Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپانی یونیورسال پیکچرز اعلام کرد که برخلاف انتظارها اکران بین المللی انیمیشن سینمایی «بچه رییس-کسب و کار خانوادگی» که به نوعی نسخه دوم انیمیشن بچه رییس محسوب می شود به سال آینده میلادی موکول شد.

خبرگزاری میزان - کمپانی یونیورسال پیکچرز اعلام کرد که برخلاف انتظارها اکران بین المللی انیمیشن سینمایی «بچه رییس-کسب و کار خانوادگی» که به نوعی نسخه دوم انیمیشن بچه رییس محسوب می شود به سال آینده میلادی موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر همین اساس «بچه رییس-کسب و کار خانوادگی» اکران خود در سینما‌های جهان را از تاریخ ۱۷ سپتامبر سال ۲۰۲۱ میلادی آغاز خواهد کرد.

«بچه رییس-کسب و کار خانوادگی» بر اساس کتابی به همین نام نوشتهٔ مارلا فارزی ساخته شده‌است. این انیمیشن توسط دریم‌ورکس انیمیشن تولید و توسط یونیورسال پیکچرز توزیع خواهد شد. این انیمیشن قسمت دوم مجموعهٔ بچهٔ رئیس و دنباله‌ای برای فیلم ۲۰۱۷، این فیلم توسط تام مک‌گراث کارگردانی می‌شود و صدای شخصیت اصلی فیلم را الک بالدوین بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید:  برای مشاهده آخرین اخبار سینمای هالیوود اینجا کلیک کنید

جیمز مارسدن، ایمی سداریس، آریانا گرینبلت، اوا لونگوریا، جیمی کیمل، لیسا کودرو و جف گلدبلوم از جملهٔ بازیگران این انیمیشن هستند.

هانس زیمر و استیو مازارو که موسیقی قسمت اول این فیلم را ساختند، موسیقی این فیلم دنبالهٔ را نیز برعهده دارند. بخش‌هایی از تولید این انیمیشن در طول شیوع کروناویروس به صورت دورکاری انجام شد.

داستان این انیمیشن داستان بچه کوچک تیمی (برادر بچه رییس) است که از شرکت بچه ها امده و مامور است تا نابغه شرور که بچه ها یاد میدهد بی ادب باشند را متوقف کند. او تیمی و تدی(بچه رییس) را دوباره به دوران بچگی باز میگرداند و با کمک همدیگر به جنگ دکتر آرترمستانگ می‌روند.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: هانس زیمر بچه رییس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا هانس زیمر بچه رییس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و شادی جالب کارلو آنچلوتی به همراه بازیکنان / انیمیشن عمر مومنی
  • تعویق مسابقات بوکس نونهالان
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • همایش پیاده روی خانوادگی در شهر رزن
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • شکست خانگی رم برابر لورکوزن/ یاران سردار آزمون در انتظار معجزه