Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@07:28:40 GMT

روند صعودی بورس از هفته آینده آغاز می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۶۵۱۴

روند صعودی بورس از هفته آینده آغاز می‌شود

یک کارشناس بازار سرمایه بر این باور است که عوامل بیرونی که عمدتا سیاسی هستند، باعث ترس بازار سهام و حرکت نوسانی بورس شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درحالی که بعد از اصلاح چشمگیر بازار سرمایه، بسیاری از سهامداران منتظر رشد پی در پی این بازار بودند و پس از آن که شاخص از یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد در آبان ماه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در اواخر آذر رسید، دوباره در روزهای گذشته شاخص به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد عقبگرد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا یک تحلیلگر بازار سرمایه بر این باور است که حال بازار خوب است و روند نوسانی آن به دلیل اتفاقات بیرونی است.

بهزاد صمدی، با تاکید بر اینکه بازار سرمایه از عوامل بیرونی لطمه می خورد، توضیح داد: اکثر این عوامل، تنش های سیاسی هستند. درواقع هرچه به سالگرد شهادات سردار حاج قاسم سلیمانی نزدیک تر می شویم و تنش ها در عراق و خلیج فارس شدت می گیرد بازار بیشتر می ترسد.

وی با اشاره به گزارش های ماهانه شرکتها گفت: گزارش های ماهانه و سودهای محقق شده فصل پاییز عالی هستند و  رکوردهای فروش برخی شرکتها در آذرماه ثبت شده است. به گفته او در سه ماه گذشته سودهای محقق شده خوبی صورت گرفته است که هرچه به اواخر دی ماه نزدیک می شویم، شاهد آن خواهیم بود اما بازار به دلایل مذکور، گارد عقب نشینی گرفته و حالت ترس در بازار وجود دارد.

این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: از سوی دیگر بین اهالی بازار در مورد شاخص کل و شاخص هم وزن دوگانگی رخ داده است و با توجه به این اتفاق دو دستگی بین سهامداران ایجاد شده است که عاملی شده که بازار نوسانی دنبال شود.

 

صعود شاخص کل تا یک میلیون و ۸۱۰ هزار واحد

صمدی با تاکید بر اینکه حال بورس به لحاظ پارامترهای بنیادی و تکنیکالی خوب است، گفت: پروسه نوسانی می تواند یک الگوی کلاسیک در شاخص کل باشد و این شاخص دوباره رشد خود را ادامه خواهد داد. به اعتقاد من هفته آینده که از سالگرد حمله تروریستی آمریکا و شهادت سردار سلیمانی عبور کنیم شاخص کل دوباره به روند رو به رشد خود تا یک میلیون و ۸۱۰ هزار واحد حرکت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه بازار به پیشواز گزارش ها خواهد رفت، افزود: گزارش های فصل پاییز می تواند روند برخی سهم ها را تغییر دهد. اتفاقات خوبی در نرخ فروش شرکتها رخ داده است و سودسازی شرکتها می تواند در ماه های آینده تحول ساز شود.

این تحلیلگر بازار سرمایه درمورد قیمت ها در بورس کالا نیز توضیح داد: در بورس کالا هم شاهد رشد قیمتها هستیم. روز گذشته نرخ شمش شرکت های فولادی به طور میانگین بین ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است. در واقع پارادوکسی بین قیمت سهم ها و فروش شرکتها رخ داده که منشا آن تنش های منطقه ای است.

صمدی درمورد برخی انتقادات درمورد نحوه عملکرد بازارگردانان نیز گفت: نقش بازارگردان، افزایش نقدشوندگی بازار است و قرار نیست باعث رشد قیمت سهم یا ریزش شود. اهالی بازار فکر می کنند نقش بازارگردان رشد قیمتی است که باید نگرش خود را نسبت به بازارگردان تغییر دهند.

وی خاطرنشان کرد: در بازار شائبه هایی مطرح  است که بازارگردان نوسان گیری می کند اما به نظر من این طور نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: بازار سرمایه یک میلیون هزار واحد گزارش ها شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار

قیمت دلار که چند روزی است روند نزولی در پیش گرفته، امروز به کانال ۵۰ هزار تومان برگشت.

به گزارش ایسنا، قیمت دلار که در روز‌های گذشته روند کاهشی گرفته بود، امروز به کانال ۵۹ هزار تومان هم رسید؛ برخی از دلالان میدان فردوسی، قیمت این ارز را تا ۶۰ هزار تومان هم عنوان کردند و در مواردی هم این نوع ارز را تا ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان هم می‌فروختند.

دلالان چهارراه استانبول و خیابان منوچهری معتقدند در روز‌های آینده امکان ریزش دلار تا ۵۸ هزارتومان هم وجود دارد.

بازار میدان فردوسی که در تلاطم افزایش قیمت‌ها، تب و تاب فروش از سوی دلالان را به همراه داشت، امروز از هیجان خالی بود؛ البته فروشندگان دلار همچنان در بازار حضور داشتند تا اگر تقاضایی برای خرید باشد، پاسخ دهند.

تحولات مرزی بین ایران و پاکستان قبل از پایان یافتن تعطیلات نوروز ۱۴۰۳، سرآغازی برای روند صعودی قیمت دلار بود. همچنین همزمان با پایان تعطیلات نوروزی، اخبار سیاسی از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولی سفارت ایران در دمشق در سیزدهم فروردین‌ماه منتشر شد و روند صعودی که در بازار ارز آغاز شده بود را تسریع کرد.

به‌دنبال این اتفاق، ایران ۲۵ فروردین‌ماه، در عملیات «وعده صادق» یک حمله موشکی به رژیم صهیونسیتی ترتیب داد و فردای این حمله، قیمت دلار در ساعات آغازین بازار، به ۷۰ هزار تومان هم رسید؛ اما این روند صعودی ادامه‌دار نبود و در عرض چند ساعت، بازار روند نزولی به خود گرفت و به ۶۶ هزار تومان هم رسید.

در این مدت برخی از کارشناسان بازار هشدار دادند که روند صعودی این روز‌های بازار ارز، ناشی از هیجانات سیاسی است و ادامه‌دار نخواهد بود؛ درواقع به گفت آن‌ها از نظر اقتصادی اتفاقی رخ نداده که بخواهد علت افزایش قیمت ارز باشد. البته برخی دیگر از کارشناسان تاکید کردند که بدون یک بسته سیاستی مناسب، بازار ارز انضباط نمی‌گیرد و این بازار نیازمند برنامه پایدار است.

دیگر خبرها

  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید