Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بندر امام خمینی(ره)، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان در حاشیه بازدیدهای رئیس بنیاد مستضعفان کشور از بندر امام اظهار کرد: دولت مصوب نمود که یکهزار منزل مسکونی در مناطق آب گرفته شهرهای اهواز، چمران، بندر امام خمینی و کارون احداث شود.

وی افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای هر واحد ۱۸۵ میلیون تومان است و در مجموع ۱۸۵ میلیارد تومان بصورت بلاعوض و قرض الحسنه صرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان گفت: برای ۶ هزار واحد نیز اعتباری برای تعمیر و ۹ هزار واحد دیگر بصورت معیشتی در نظر گرفته شده که برای هر دو طرح ۱۵ میلیون تومان آن بلاعوض و ۳۰ میلیون دیگر قرض الحسنه است و در مجموع قریب به ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: ۳۰ درصد این اعتبار به بنیاد مسکن به عنوان متولی طرح تخصیص داده شده که پس از برآورد خسارت مبلغ را پرداخت خواهند کرد همچنین این طرح جدا از کمک بنیاد مستضعفان است.

غلامرضا شریعتی تصریح کرد: با سه کیلومتر خط لوله‌ای که قبلا انجام شد تاب آوری بندر امام در بارندگی‌ها از ۳۰ میلیمتر به ۶۰ میلیمتر افزایش یافته بود اما این بارش که در طول ۵۰ سال اخیر بی سابقه بود ما بر آن شدیم که مجددا پروژه جدیدی را برای دفع آبهای سطحی طراحی کنیم.

وی بیان کرد: در نظر داریم بین سه تا پنج کیلومتر دیگر خط لوله کشیده شود که پس از پایان مطالعات به سرعت عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد تا تاب‌آوری حداقل به ۱۰۰ میلیمتر افزایش یابد.

شریعتی اذعان کرد: متوسط بارش‌های یک ساله شهر بندر امام خمینی ۱۹۷ میلیمتر است که فقط در ۳۶ ساعت بارش اخیر ۱۶۳ میلیمتر در ماهشهر و بندر امام خمینی ثبت شد.

وی ادامه داد: بحث تبدیل شهر بندر امام خمینی به شهرستان در حال پیگیری است و هفت ماه است که این طرح به وزارت ارسال شده و در شرایط اقناسازی هستیم.

شریعتی اذعان کرد: اولویت اول ما شهرستان شدن است اما با لحاظ مسائل مختلف باید با انعطاف‌پذیری برخورد نمود تا کار به سرانجام برسد.

وی اظهار کرد: در حال رایزنی با پتروشیمی‌ها و دولت برای ساماندهی برخی از مناطق بخصوص مناطق حاشیه‌ای از زمان جنگ هستیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اعتبار منازل آسیب دیده آبگرفتگی خوزستان بندر امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ابوطالب گرایلو با اشاره به حماسه‌آفرینی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس، گفت: بندر امام خمینی صحنه رشادت‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در دفاع از امنیت کشتیرانی و صیانت از تجارت دریایی کشور بود.

وی با اشاره به اینکه بندر امام خمینی با آن دوران بسیار فرق کرده است، افزود: آثار و نشانه‌های دوران جنگ تحمیلی از جمله مغروقه‌های موجود در مسیر آبراه خور موسی به منظور ارتقای ایمنی دریایی و تردد انواع شناور‌ها لایروبی شده و بر عمق کانال‌های دسترسی دریایی باهدف عمل به اصول پدافند غیرعامل افزوده شده که با این‌گونه اقدامات در راستای توسعه زیرساخت‌های بندری و دریایی زمینه برای توسعه و رونق فعالیت‌های بازرگانی فراهم شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به امکان تردد شناورهای بالای ۷۰ هزار تن در این مجتمع بزرگ بندری، اضافه کرد: با تقویت زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری، این مجتمع بندری پذیرای کشتی‌هایی با تناژ بالا به منظور تخلیه و بارگیری بخش عمده کالاهای اساسی مورد نیاز کشور است و با توسعه و بهره‌گیری از پایانه‌های مکانیزه ۱۲ میلیون تن بر امکان تخلیه، بارگیری و انبارش کالای اساسی افزوده شده است.

وی با اشاره به طرح اراضی توسعه‌ای بندر با هدف ایجاد زیرساخت‌های بندری به منظور گسترش فعالیت‌های لجستیک بندری، گفت: این بندر در حال حاضر هیچ محدودیتی برای پذیرش شناورها و تخلیه و بارگیری انواع کالاها ندارد و با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و توسعه روساخت‌های بندری این امکان برای تمامی فعالیت‌های بندری و دریایی فراهم شده است.

گرایلو با استناد به آمار و ارقام به ظرفیت‌های متعدد بندری ازجمله برخورداری از یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع انبار مسقف برای انبارش کالا، عملکرد تخلیه و بارگیری انواع کالا در سال گذشته را بیش از ۴۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: این بندر بزرگ تجاری با برخورداری ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در این بندر با هدف پیاده‌سازی اصول پدافند غیرعامل موجب می‌شود که در مواقع ضروری با استفاده از این امکان زنجیره تأمین کالا و انتقال کالای اساسی به اقصی نقاط کشور دچار اختلال نشود.

وی می گوید: توسعه زیرساخت‌ها و روساخت‌های بندری به منظور رونق فعالیت‌های بازرگانی و اقتصاد دریا محور فرصتی ارزنده و مهم برای نسل‌های آتی کشور است.

ابوطالب گرایلو در ادامه با اشاره به دانش‌آموختگی بخشی از نیروهای حوزه دریایی کشور از جمله مدیران سازمان بنادر و دریانوردی در دانشگاه دریایی امام خمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: همکاری آموزشی و علمی ارتش جمهوری اسلامی به عنوان یکی از اعضای شورای عالی دریایی می‌تواند نقش به سزایی در تأمین نیروهای متخصص دریایی مورد نیاز حوزه دریایی کشور از جمله سازمان بنادر و دریانوردی ایفا کند.

امیر دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی در جمع دانشجویان دانشکده افسری ارتش جمهوری اسلامی که به مدت دو روز در اردوی معارف جنگ یادواره شهید سپهبد صیاد شیرازی شرکت کرده بودند، گفت: آموزش فرهنگ‌ساز است و از درون آموزش فرهنگ به دست می‌آید.

دیگر خبرها

  • همسطح سازی و نصب ۳۰ دریچه منهول فاضلاب در بندر امام خمینی
  • ساخت و تعمیر بیش از ۸۰ مدرسه در خوزستان
  • تعلیق فعالیت یکی از اعضای شورای شهر بندر امام (ره)
  • شهردار این شهر توسط عضو شورای شهر ربوده شد
  • تعلیق عضو شورای شهر به علت ربودن شهردار
  • تعلیق عضو شورای شهر بندر امام خمینی(ره) به علت ربودن شهردار
  • تعلیق عضو شورای شهر بندر امام‌خمینی به اتهام آدم‌ربایی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد