Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع کووید-۱۹، بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها، یکی از فناوری‌های متعلق به آژانس فضایی اروپا را برای بازرسی بدنی ایمن به کار گرفته‌اند.

به گزارش ایسنا، کووید-۱۹ علاوه بر تغییر دادن بخش‌های زندگی روزمره، اقدامات امنیتی را نیز متحول کرده است. بازرسی بدنی با روش‌های متداول، دیگر ایمن نیست. فناوری موسوم به "فناوری تراهرتز کنش‌پذیر"(Passive Terahertz Technology) که ابداع "آژانس فضایی اروپا"(ESA) است و می‌تواند اشیای مخفی‌شده زیر لباس را از فاصله دور تشخیص دهد، می‌تواند به حل کردن این مشکل کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"اداره گمرک و محافظت مرزی آمریکا"(CBP)، یکی از ۲۰۰ کاربر اخیر این فناوری است که از آن برای ایمن ساختن مرزهای آمریکا استفاده می‌کند.

کسانی که با این فناوری مورد بررسی قرار می‌گیرند، مجبور نیستند به اتاق ویژه‌ای وارد شوند، بلکه به سادگی از مقابل ردیاب عبور می‌کنند. آنها در معرض هیچ اشعه‌ای قرار نمی‌گیرند زیرا سیستم در عوض، بر "بررسی کنش‌پذیر پرتو تراهرتز" مبتنی است که توسط هر چیز گرم از جمله بدن انسان منتشر می‌شود.

این فناوری توسط شرکت انگلیسی "Thruvision" تجاری‌سازی شده است و مشتریان آن علاوه بر اداره گمرک و محافظت مرزی آمریکا، فرودگاه‌های سراسر جهان و همچنین متروی لس‌آنجلس هستند.

صنعت تدارکات جهانی و زنجیره تامین از دیگر حوزه‌های مورد تمرکز این فناوری هستند. مراکز بزرگ توزیع که به بخش در حال رشد تجارت الکترونیک کمک می‌کنند، با هزاران کارمند پر شده‌اند.

این مراکز، اهداف جذابی برای سرقت به شمار می‌روند.

چنین مراکزی، بازرسی بدنی را به صورت تصادفی و با استفاده از ردیاب‌های قابل حمل انجام می‌دهند که شاید برای افراد آزاردهنده باشند و در حال حاضر به خاطر شیوع کووید-۱۹، غیربهداشتی نیز به شمار می‌روند. این ردیاب‌ها، کارآمد نیستند و نمی‌توانند اشیای غیر فلزی را شناسایی کنند.

شرکت "سونی"(SONY) نیز از این فناوری جدید برای بررسی روزانه همه کارمندان مراکز پخش محصولات خود استفاده می‌کند. این فناوری که کار خود را از فاصله سه متری انجام می‌دهد، می‌تواند همه اشیای کوچک فلزی و غیرفلزی مانند لوح فشرده، تلفن همراه و درایوهای USB را شناسایی کند.

امواج تراهرتز و زیر میلی‌متری در فضا با روش‌های گوناگونی به کار گرفته می‌شوند تا از تکامل ابتدایی کهکشان‌ها تصویربرداری کنند و به پیش‌بینی وضع آب و هوا و پژوهش نیز کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 فناوري آژانس فضایی اروپا کرونا در جهان همه باهم علیه کرونا بازرسی بدنی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند

عملکرد برخی آزادکاران ایران در قرقیزستان به دلیل ضعف بدنی انتقاد برانگیز بود؛ این موضوع در آستانه بازی‌های المپیک می‌تواند هشداری جدی برای کشتی آزاد کشورمان باشد.

به گزارش مشرق، مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا و گزینشی قاره کهن با کسب عنوان قهرمانی و ۲ سهمیه برای گوش‌شکسته‌های ایرانی به پایان رسید. در مسابقات گزینشی کشتی آزاد یونس امامی در وزن ۷۴ کیلوگرم و امیرعلی آذرپیرا در وزن ۹۷ کیلوگرم موفق به کسب سهمیه شدند. در این پیکارها احمد محمدنژاد جوان نتوانست سهمیه وزن ۵۷ کیلوگرم را برای ایران به ارمغان بیاورد.

هر چند که در پیکارهای بیشکک آزادکاران کشورمان موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند اما این مسابقات حامل چند پیام مهم برای فدراسیون نشین‌ها بود. نخستین پیام این مسابقات فاصله بین نفرات نخست و تیم اصلی بود. در قرقیزستان هر پنج مدال ایران توسط نفرات اصلی تیم ملی ضرب شد.

اما مهمترین پیام این رقابت‌ها توجه به بدنسازی و آمادگی بدنی بود؛ برخی ملی‌پوشان ایران در اواسط رقابت‌ها با افت بدنی مواجه و حتی مجبور به گرفتن استراحت‌های پزشکی مصلحتی شدند که این موضوع در مبارزه امیرعلی آذرپیرا ملموس بود. افت بدنی آزادکاران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بدترین اتفاق ممکن است زیرا سطح کشتی المپیک با رقابت‌های قهرمانی آسیا بسیار متفاوت است و جای جبران حتی برای کوچکترین لغزشی نیز وجود ندارد.

آنچه که آزادکاران ایران در قرقیزستان به نمایش گذاشتند نمی‌تواند مطلوب رقابت‌های بزرگ و فراگیری همچون المپیک پاریس باشد زیرا سه نماینده ایران در مرحله گزینشی المپیک نتوانستند آنگونه که باید مقتدرانه در تشک حضور پیدا کنند. اگر چه در وزن ۷۴ کیلوگرم یونس امامی عملکرد به نسبت چشمگیری داشت اما در ۵۷ و ۹۷ کیلوگرم افت بدنی نمایندگان کشتی ایران در طول مسابقه کاملا چشمگیر و حتی از دید هادی عامل گزارشگر و کارشناس این رشته نیز پنهان نماند.

ضعف بدنی احمد محمدنژاد جوان در کشتی اول برابر تاجیکستان کاملا مشخص بود و شاید اگر درخواست چلنج تیم حریف نبود نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. همچنین مصدومیت مصلحتی امیرعلی آذرپیرا برابر آرش یوشیدای ژاپنی موجب شد تا وی نزدیک به یک دقیقه استراحت پزشکی داشته باشد. این ضعف بدنی و نفس کم آوردن در هماوردها در حالی است که نامداران کشتی جهان در بیشکک حضور نداشتند و شمار زیادی از آنان در رقابت‌های جهانی بلگراد سهمیه کسب کرده بودند.

سوت پایان کشتی‌های ایران هر چند که با کسب ۲ سهمیه آزادکاران نواخته شد اما زنگ هشداری برای ورزشکاران این رشته بود که باید با بزرگان کشتی جهان از روسیه، آمریکا، گرجستان و کشورهای دیگر رقابت داشته باشند.

در آوردگاه پاریس، آمریکایی‌ها با تکیه بر قدرت بدنی و آمادگی بالای خود در تشک کشتی حاضر می‌شوند و البته این موضوع در چند سال گذشته مورد توجه دیگر کشورهای صاحب‌نام کشتی جهان نیز قرار گرفته است.

سبکی که در گذشته نفراتی مانند جردن باروز، دیوید تیلور و کایل اسنایدر از قهرمانان جهان و المپیک به خوبی آن را به نمایش گذاشتند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عکس مدارگرد «مارس اکسپرس» از لشکر عنکبوت‌ها روی مریخ!
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند
  • ۳ هزار میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد