Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه با اطمینان می‌گویم که وضعیت بندر امام قابل حل است، گفت: اگر تاکنون نشده، اراده نکرده‌ایم؛ فلسفه آمدن امام رفع محرومیت بود نه اینکه در کنار این بندر چند میلیارد دلاری با این عظمت و سرمایه‌گذاری، این شرایط را درست کنیم که دور از شأن و انقلاب ما است.

پرویز فتاح امروز، ۱۰ دی‌ماه در روز دوم سفر خود به خوزستان در جمع خبرنگاران در بندرامام، اظهار کرد: به محض به ‌وجود آمدن آبگرفتگی در بندر امام، شهر چمران و ماهشهر، ما پیگیر قضیه بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار سلامی فرمانده سپاه پاسداران در منطقه حضور پیدا کردند، با فرمانده سپاه و استاندار خوزستان تماس گرفتم و در نهایت تصمیم بر کمک اضطراری و فوری گرفته شد. تجربه گذشته نشان‌دهنده این است که برنامه‌ریزی دولت برای این کارها وجود دارد، اما دیر نتیجه می‌دهد. دولت باید آمار بگیرد و در نهایت زمان‌بر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ما به صورت دوفوریتی مبلغی را برای کمک به آبگرفتگی بندر امام تخصیص دادیم. به این منظور  ۳۰ میلیارد تومان تخصیص داده شده است. قرار نیست که همه خسارت ناشی از آبگرفتگی را بنیاد مستضعفان جبران کند، این وظیفه دولت است. اما دولت نیز در این خصوص برنامه‌ریزی کرده و هزینه‌ و وام بلاعوض نیز اختصاص داده شده است. بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان و هلال احمر نیز از طرف دولت مأمور شده‌اند تا آمار خسارت‌دیدگان را بگیرند اما کمک بنیاد مستضعفان هیچ ربطی به مسئله ذکر شده قبلی ندارد.

رئیس بنیاد مستضعفان با بیان اینکه همه بدانند که کمک بنیاد مستضعفان علاوه بر همه کمک‌های قبلی است، گفت: همکاران ما یک‌سوم از مبلغ اختصاص داده شده برای جبران خسارت آبگرفتگی به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان را منتقل کرده‌اند، مابقی اعتبار نیز آماده است تا به محض اینکه این مبلغ توزیع شود، حدود ۱۰ میلیارد تومان نیز خرج تعمیرات جزئی منازل شود که می‌تواند ظرف دو هفته آینده صد درصد تحویل داده شود. تا این کار را انجام می‌دهیم، کمک‌های دولت نیز که بیشتر و جبران‌ کننده‌تر است، خواهد رسید.

فتاح در ادامه با اشاره به کمک ۱۰ میلیارد تومانی این بنیاد برای رفع خسارات ناشی از آبگرفتگی بوشهر، تصریح کرد: اما بحث امروز ما در بندر امام فقط مساله آبگرفتگی نبود. منازل بندر امام اصلاً وضعیت خوبی ندارند و در شأن هموطنان ما نیست. این افراد عموماً از ابتدای جنگ آواره شدند. البته برای ساماندهی این وضعیت باید یک طرح منطقی و اصولی، با ضوابط فنی وجود داشته باشد ولی ما آمده‌ایم تا اعلام کنیم در اقدام ملی ساماندهی، بنیاد مستضعفان در کنار مردم و مسئولان محلی خواهد بود و کمک خواهد کرد. این کمک فراتر از ۳۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده، است.

وی ادامه داد: بنیاد مستضعفان قصد دارد در ساماندهی و مسکن‌دار شدن مردم خود را متعهد کند. برای ساماندهی چند منطقه در بندر امام قرار است جلسه‌ای برگزار شود. مملکت در این حد ندار نیست، ممکن است مشکلاتی به ما ارجاع داده شود و از عهده ما برنمی‌آید، اما ساماندهی وضعیت بندر امام از عهده ما برمی‌آید. هم بنیاد مسکن و هم دولت و هم سپاه پای کار آمدند. بنیاد مستضعفان در هزینه ساماندهی وضعیت بندر امام شرکت می‌کند.

رئیس بنیاد مستضعفان تاکید کرد: با اطمینان می‌گویم که وضعیت قابل حل است، اگر تاکنون نشده، اراده نکرده‌ایم. ما این قدر ندار نیستیم و همه این را بدانند. نظام می‌تواند در کنار بندری که به‌ نام امام است، باشد. فلسفه آمدن امام، رفع محرومیت بود نه اینکه در کنار این بندر چند میلیارد دلاری با این عظمت و سرمایه‌گذاری، این شرایط را درست کنیم که دور از شأن و انقلاب ما است. استاندار نیز جداً پیگیر است.

فتاح در پایان با بیان اینکه خوشبختانه سپاه قرارگاه محرومیت‌زدایی در این منطقه برپا کرده است، گفت: از سپاه خواهش کردیم که در این منطقه بماند، زیرا سپاه انقلابی است، جسورانه عمل می‌کند و واقعاً به داد مردم می‌رسد. اگر بتوانند محوریت کار را با هماهنگی دولت و بنیاد مسکن عهده‌دار شوند، ما نیز سهم خود را پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان پرویز فتاح بنیاد مستضعفان میلیارد تومان وضعیت بندر بندر امام داده شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است

به گزارش خبرآنلاین،این درست که رئیس‌جمهور معتقد به حضور میدانی در سفرها استان‌ها است اما بهتر آن است که به جای اینکه هر ماه یک سفر به استانی صورت بگیرد و هزینه‌هایی نیز در برداشته باشد در تهران نشسته و دستورات را صادر کند و مدیران استانی پیگیری کارها را داشته باشند تا روند بهتری بر کارها حاکم شود.

یک فعال سیاسی اصولگرا در ارتباط با سفرهای استانی دولت به روزنامه آرمان ملی گفت: من نفس سفرهای استانی را کار مثبتی می‌دانم، اما اینکه رئیس‌جمهور و تیم همراهمش برای چند بار به یک استان سفر می‌کند بدین معناست که نتوانستند سیستمی را که مشکلات استان حل شود طراحی کنند. برای همین فکر می‌کنند می‌توانند با مراجعات مکرر این مشکلات را حل کنند.

محمد مهاجری گفت: همین که رئیس‌جمهور لازم می‌داند چند بار به یک استانی برود به این معنی است که اصل سفرهای استانی به یک سیستم تبدیل نشده و رفع مشکلات آنها صرفا با حضور شخص آقای رئیس‌جمهور قابل پیگیری است که نشان‌دهنده عدم کارآمدی بروکراسی حاکم بر دولت است.

وی بیان کرد: ‌سفرهای استانی دولت برای این است که کارنامه‌ ارائه کنند. وی تصریح کرد: اخیرا رئیس‌جمهور به یکی از استان‌ها رفت و اعلام کرد که چند صد پروژه را افتتاح کرده و بعد که اعتبار و بودجه مصرفی را اعلام کردند نشان می‌داد که بودجه هر پروژه 50 میلیون بوده است. رئیس‌جمهور برای پروژه 50 میلیونی باید به استان برود؟ حتی بخشدار یک شهر کوچک هم می‌تواند آن را افتتاح کند و نیازی به حضور رئیس‌جمهور نیست. به‌نظرم رئیس‌جمهور یک استراتژیست است و باید در مرکز کشور در ساختمان رئیس‌جمهوری از نخبگان استفاده کند و از مشورت آنها بهره‌مند شود و در جلسات سیاست‌گذاری حضور پیدا کند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900411

دیگر خبرها

  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت کیفیت هوای پایتخت امروز سه شنبه
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی