Web Analytics Made Easy - Statcounter

هوشمندسازی، افزایش بهره‌وری و توسعه اقتصاد دیجیتال در صنعت آب و برق، از جمله شاخص‌های کلیدی به‌شمار می آید که وزارت نیرو به طور جدی در قالب اجرای پروژه‌های «ساز وکاری» به اجرای آن با استفاده از ظرفیت نخبگان و بخش خصوصی، اهتمام ورزیده است.

به‌گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، هوشمند سازی، افزایش بهره‌وری و توسعه اقتصاد دیجیتال در صنعت آب و برق، با هدف افزایش سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی در حوزه ارتباطات و فناوری و بهبود شاخص‌های عملکرد صنعت آب و برق، از جمله پارامترهای تأثیرگذاری به شمار می‌آید که با توجه به گستردگی عملکرد «انرژی»، بیش از پیش در بخش‌ها و قالب‌های مختلف نسبت به آن پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای پروژه‌های "ساز و کاری" در پویش هفتگی وزارت نیرو، مانند بهره‌برداری از سامانه وندورلیست و سامانه یکپارچه نیرو توسط شرکت ساتکاب، بیانگر توجه وزارت نیرو به استفاده از تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین بر بستر اینترنت است.
«ارتقای حوزه سیاستگذاری و رگولاتوری تحول دیجیتال»، «توسعه فضای کسب و کار دیجیتال»، «استفاده مشترک از زیرساخت‌های موجود در وزارت نیرو و سازمان‌های مرتبط»، «ارتقای سطح هوشمندی و افزایش بهره‌وری» و «فرهنگ‌سازی و ارتقای دانش در خصوص هوشمندسازی و تحول دیجیتال» در صنایع آب و برق از جمله دلایلی محسوب می‌شود که بهره برداری از پروژه‌های آب و برق با استفاده از فناوری‌های نوین را به‌ویژه در سال اخیر با استفاده از ظرفیت‌های بخش خصوصی و نیروهای نخبه در این حوزه افزایش داده است.

بر اساس این گزارش، همچنین، افزایش سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، بهبود شاخص‌های عملکرد صنعت آب و برق، کاهش میزان مصرف آب و برق، صرفه‌جویی در زمان مراجعه کنندگان به مراکز مرتبط، افزایش اشتغالزایی از جمله دستاوردهایِ رویکردِ وزارت نیرو، در راستای اجرای پروژه‌های «سازوکاری» در این بخش به شمار می‌آید.

شرکت ساتکاب نیز با توجه به مسئولیت‌های واگذار شده از سوی وزارت نیرو و اهمیت به بخش فناوری و بهره‌برداری از پروژه‌های صنعت آب و برق بر بستر اینترنت، با بهره برداری از «بانک اطلاعاتی شرکت‌های آب و برق (وندورلیست)» و «سامانه یکپارچه بیمه» در ماه اخیر توسط وزیر نیرو، در این مسیر گام برداشته است و همچنین پروژه‌های «پنجره واحد خدمات» و «داشبورد» را با تکیه بر به‌کارگیریِ فناوری اطلاعات در دستور و برنامه‌های آتی خود دارد.

هوشمندسازی شبکه برق و تأمین زیرساخت ارتباطی و اطلاعاتی از جمله مسائل مورد توجه زیرساختی این وزارتخانه جهت رفع نیازهای مخاطبان مرتبط با صنایع آب و برق در حوزه تولید، توزیع و خدمات است.

وزارت نیرو به‌عنوان متولی اصلی بخش انرژی در حوزه آب و برق و انرژی‌های تجدیدپذیر، مطالعات گسترده‌ای را با استفاده از پتانسیل‌های بخش دولتی و غیردولتی در قالب شبکه جامع در این حوزه انجام داده است و با استفاده از مفاهیمی چون اینترنت اشیا در صدد توسعه اقتصاد دیجیتال در حوزه آب و برق و رونق کسب و کارهای مرتبط دارد.

بدیهی است، نخبگان و استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در این بین نقش مؤثری دارند که وزارت نیرو، با احیای مجدد شرکت‌هایی چون شرکت مادر تخصصی ساتکاب، به خوبی قصد بهره‌وری حداکثری از ظرفیت‌های مذکور را دارد.

کد خبر 465250

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اقتصاد دیجیتال اقتصاد وزارت نیرو صنعت آب و برق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق توسعه اقتصاد دیجیتال بهره برداری صنعت آب و برق وزارت نیرو بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود