Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@16:29:08 GMT

درخواست دولت در مورد لوایح FATF

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۰۱۷۱

درخواست دولت در مورد لوایح FATF

به گزارش جماران؛ رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه تاکنون در دولت بحثی در خصوص پیوستن به FATF نداشتیم و نخواهیم داشت، گفت: لوایحی که در مجمع تشخیص در حال بررسی است راجع به شفافیت و پولشویی است و برای داخل کشور مهم است، ما نباید این موضوع را سیاسی و قطبی کنیم.

محمود واعظی در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها توسط سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: پس از آن که این مصوبه به قانون تبدیل شد، بلافاصله رئیس جمهور دستور دادند که کمیته‌ای از معاونت حقوقی، وزرات خارجه، سازمان برنامه و بودجه و سازمان انرژی اتمی تشکیل شود که این قانون سریع‌تر در دولت بررسی شود به عبارت دیگر ‌این کمیته یک کمیته خاص بود و بلافاصله تشکیل شد به گونه‌ای که یکی از جلسات سه شنبه صبح شروع و شب تمام و جمع‌بندی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

تاکنون در دولت بحثی در خصوص پیوستن به FATF  نداشتیم و نخواهیم داشت

 

رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: این موضوع چهارشنبه هفته گذشته نیز در دولت بحث شد و ابتدای این هفته هم ابلاغ شد و طبیعی است که سازمان انرژی اتمی براساس این دستورالعملی که ابلاغ شده مقدمات را باید فراهم کند و این کار را انجام می‌دهند. ان‌شاالله همه بندها براساس دستورالعمل توسط دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود و به محض اینکه مقدمات کار فراهم شود و آقای دکتر صالحی اعلام خواهد کرد.

وی اضافه کرد: در طول یک سال باید ۱۲۰ کیلو غنی سازی انجام شود ما هم صحبت کردیم ان شاالله مطمئن هستیم که ظرف یک سال این کار انجام خواهد شد.

واعظی در خصوص الحاق به FATF نیز گفت: الحاق به FATF  بحث دیگری است و موضوع امروز چهار لایحه‌ای است که در دولت تصویب شد و فرستادیم و مجلس نیز تصویب کرده است؛ دو لایحه قطعی شده و دو لایحه دیگر در مجمع تشخیص در حال بررسی است و من فکر می‌کنم که اصلاً نباید با این دو لایحه‌ای که خودمان تنظیم کرده‌ایم اینگونه برخورد کنیم و مسائل سیاسی را وارد مسائل مالی و اقتصادی کنیم به هر حال دو لایحه است مانند بقیه لوایح.

وی ادامه داد: پیوستن کشور به FATF  بحث دیگری است، ما تاکنون در دولت بحثی در خصوص پیوستن به FATF  نداشتیم و نخواهیم داشت.

 

سازمان برنامه و بودجه حدود ده ماه است که بر روی بودجه ۱۴۰۰ کار می‌کند

 

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار کرد: چهار لایحه است که راجع به شفافیت و پولشویی است و برای داخل کشور مهم است و ما دنبال آن هستیم و فکر می‌کنیم کاری است که باید دنبال شود. ما نباید این موضوع  را سیاسی و قطبی کنیم. مگر آن دو لایحه دیگر که تصویب شد و امروز در حال اجراست مشکلی دارد؟ ما باید اجازه دهیم اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام با ظرافت بررسی کنند.

رئیس دفتر رئیس جمهور در خصوص تصویب کلیات بودجه در کمیسیون تلفیق، اظهار کرد: سازمان برنامه و بودجه حدود ده ماه است که بر روی بودجه ۱۴۰۰ کار می‌کند و بالاخره وقتی شرایط تحریمی است و کرونا بر کسب و کار فشار وارد کرده، مقداری طراحی بودجه و بودجه نویسی نسبت به سال‌های قبل مشکل‌تر می‌شود؛ برهمین اساس کارشناسان و مسئولان سازمان برنامه و بودجه پیش نویسی را تهیه کردند و ما دوهفته در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در دولت بررسی کردیم و آنچه که فکر می‌کردیم برای اداره کشور مفید و مناسب است تقدیم مجلس کردیم. 

 

سیاست و برنامه ما همکاری و تعامل با مجلس است

 

وی با بیان اینکه این اولین بودجه دولت نیست بلکه هشتمین بودجه است، گفت: هر پیشنهادی چه از داخل مجلس و چه از خارج مجلس چه در بخش درآمدها و چه در بخش هزینه‌ها بتواند به این بودجه کمک کند، ما قطعاً استقبال خواهیم کرد و فکر نمی‌کنیم که همه ایده‌های خوب در دولت است. هر دانشگاهی هم که به ما پیشنهاد جدید دهد ما استقبال می‌کنیم. اما تاکنون هر چه که شنیدیم بیشتر آرمان‌ها و ایده‌های خوب است که مطرح می‌شود، ما تاکنون از مجلس به جز حرف‌های خوب و شعار و سخنرانی چیزی ندیدیم که به نظر می‌رسد ایده‌های مشخص باید کارشناسی شود.

واعظی افزود: سیاست و برنامه ما همکاری و تعامل با مجلس است و البته تا جایی پیش می‌رویم که شاکله بودجه تغییر نکند؛ براساس قانون شاکله بودجه نباید تغییر کند و شورای نگهبان نیز نخواهد پذیرفت. 

وی در خصوص اظهارات اخیر رئیس مجلس مبنی بر سومدیریت در کشور، اظهار کرد: من فکر می‌کنم که این کار درستی نیست که ما از هر فرصتی برای حمله به دولت استفاده کنیم. شهرداری تهران در زمان آقای قالیباف بدهکاری زیادی داشت و بهتر است نگاهی به گذشته داشته باشیم. 

رئیس دفتر رئیس جمهور اضافه کرد: اینکه ما برای انتخابات آینده به دولت امروز حمله کنیم درست نیست و به نظر من این اظهارات کم لطفی به دولت است

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 محمود واعظی FATF ایران بودجه 1400 لایحه بودجه 1400 طرح هسته ای مجلس سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 سازمان برنامه و بودجه رئیس دفتر رئیس جمهور دو لایحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟

عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ اظهار کرد که ایرادات احتمالی شورای نگهبان به جداول لایحه بودجه سال جاری بعد از تعطیلات مجلس شورای اسلامی جهت سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به اتمام بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مربوط به جداول در جلسات علنی هفته جاری مجلس شورای اسلامی مصوبات مجلس برای اعلام نظر به شورای نگهبان ارسال می‌شود.

وی ادامه داد: اگر شورای نگهبان به این مصوبات ایرادی را وارد کرد مجلس شورای اسلامی بعد از تعطیلات هفته آینده ایرادات شورای نگهبان را مورد بررسی قرار داده و رفع خواهد کرد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قطعا مجلس یازدهم تا قبل از پایان عمر خود تکلیف بخش دوم لایحه بودجه را مشخص کرده تا به عنوان قانون به دولت ابلاغ شود.

کوچکی‌نژاد همچنین درباره وضعیت برنامه هفتم توسعه تصریح کرد: روز گذشته مجلس شورای اسلامی ایرادات شورای نگهبان در برنامه هفتم توسعه را رفع کرد و در برخی موارد نیز به مصوبات قبلی خود اصرار کرد که این موارد به مجمع تشخیص مصلحت نظام می‌رود لذا مجددا اصلاحات اعمال شده در برنمامه هفتم به شورای نگهبان برای اعلام نظر تقدیم خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه تاکید کرد که تکلیف برنامه هفتم تا پایان مجلس یازدهم مشخص خواهد شد و برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود.

به گزارش ایسنا، طبق اصلاحات آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی روند بررسی بودجه تغییر کرده است بدین شکل که ابتدا مجلس شورای اسلامی بخش اول لایحه مربوط به احکام و منابع و مصارف را بررسی و تصویب می‌کند بعد از تصویب بخش اول و ابلاغ به دولت، نوبت به بررسی بخش دوم مربوط به جداول می‌شود.

بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در اسفندماه ۱۴۰۲ برای اجرا به دولت ابلاغ شد و مجلس بخش دوم لایحه بودجه را در هفته جاری بررسی کرد.

بررسی جداول در صحن مجلس شورای اسلامی برای اولین بار صورت گرفت. پیش از این و در سال‌های گذشته و مجالس قبلی تنها احکام و سقف منابع و مصارف لایحه بودجه در صحن مجلس رسیدگی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جعفرزاده ایمن‌آبادی: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ایرادات شورای نگهبان به جداول بودجه چه زمانی بررسی می‌شود؟
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود