Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ گزیده سخنان روحانی در جلسه امروز هیات دولت در پی می آید:

*سال میلادی که گذشت برای همه کشورهای جهان سال سختی بود. کشورها گرفتار ویروسی شدند که در طول قرن گذشته بی نظیر بود.

*کادر درمان و مردم مخلص ما، بسیج و سپاه با همه توان و با همه امکانات وارد صحنه برای مقابله با کرونا شدند. 

* سردار سلیمانی با ترور وحشیانه توسط مقامات آمریکایی و در راس آن رییس جمهور آمریکا و وزیر خارجه آمریکا و برخی کشورها به شهادت رسید، ملت ما دست از این انتقام نخواهند کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آنها نمی خواستند مسئله داعش تمام شود و داعش حکومت منطقه را در دست بگیرد.کسی از ناامنی در منطقه نفع نمی برد جز اسراییل و آمریکا. 

*همه کشورهای منطقه از ناامنی و عدم استقلال ضرر می کنند. اینها خواستند از یک مرد بزرگ انتقام بگیرند، چون روبروی نقشه های آنها با درایت می ایستاد. سردار سلیمانی شجاع و کم نظیر بود اما درایت او هم مهم بود. من از سال 62 از نزدیک سردار سلیمانی را می دیدم.

* دوران ریاست جمهوری ملاقات من با سردار سلیمانی زیاد بود. سردار سلیمانی اهل تحلیل بود و سیاست منطقه و جهان را درک می کرد و به معنای واقعی کلمه معتدل بود. 

*هیچ جناحی نمی تواند او را متعلق به خود بداند. آنها خواستند قهرمان ملی را بگیرند اما  قهرمان ما، ابدی شد. 

*خیلی از مسئولین عراقی از منطقه سبز فرار کرده بودند اما شهید سلیمانی تنها و با نیروهای مخلص و در کنار مردم عراق و مرجعیت عراق فتوا داد و در این منطقه جنگید. کسی که در بیابان های کردستان عراق تنها بود، سردار سلیمانی بود. سردار سلیمانی حق بزرگی به گردن استقلال و ثبات این منطقه دارد.

*هیچ موقع ندیدم سردار سلیمانی به سمت یک جناح و یک جناح دیگر برود و همیشه مسیر ملی را طی می کرد.

*وقتی پیکر سردار سلیمانی به ایران آمد اگر امکان پذیر بود، همه می خواستند پیکر ایشان به استان های آنها هم برود.

* سیلی عین الاسد، سیلی کوچکی بود. سیلی بزرگ حضور مردم ایران، سوریه عراق و لبنان در خیابان ها برای تشییع پیکر ایشان بود. پاسخ اصلی این جنایت را مردم ایران و منطقه دادند.

* پس از ترور سردار سلیمانی با عظمت ترین تشییع جنازه صورت گرفت. در ادامه پارلمان عراق با اکثریت قاطع خروج آمریکایی ها را از عراق تصویب کرد که آمریکایی ها چنین تصوری نداشتند. خون شهدا به زمین ریخته نمی شود بلکه دمیده نمی شود. 

*شهید سلیمانی زنده تاریخ است و شهید سلیمانی قهرمان ابدی شد.  دست سردار ما را قطع کردید؛ ما باید پای شما را در منطقه قطع کنیم. روزی که پای شما قطع شود آن روز ما انتقام نهایی را گرفتیم و این راه ادامه دارد. ترامپیسم پایان یافت و چند روز دیگر دوران حکومت این قاتل وحشی سپری می شود و تاریخ او، وارد زباله دان می شود. 

*دو قطبی های موجود ناصحیح است. دچار حیرت می شویم که درباره مسئله نفت به این سادگی راجب آن بحث های متفاوتی مطرح می شود. می گویند پول نفت را در بودجه خرج نکنید حرف درست است اما پول نفت را نباید در بودجه جاری استفاده کنیم.

تکمیل می شود...

حجم ویدیو: 2.76M | مدت زمان ویدیو: 00:01:26 دانلود ویدیو

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 حسن روحانی داعش سردار سلیمانی ترور سردار سلیمانی سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • عادی شدن روند پرواز‌های فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • واکنش محمد مهاجری به دلایل رد صلاحیت روحانی
  • رونمایی از کتاب ۱۰ جلدی یک سردار دراصفهان
  • «ما ملت شهادتیم» از شهید زاهدی تا سردار سلیمانی