Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@03:26:33 GMT

موفقیت طراحان ایرانی در عرصه های بین المللی

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۰۹۸۵۸

موفقیت طراحان ایرانی در عرصه های بین المللی

بسیاری از مردم باور دارند که ایران از لحاظ طراحی و کیفیت تولید، از کشورهای اروپایی بسیار عقب تر است و هنگامی که صحبت از کالای با کیفیت و دارای طراحی خاص و زیبا می شود همه به دنبال محصول خارجی هستند. حال اگر کمی بهتر به اطراف خود نگاه کنیم متوجه می شویم که طراحان و تولیدکنندگانی در داخل ایران وجود دارند که با تلاش و پشت کار، خلاقیت را با بهترین کیفیت به مخاطب خود ارائه می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و جالب تر می شود وقتی مطلع می شویم که همین طراحان و تولیدکنندگان داخلی در رقابت های اروپایی و جهانی صاحب مدال و رتبه می شوند. گرچه هنوز فرهنگ باور خلاقیت و کیفیت این گروه به صورت فراگیر در جامعه دیده نمی شود، اما در همین شرایط هم می توانیم ببینیم که بسیاری از طراحان و انبوه سازان به این جریان اعتماد کرده و از آن به صورت کلان در کارهای خود استفاده می کنند. این موج می تواند سر آغاز روشنی برای شروع عصری جدید در عرصه ی تولیدات داخلی باشد. در نتیجه ی نظاره گری بر مسیر رشد کالای داخلی، با سیاوش صوفی نژاد که یکی از افرادی است که با انگیزه و پشتکار به صورت حرفه ای این راه را دنبال می کند و سوابق درخشانی نیز در این زمینه کسب کرده است، آشنا شدیم.

سیاوش صوفی نژاد از سال ۲۰۰۹ به عنوان طراح و تولید کننده آبجکت های مبلمان و لایتینگ با تلفیق هنر سنتی معماری ایرانی و هنر مدرن، فعال بوده و مدت زمانی است که کار طراحی و تولید آبجکت های دکوراسیون را با  برند شخصي خود “ویلاصوفیا“ انجام می دهد. این مجموعه در دو بخش طراحی و تولید مبلمان و گالری آثار هنری در تهران فعالیت می کند. 

سياوش صوفى نژاد متولد سال ۱۹۷۸ در تهران است. وی بعد از فارغ التحصيلی از سازمان ملى پرورش استعداد هاى درخشان (سمپاد)، در سال ١۹۹۶ وارد دانشكده عمران دانشگاه آزاد تهران شد و پس از آن در سال ۲۰۰۱ در دانشكده هنر و معمارى دانشگاه آزاد تهران مركز در رشته معمارى به ادامه تحصيل پرداخت . کارشناس ارشد (MBA) و دکتری در رشته فلسفه هنر از  مالزی می باشد. وي در سال ۲۰۰۶ با تاسیس رشته آموزشی طراحی و ‌معماری داخلی در کالجی غیر انتفاعی با مجوز وزارت علوم فعالیت آکادمیک خود را آغاز کرد. در برنامه های مختلف تلویزیونی و رادیویی به عنوان كارشناس معمارى و طراحى داخلى فعالیت داشته است . از ديگر فعاليت هاى وى ترجمه و تاليف مطالبى در زمينه دكوراسيون و چاپ آن در مجلات  طراحى داخلى مثل "خانه و دفتر كار " و ‌”معماری پایدار “ بوده , در سالهای اخیر  دبیر بخش طراحی داخلی فصلنامه تخصصی ویلا ، دبیر مجله تخصصی  ZH Magazine بوده و ستون شخصی وی در روزنامه آسیا با نام مستر دیزاین فعال  است.

سیاوش صوفی نژاد فعالیت ژورنالیستی خود را با تهیه کنندگی و تولید فیلم های مستند از گفتگو با طراحان ، هنرمندان و معماران ایرانی، با هدف معرفی و حمایت از هنر و خلاقیت ایرانی ادامه می دهد. 

وی در مورد انگیزه و اهداف خود این گونه بیان می‌کند که: « هدف و آرزوی ما این بوده که در نمایشگاه های مطرح دنیا به جای بازدید کننده بودن، به عنوان یک برند لوکس ایرانی حضور پیدا کنیم و با این امید، در زمینه شغلی مان  که تولید و طراحی محصولات مبلمان و لایتینگ است، تلاش می کنیم. مهم‌ترین چالش ما قانع کردن کارفرمای ایرانی برای پذیرش طراحی خودمان به جای طراحی برندهای مطرح اروپایی است. در حال حاضر به خاطر شرایط تحریم کالاهای خارجی، می توان بیشتر از این موقعیت استفاده کرد تا کیفیت کالای تولید داخل را به تدریج به کارفرمایان و مصرف کنندگان داخلی به اثبات رساند. با این وصف هنوز در ابتدای راه هستیم به این دلیل که دولت دیر به این نتیجه رسیده است که کسری فروش نفت را با تولید کالای داخلی پر کند و البته اگر این تحریم ها اتفاق نمی افتاد احتمالا تا ۴۰ سال دیگر هم کسی به این راه فکر نمی کرد و الان هم توفیق اجباری باعث این اتفاق شده است. با این همه تاخیر، ما تازه مثل کودکان نوپا قدم به قدم در راه ارتقا کیفیت در مسیر تولید هستیم. برای ادامه راه پیش رو با ایمان و تلاش بیشتر پیش خواهیم رفت تا روزی که بتوانیم نام ایران را در جهان با هنرِ نسلِ نو و فرهنگ و پیشینه اش معرفی کنیم. بسیار سفر باید تا پخته شود خامی».

پیرو تلاش های سیاوش صوفی نژاد برای رسیدن به هدف هایی که مطرح می کند، وی برنده ۴ مدال از مسابقات «European product design award» شده است . سال ٢٠١٩ با دو محصول برنده دو مدال برنز و طلا، و در سال ٢٠٢٠ نیز  همزمان برنده دو جایزه  از مسابقه طراحی محصول اروپا گردیده است.

این آبجکت با همكاري تیمی سیاوش صوفی نژاد و نیما باوردی طراحی و با اسپانسری برند ویلاصوفیا تولید شده و برنده جایزه  از مسابقه طراحی محصول اروپا شده است.

 

 انتهای رپرتاژ آگهی/          

منبع: تابناک

کلیدواژه: کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی حماسه 9 دی طراحی رپرتاژ آگهی کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی حماسه 9 دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد

ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند.

 به گزارش ایسنا، علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده در یادداشتی با این عنوان در روزنامه جام جم نوشت: برخی رخدادها فرصت بررسی موقعیت‌های مخرب تکرار شونده و اصلاح آنها را تامین می‌کنند که سریال «حشاشین» از آن جمله است؛ سریالی در ظاهر تولید مصر اما در واقع روایتی صهیونیستی و مملو از تحریفات تاریخی از ظهور اسماعیلیه که در لایه‌های زیرین خود، جنبش‌های شیعی را با فتنه‌های برساخته اسرائیلی همچون داعش در ذهن مخاطب تطبیق می‌دهد.

به طور کل آش این سریال در ضدیت با فرهنگ ایرانی آنچنان شور است که صدای تمام رسانه‌های داخلی با گرایش‌های متفاوت را در آورد و همگی متفق‌القول این سریال را اثری ضد ایرانی توصیف کردند. 

با این مقدمه ذکر چند نکته ضروری است:
پلتفرم‌های رسمی و مجوزدار داخلی همزمان با پخش سریال درماه مبارک وهمگام باپخش آن در مصر، اقدام به نمایش سریال کردند؛ اقدامی که با طمع جذب مخاطب و درآمد بیشتر صورت گرفت‌. بسیاری از پلتفرم‌ها پس از اعلام رسمی ممنوعیت دیرهنگام‌، پخش حشاشین را از خروجی خود حذف کردند امابرخی برادامه این مسیر ودرسرپیچی از قانون اصرار واستمرار دارند.

اگر کسی اندکی تاریخ بداند و سریال را ببیند آشکارا متوجه خط ضد فرهنگ ایرانی و ضد شیعی و مخالفت آن با اصل اتحاد اسلامی می‌شود و حتما از خود می‌پرسد پس مدیران پلتفرم‌های داخلی چطور به خود اجازه داده‌اند فیلمی صد در صد تحریف شده از تاریخ کشورشان را منتشر کنند؟ 
‌پاسخ در این است که پخش فیلم‌ها و سریال‌های خارجی در گروه نظارت پسینی قرار می‌گیرد؛ در جهت کمک به پلتفرم‌ها و برای این‌که در صف صدور مجوز نمانند مسئولیت نظارت پیشینی بر آثار خارجی به پلتفرم‌ها تفویض شده و نهاد نظارتی پس از پخش اثر در سکوها و در قالب نظارت پسینی در صورت وجود تخلفات آنها را به پلتفرم مربوط  تذکر می‌دهد. حالا برخی پلتفرم‌ها بدون توجه به ضرورت‌های اخلاقی، قانونی و فرهنگی از این فرصت به وجود آمده سوء‌استفاده و هر اثر مخربی را به تشخیص ناصواب خود منتشر می‌کنند. این وضعیت مثل آن است که درهای قلعه تحت محاصره خودی را باز کنیم و علاوه بر آن به سربازان ارتش دشمن آب و غذا هم بدهیم و بعد مدعی دفاع آفندی و پدافندی هم باشیم‌.

یادمان نرود که ما همین حالا هم درگیر بزرگ‌ترین جنگ فرهنگی تاریخ هستیم و نیروهای متخاصم خارجی با کینه‌های تمدنی به همراه ایادی داخلی‌شان خیز گرفته‌اند تا در هر فرصت خاکریزی از فرهنگ ایران را ساقط یا تصرف کنند. چندی پیش اسرائیل با استفاده از ایادی جریان نفوذ و خائنان داخلی در آن عملیات مضحکش برای دقت سنجی پدافند ایران چند ریزپرنده (کوادکوپتر) را پرواز داد که بلافاصله توسط پدافند ایران منهدم شد. آیا پخش سریال یا فیلم‌های ضد ایرانی در پلتفرم‌های داخلی حکم پرواز ریزپرنده‌های دشمن را ندارد؟ آیا پدافند فرهنگی نباید امکان انهدام آن را در لحظه داشته باشد؟ 
خطای پخش سریال حشاشین وتکرار موارد مشابه که در رسانه‌ها بازتاب منفی داشته‌اند نشان می‌دهد فرصت نظارت پسینی در اختیار پلتفرم‌ها، نتیجه عکس داده و کار از انتشار فیلم‌ها و سریال‌های با موارد اخلاقی و فرهنگی به آثار ضد فرهنگی و ضد ایرانی رسیده و دیگر وقت آن است باتوسعه وتجهیز نظارت پیشینی ازنظر نیروی انسانی‌، امکانات فنی‌،هوش مصنوعی و...ومهم‌تر از آن اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی‌،تمام آثار سینمایی، سریال‌، مستند و...خارجی پیش ازپخش موردارزیابی ونظارت قرارگیرند. همچنین لازم است اصرار به تکرار تخلف را با جرایم مالی و محرومیت‌های معنادار مدیریت کنیم؛ درست براساس الگوهای جهانی‌. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • حملات ضدفرهنگی پدافند شایسته می‌طلبد
  • حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد