Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ اعتمادآنلاین نوشت: ناصر قوامی گفت: نمایندگانی که با رأی بسیار کم انتخاب شده‌اند بهتر از این نمی‌توانند کار و برای حل مشکلات مردم چاره‌اندیشی کنند. نحوه قانون‌گذاری در این مجلس طوری است که معلوم می‌شود نمایندگان اصلاً نمی‌دانند در مملکت چه خبر است و به همین دلیل مصوبه‌هایشان مطابق با منطق نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم‌های جنجالی مجلس یازدهم که با مشارکت پایین و رای های بسیار کم تشکیل شده، در همین ماه‌هایی که از آغاز به کار آن گذشته ‌است، این ذهنیت را در جامعه به وجود آورده که برای گذر از بحران‌های فعلی باید شاهد مشارکتی پرشور در انتخابات ۱۴۰۰ باشیم.

ناصر قوامی، نماینده ادوار مجلس، در این‌ باره اظهار داشت: مجلس یازدهم این روزها در حالی با مصوباتی چون مساله هسته‌ای و شرایط کاندیداهای انتخابات ریاست‌جمهوری همه را شگفت‌زده کرده‌اند که اساساً‌ از مجلس یازدهم نباید بیش از این انتظار داشت. در واقع نمایندگانی که با رأی بسیار کم انتخاب شده‌اند بهتر از این نمی‌توانند کار و برای حل مشکلات مردم چاره‌اندیشی کنند. نحوه قانون‌گذاری در این مجلس طوری است که معلوم می‌شود نمایندگان اصلاً نمی‌دانند در مملکت چه خبر است و به همین دلیل مصوبه‌هایشان مطابق با منطق نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه گفت: نکته‌ای که باید مورد توجه کل حاکمیت قرار گیرد این است که نمایندگان مجلس یازدهم محصول مشارکت پایین در انتخابات هستند. متاسفانه وضع مشارکت در انتخابات مجلس در ۲ دهه ‌اخیر دوره به دوره بدتر شد و به همین دلیل از مجلس ششم به بعد مجالسی روی کار آمدند که در عمل کارایی لازم را برای مملکت و مردم نداشتند. واقعیت تلخی که همه را نگران می‌کند این است که وضعیت سال به سال بدتر می‌شود و به همین دلیل نمی‌توانیم امید داشته باشیم که مجلس یا دولتی قوی و مشکل‌گشا روی کار بیاید.

او اضافه کرد:‌ این در حالی است که برای گذر از بحران‌‌ها نیاز داریم که گشایشی در فضای سیاسی و انتخاباتی حاصل شود تا چهره‌های کارنامه‌دار بتوانند خود را در معرض رأی عمومی بگذارند. مخصوصاً الان که در شرایطی بسیار سخت و بحرانی به استقبال انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری می‌رویم. در واقع اگر آقایان بر سیاست‌های محدودکننده اصرار کنند، دولت بعدی هم مثل مجلس فعلی نمی‌تواند به تشخیص صحیحی از شرایط موجود برسد و در نتیجه، مردم هرچه بیشتر گرفتار خواهند شد.

نماینده ادوار مجلس توضیح داد: متاسفانه بخشی از حاکمیت دغدغه حضور مردم در پای صندوق رأی را ندارند و به همین دلیل لازم نمی‌دانند که فضا را برای ایجاد شور انتخاباتی فراهم کنند. به همین راحتی چهره‌های موثر از  حضور در انتخابات محروم می‌شوند و افرادی که صلاحیت ندارند سال آینده در پاستور حضور خواهند یافت، که در این صورت کشور و مردم با تنگناهای بیشتری مواجه خواهند شد.

ناصر قوامی در پایان گفت: خرد در جامعه ما کمرنگ شده است و دلیل گرفتاری‌ها هم چیزی جز این نیست که برخی نمی‌توانند به تشخیص درستی از وضعیت موجود برسند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 مجلس شورای اسلامی انتخابات 1400 ناصر قوامی سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 همین دلیل مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد