح جهان استکبار بیشترین حمله را به ولایت می‌کند و بیشترین تلاش را برای اینکه مردم ما این خط مستقیم و صراط مستقیم بندگی خدا را که تبعیت از ولایت فقیه است، کنار بگذارند؛ دشمنان دارند تلاش می‌کنند به این هدف برسند که البته این آرزوی خودشان را به گور خواهند برد.  

وی در پایان گفت: به همه کسانی که دل به عشق سردار سلیمانی بسته‌اند می‌گویم بیایید در سالگرد شهادت این بزرگمرد اهل ولایت تجدید میثاقی با ولی امر داشته باشیم و به همه جهانیان همانگونه که 25میلیون نفر زیر پیکر شهید سلیمانی این فریاد را زدند، دوباره فریاد بزنیم که "ما بر سر همان عهد و پیمانی که با ولی خدا بستیم، هستیم".

نماینده ولی فقیه در استان فارس ادامه داد: تبعیت از ولایت را تا زمانی که این انقلاب پرچمش به دست امام زمان برسد ادامه می‌دهیم و می‌دانیم که ولایت‌پذیری رمز پیروزی ماست.

انتهای پیام/424/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید سلیمانی ولایت پذیری حضرت عباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب

آیت الله غلامرضا فیاضی در درس اخلاق دفتر مقام معظم رهبری در قم به بیان راهکارهایی برای برخورد مناسب «برای رفع اضطراب‌ و پریشانی» پرداخت که تقدیم شما خواهد شد:

سؤال پرسیدند که برای رفع اضطراب و استرس هایی که بدون منشأ خاصی به انسان وارد می‌شود و از طریق پزشکی هم حل نشده چه کار باید کرد؟

قرآن می فرماید: «الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»، همین.

آدم اهل فکر باشد، اهل تامل باشد، توجه کند که به این دنیا نیامده که برای اینکه مثل حیوان زندگی کند، بلکه در این دنیا به دید اینکه به قول حضرت امیرالمومنین علیه السلام، دنیا تجارت خانه‌ای بیش نیست، آمده است.


تمام سعی او این باشد هر چه که عقل و شرع برای او تعیین کرده‌اند، جدی بگیرد و در این صورت ، مواردی که برای او مایه اضطراب و هم‌ّوغم ّ آینده باشد، از این موارد خیالش آسوده است.

برای اینکه می داند که خدا از خودش به او مهربان تر است، مگر یکی از اسامی خدا، ارحم الراحمین نیست؟ یعنی هر چقدر والدین شما، بهترین دوست و دلسوز شما باشد، یک میلیاردم آن رحمت و لطف خدا نمی‌شود. چون رحمت و لطف خدا بی پایان است. رحمت دیگران اگه واقعیت داشته باشد محدود است و محدود نسبت به نامحدود هیچ است. این امر را باید توجه داشته و سعی کنیم خدا را فراموش نکنیم.

همه عواملی که باعث اضطراب می‌شوند، چیز محدودی هستند، چون خدا ولی انسان است و خدا این طور است که «أ لیس بکاف عبده».

خداوند متعال فرموده: بشر شعورت کجا رفته است؟ عقلت کجا رفته؟ مگر می‌شود خدا کفایت کار بنده خودش را به عهده نگیرد.

امام در هواپیمای فرانسوی نشسته و بختیار نخست وزیر شاه هم در ایران دستور داده چهار بمب افکن بلند شده و وقتی که امام می‌نشیند، هواپیمای امام را بمباران کنند. خیلی ها فکر می کنند که امام دچار اضطراب است، در صورتی که خیلی هم از من و شما حالشان عادی تر است، چرا؟ چون متوجه است که خدا عالم را اداره میکند. حالا بختیار در این امر در مقابل قدرت الهی کسی نیست.


«إِنْ یَنْصُرْکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُمْ وَ إِنْ یَخْذُلْکُم فَمَنْ ذَا الَّذی یَنْصُرُکُمْ مِنْ بَعْدِهِ وَ عَلَی اللهِ فَلْیَتَوَکَّلِ الْمُؤْمِنُونَ».

خیال و اضطراب به این خاطر است که انسان غفلت می کند و دچار وسوسه شیطان می شود.

ما اگر بخواهیم، باید استغفار در سحر را جزو برنامه زندگی خود قرار دهیم که این قلب باید موانعش رفع شود.

امام در همین فرمایشات و در برخی کتاب‌های دیگر مباحثی دارد که قلب را خدا ساخته برای اینکه خودش در آنجا استقرار پیدا کند.

«اَلْقَلْبُ حَرَمُ اَللَّهِ فَلاَ تُسْکِنْ حَرَمَ اَللَّهِ غَیْرَ اَللَّهِ» .


زنگارهای حاصل از غفلت های گذشته، جز با استغفار و صلوات بر پیغمبر اکرم صلی الله علیه و اله و سلم پاک نمی‌شوند.

اگر پاک کنیم، خداوند متعال ساکن و مستقر میشود.


بله برای اینکه مشکلمان حل شود، باید اول نگاه کنیم که خودمان در ارتباط با خدا چه گیر کاری داریم؟

بهترین راه این است که وقتی به حرم می‌رویم، بعد از زیارت دو رکعت نماز بخوانیم و به حضرت معصومه سلام الله علیها هدیه کنیم؛ سپس سر به سجده گذاشته و صد بار بگوییم «اللهم العن هارون و مامون»، بعد به بی بی عرض کنیم که آمده‌ایم محضر شما برای اینکه بفهمیم کجای کار ما عیب دارد.

آن وقت یک قلم و کاغذی دست گرفته و عیب های خود را یادداشت می کنیم.


اگر به نمازمان اهمیت نمی‌دهیم، می نویسیم بی اعتنایی به نماز؛ اگر به پدر و مادرمان اهمیت نمی‌دهیم باید بنویسیم بی اعتنایی به پدر و مادر؛ اگر به همسرمان آن طوری که باید برخورد خوب داشته باشیم، می نویسیم و بالاخره همه این ها را را یکی یکی می‌نویسیم، بعد که تمام شد اگه چیزی به نظرمان نیامد، هفت صلوات می‌فرستیم که بلکه اگر چیز دیگری هم هست یادمان بیاید و اگر به یادمان آمد باز می نویسیم، بعد زیر نوشته های خود می نویسیم: خدایا من در محضر این بی بی تعهد می کنم که دیگر این غفلت‌ها را نداشته باشم، خودت هم کمکم کن .


از حضرت معصومه سلام الله علیها بخواهید که عنایت کند تا بتوانید غفلت‌های گذشته را به صورت جدی ترک کنید و استغفار در سحر هم به دنبال اینکه بهترین اعمال است داشته باشید.

اگر تصمیم بگیرید که یک سال کامل در سحرها صد بار استغفار کنید، دیگر دلهره و اضطراب نخواهید داشت. لفظ نجس خارجی را هم ننویسید، چون ما باید فرهنگ نجس آنها را مثل خودشان نجس بدانیم و نوکر بی مواجب آنها نباشیم، برای اینکه یکی از فرهنگ آن ها زبانشان است که ما نباید ترویج کنیم.

دیگر خبرها

  • پاسخ آیت‌الله فیاضی به سؤالی پیرامون رفع اضطراب
  • حرکت دسته عزاداری در روز شهادت امام جعفر صادق (ع) در تهران برگزار می شود
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • حرکت جبهه جهانی انقلاب، مستحکم‌تر و نیرومندتر از پیش
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • وعده صادق نمایشی از قدرت مکتب کربلا بود