Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - کارشناس مسئول نظارت خسارت بیمه های عمر گروهی و حوادث شرکت بیمه سامان گفت : این شرکت تا کنون بیش از 25 میلیارد ریال خسارت از محل بیمه نامه کرونا به مشتریان پرداخت کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا ، صبا خلیلی با بیان این که پس از شیوع بیماری کرونا بسیاری از مردم کشورمان درگیر هزینه های درمانی قابل توجه این بیماری شده اند، افزود : بیمه کرونای شرکت بیمه سامان با هدف رفع دغدغه هزینه های این بیماری به بازار عرضه و در جبران هزینه های کرونا نقش داشته است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد : از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری تا کنون 133 مورد خسارت از محل این بیمه نامه به شرکت بیمه سامان ارائه شده که پس از ارزیابی های کارشناسی و تطبیق مدارک، بیش از 25 میلیارد ریال خسارت به بیمه گذاران پرداخت شده است.
خلیلی با اشاره به این که بیمه کرونای شرکت بیمه سامان در طرح های مختلف با پوشش ها و حق بیمه های متناسب با اقشار مختلف جامعه طراحی شده است، ادامه داد: از مهمترین مزایای این بیمه نامه می توان به عدم نیاز به دریافت معرفی نامه جهت بستری در بیمارستان و عدم اعمال فرانشیز است.
کارشناس مسئول نظارت خسارت بیمه های عمر گروهی و حوادث شرکت بیمه سامان با تاکید بر این که فرایند پرداخت خسارت در این بیمه نامه بسیار ساده، بدون طی بروکراسی های اداری و کاملا غیرحضوری از طریق وب سایت https://www.si24.ir/s/mfa2rf انجام میپذیرد ،ادامه داد: بیمه گذار می تواند پس از بستری شدن و بهبودی کامل، برای دریافت هزینه ها ، مدارک پزشکی خود را به صورت الکترونیکی ارسال نموده و بر اساس ارقام اعلامی مرکز درمانی، خسارت خود را دریافت کند.
خلیلی افزود: بیمه سامان برای پرداخت هزینه درمان بیماران کرونایی، میان بستری شدن در بیمارستان های خصوصی یا دولتی تفاوتی قائل نیست و هزینه های درمان بیمه شده را مطابق قرارداد منعقد شده شرکت و بیمه گذار پرداخت خواهد کرد.
وی اظهار کرد: مدت انتظار این بیمه نامه 14 روز است و بیمه گذار پس از این مدت، در صورت ابتلا به بیماری مشمول پوشش ها خواهد بود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت بیمه سامان بیمه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۶۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • سیل اردیبهشت ۴۸ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش کشاورزی فارس زد
  • خسارت کشاورزان خوزستانی در کمترین زمان پرداخت می‌شود
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • خسارت ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی به زیربخش‌های کشاورزی