Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، انتقام عزیززاده افزود: در روزهای اخیر در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، مطلبی غیرواقعی با موضوع ثبت‌نام برای واریز کمک معیشتی یک میلیون تومانی برای هر کودک زیر ۵ سال از طریق مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت انتشار یافته که باعث مراجعه برخی خانواده‌ها سرگردانی آنان شده ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشار این خبر از اساس غیرواقعی است و سرپرستان خانوارها به هیچ وجه به مراکز خدمات جامع سلامت و خانه‌های بهداشت مراجعه نکنند.

بر اساس شایعه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی شهرستان دیلم منتشر شده هر خانواده‌ای که کودک زیر ۵ سال دارد باید برای واریز بسته معیشتی یک میلیون تومانی به همراه مدارک لازم و کارت یارانه سرپرست و شماره شبا به مراکز بهداشتی مراجعه کنند تا پس از ثبت‌نام در اول ماه این مبلغ به حساب آنان واریز شود.

شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد.

کد خبر 576678 برچسب‌ها استان بوشهر شبکه بهداشت کودکان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان بوشهر شبکه بهداشت کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۷۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک

علی عباسی‌کسانی رئیس پلیس استان کرمانشاه در جمع خبرنگاران، گفت : با مراجعه یکی از شهروندان به ماموران انتظامی سنقروکلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده که شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی دریافت کرده، اما پس از ساعتی متوجه شده پولی به‌حسابش واریز نشده و مورد کلاهبرداری قرارگرفته است.

وی ادامه داد: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاهبردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم شناسایی کرده و پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجوییی‌ها به کلاهبرداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاهبرداری با رسید جعلی هستند لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سرشماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاهبرداری با ساخت رسید‌های اینترنتی جعلی باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • چگونه کلاس اولی‌ها را ثبت نام کنیم+فیلم
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان