Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل رنجبر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سنندج اظهار کرد: با توجه به تعطیلاتی که بر اثر شیوع ویروس کرونا به مدارس تحمیل شده و همچنین استفاده از آموزش‌های مجازی، فصل تازه‌ای در امر آموزش در مدارس آغاز شد.

وی با بیان اینکه مدت زیادی است که از تعطیلی مدارس می‌گذرد و دانش‌آموزان از طریق فضای مجازی، آموزش‌های خود را دریافت می‌کنند، افزود: در این میان نیز دانش‌آموزانی وجود دارند که در صورت عدم نبود امکانات لازم برای آموزش از طریق فضای مجازی، از دروس خود عقب می‌مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یکی از الزامات آموزش در فضای مجازی داشتن گوشی تلفن همراه و تبلت است تا معلمان بتوانند با دانش‌آموزان خود ارتباط دوسویه داشته باشند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: دانش‌آموزان زیادی در مدارس استثنایی استان، گوشی تلفن همراه و یا تبلت نداشتند که نیاز آنان از سوی خانواده‌های این دانش‌آموزان تامین شده است، اما دانش‌آموزانی نیز بودند که به علت نداشتن توان مالی خانواده، توانایی خرید گوشی و یا تبلت را ندارند و این مانعی برای برخورداری آن‌ها از آموزش مجازی معلمان شد.

رنجبر اعلام کرد: نیاز است امکانی فراهم شود تا دانش آموزان بتوانند از طریق فضای مجازی نیز با معلمان خود ارتباط برقرار کنند و براین اساس تفاهم نامه‌ای بین اداره‌کل آموزش و پرورش استان و سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور امضاء شد تا نسبت به خرید تبلت برای دانش‌آموزان استثنایی اقدام شود.

وی بیان کرد: براساس این تفاهمنامه 403 تبلت برای دانش‌آموزان استثنایی خریداری می‌شود که هزینه آن توسط آموزش و پرورش استثنایی و آموزش و پرورش استان و آموزش استثنایی کشور تامین خواهد شد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان کردستان فضای مجازی رئیس آموزش و پرورش استثنایی آموزش و پرورش دانش آموزان فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند

به گزارش تابناک، علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری پیرامون سلامت روان معلمان اظهار داشت: در حال حاضر تنبیه بدنی دانش آموزان بسیار اندک است. در پذیرش معلمان جدید به صورت کانون‌های ارزیابی، معلمان را بررسی کردیم و مهارت گفتاری، رفتاری، روحیات مورد نیازبرای معلمان و شخصیت و... بررسی می‌شود.

وی افزود: ۶۰ درصد نمره آزمون استخدامی به مبحث سلامت روان تعلق گرفته است تا با ضریب دادن به آن معلم با شخصیتی وارسته، آرام و صبور وارد آموزش و پرورش شود.

وی بیان داشت: معلمان شاغل در نظام تعلیم تربیت شور ما، به حق جزو بهترین‌ها هستند و ما کمترین مسائل نامطلوب را داریم.

فرهادی تصریح کرد: در گروه کیفیت بخشی، ۱۹ هزار نفر جذب خواهد شد که بیش از ۲ هزار نفر آن‌ها مشاور مراکز مشاوره هستند.

گفتنی است هنوز ما در کلاس‌های درس شاهد رفتار خشن و بعضا کتک زدن دانش آموزان توسط معلمان و آموزگاران هستیم. همچنین قرار است در قانون استخدامی آموزش و پرورش سلامت روان معلمان را لحاظ کند.

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج