Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بهره‌برداری از سد چم‌شیر گچساران تا پایان دولت دوازدهم خبر داد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دومین روز از سفر استانی خود به کهگیلویه و بویراحمد از پروژه‌های فعال شهرستان گچساران بازدید کرد و با اشاره به طرح‌های وزارت کار برای توسعه این شهرستان گفت: مهم‌ترین پروژه این وزارتخانه سد چم‌شیر است که اگرچه با تعدادی موانع روبرو است، اما امید می‌رود تا پایان دولت دوازدهم به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته میرزایی، راه‌اندازی این سد کمک شایان‌توجهی به توسعه کشاورزی منطقه می‌کند.
وی درباره جرئیات کمک به پروژه‌ها نیز توضیح داد: ایجاد سازوکار برای اعطای تسهیلات و رفع موانع اداری از جمله مساعدت‌هایی است که می‌تواند به تسریع این پروژه‌ها کمک کند
معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: علاوه بر این، طرح‌هایی هم برای پیشرفت صنایع تبدیلی، گیاهان دارویی، کشت گلخانه‌ای و کشاورزی نوین وجود دارد که برنامه تأمین مالی آن‌ها هم در دستور کار قرار گرفته تا به بهبود اشتغال‌زایی کمک کند.
وی با تأکید بر ضرورت بهبود معیشت جامعهٔ کارگری یادآور شد: بر اساس قاعده‌ای که سازمان تأمین اجتماعی دارد، تلاش می‌شود ارائه خدمات بدون فرانشیز به بیمه‌شدگان تأمین‌ اجتماعی از طریق سایر مراکز خدمات درمانی نفتی و دانشگاه علوم پزشکی برقرار شود.
تأمین اعتبار پروژه‌های نیمه‌تمام «باشت» از محل طرح تسهیلات روستایی
معاون امور اقتصادی وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی همچنین پس از بازدید از پروژه‌های شهرستان باشت در استان کهگیلویه و بویراحمد، در تشریح اهداف سفر مدیران این وزارتخانه به استان گفت : به دنبال تاکید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،تعدادی از معاونان وزارتخانه و مدیران عامل بانک‌های وابسته به وزارتخانه ماموریت یافتند تا به 10 استان که بیشترین نرخ بیکاری را در بین استان های کشور دارند، سفر کنند و عوامل مؤثر بر ایجاد ، توسعهٔ اشتغال و رفع بیکاری را شناسایی و بررسی کنند.
حجت‌الله میرزایی ادامه داد: به همین منظورمعاونت امور اقتصادی نیز مأموریت پیدا کرد پروژه‌های فعال در دو شهرستان‌ گچساران و باشت را مورد بررسی قرار دهد.
وی دربارهٔ ظرفیت های سرمایه گذاری و توسعه ای باشت اظهار کرد: در این شهرستان چند پروژهٔ تفریحی، گردشگری، خدماتی، کشاورزی، دامپروری و صنایع تبدیلی فعال است که این پروژه‌ها با تأمین اعتبار از محل طرح تسهیلات اشتغال پایدار روستایی مورد حمایت قرار می‌گیرند تا علاوه بر کاهش نرخ بیکاری استان، زمینهٔ جذب گردشگر هم فراهم شود.
وی یادآور شد: این پروژه‌ها در نشستٔ جمع‌بندی با استاندار و مدیران استان بررسی می شوند و همهٔ اقدامات مورد نیاز از قبیل ارائه تسهیلات و رفع موانع اداری انجام می‌پذیرد.
میرزایی خاطرنشان کرد: سرمایه‌ٔ پروژه‌هایی که اجرای آن ها بر عهده شرکت‌های سرمایه‌گذاری وابسته به وزارتخانه است، توسط خود شرکت‌ها و صندوق‌ها تأمین می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاون امور اقتصادی کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • معاون وزیر کار : دستمزد کارگران در کنار افزایش تورم تقریبا رشد کرده
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد