Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین _ زهرا بلندی:   ساکنان محله بیشتر از هرکسی در جریان مشکلاتش قرار دارند و می‌توانند مدیریت شهری را در شناسایی این موارد و رفع آنها یاری کنند. درحالی‌که مشارکت شهروندان در اعلام مشکلات محلی نقش بسزایی در عملکرد سامانه‌های ۱۳۷ و نظارت همگانی ۱۸۸۸ دارد، با تعدادی از شهروندان که به‌عنوان مشترکان فعال از سوی این سامانه‌ها معرفی شده‌اند، آشنا می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خدیجه قراکشلو/ (شهروند فعال ناحیه یک)

تعصب شهروندی «خاله خدیجه»

«خدیجه قراکشلو» جزو شهروندان فعال ناحیه یک منطقه ۱۹ در ارتباط با سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ است. این بانوی ۴۸ ساله که از ۴۰ سال پیش ساکن محله خانی‌آباد نو است، با بیان اینکه تعصب خاصی به محله‌اش دارد و از نوجوانی با عضویت در گروه‌های مختلف مساجد، خیریه‌ها و... در کارهای گروهی مشارکت داشته است، می‌گوید: «در این گروه‌ها بیشتر برای پیگیری مشکلات بانوان کمتربرخوردار و سرپرست خانوار تلاش می‌کردم، اما به مرور دغدغه‌مندی مشکلات محله را هم پیدا کردم.»

قراکشلو با اشاره به اینکه اکنون بیشتر بانوان محله او را می‌شناسند و خاله خدیجه صدایش می‌زنند، می‌گوید: «هرجا مشکلی باشد من را در جریان آن قرار می‌دهند تا با پیگیری از سامانه‌های مدیریت شهری‌درصدد رفع آنها قرار بگیرم.» بانویی که در محله، یک مغازه خواربارفروشی دارد و به سبب شغلش در جریان بسیاری از اتفاقات محلی قرار می‌گیرد، می‌گوید: «در هفته حداقل ۲ بار با ۱۳۷ یا سامانه‌های ارتباطی سازمان‌ها و نهادهای مختلف تماس می‌گیرم و مشکلات محله را به آنها اعلام می‌کنم.» او به پاسخگویی مطلوب سامانه‌های مدیریت شهری اشاره می‌کند و می‌گوید: «از بین بردن جانوران موذی و جمع‌آوری زباله‌های داخل نهر جزء اقدامات اخیر سامانه ۱۳۷ در پاسخ به درخواستم بوده و تقاضای بعدی‌ام تأمین روشنایی بوستان امام علی(ع) است.»

فخرالدین محمدرضایی/ شهروند فعال ناحیه ۳

روزانه مشکلات محله را رصد می‌کنم

«فخرالدین محمدرضایی» ساکن ۵۱ ساله محله نعمت‌آباد است که به گفته کارشناسان سامانه ۱۳۷ هر روز به دفتر سامانه سر می‌زند و آنها را در جریان جدیدترین مشکلات محله قرار می‌دهد. محمدرضایی که از سال ۱۳۵۷ در محله نعمت‌آباد سکونت دارد درباره فعالیت‌های محلی‌اش این‌گونه می‌گوید: «از دوران دانش‌آموزی به بررسی مشکلات و همکاری کردن در رفع آنها علاقه داشتم. در مدرسه عضو شورا بودم و بعد هم همان فعالیت‌ها را به محله‌ام انتقال دادم. یک موتور دارم. هر روز سوار آن می‌شوم و در محله چرخ می‌زنم. با اهالی محله صحبت می‌کنم. ضمن رصد کردن خیابان‌ها و کوچه‌ها موضوعات و مشکلاتی را که به مدیریت شهری مربوط باشد به سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ و موارد مربوط به اداره برق، گاز و... را به نهادهای مربوطه اعلام می‌کنم.»

این کاسب محله که بنگاه املاک دارد، با بیان اینکه ایجاد چنین سامانه‌هایی مشکلات شهروندان را برای اعلام مشکلات‌شان تا حد زیادی رفع کرده است، می‌گوید: «طرح احداث لوپ شمال شرق پل شکوفه (شهید کاظمی) یکی از مطالبه‌های ثبت شده ساکنان ناحیه ۳ در سامانه ۱۳۷ و ۱۸۸۸ بود که خوشبختانه مورد تأیید قرار گرفته است. همه اعتبار آن تأمین شده و قرار است بعد از مناقصه پیمانکار اجرایی شود.» وی در پایان، نوسازی زمین‌های چمن محتشم و امام خمینی(ره) را هم جزء این موارد می‌شمارد و می‌گوید: «تعویض جدول‌ها خیابان طالقانی و ایجاد یک باشگاه ورزشی مجهز از دیگر درخواست‌های اهالی است که قصد دارم برای پاسخگویی به سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ اعلام کنم.»

علی بغدادی/ شهروند فعال ناحیه ۴ به محله و آبادانی‌اش اهمیت می‌دهم  

«علی بغدادی» ساکن ۵۵ ساله روستای جعفرآباد یکی دیگر از شهروندان فعال در ارتباط با سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ است که در رفع بسیاری از مشکلات محله‌اش مؤثر بوده است. وقتی از او می‌خواهیم تا درباره دلیل مشارکتش در این زمینه صحبت کند، می‌گوید: «از بدو تولد در این روستا سکونت دارم و در جریان همه مسائل آن هستم. از سوی دیگر به دلیل علاقه‌ای که به اینجا دارم تا جایی که در توانم باشد برای‌ آبادانی آن تلاش می‌کنم. اوایل حضوری به شهرداری می‌رفتم و درخواستم را برای رفع مشکلات محله ابراز می‌کردم، اما بعد از راه‌اندازی سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ با این شماره‌ها تماس می‌گیرم و تقاضاهایم را اعلام می‌کنم.»

او درباره شیوه خدمت‌رسانی این سامانه‌ها می‌گوید: «درخواست‌های فوریتی ما با حضور به موقع نیروها حل و فصل می‌شود. طرح بازسازی گلزار شهدای روستای جعفرآباد موضوع مهمی است که با درخواست‌های ما از سامانه ۱۳۷، چندی پیش به اجرا در آمد و اکنون مراحل کار را طی می‌کند.» ایجاد فضای سبز و سالن ورزشی مجهز جزء دیگر درخواست‌های مهم اهالی این محله است که بغدادی به آنها اشاره می‌کند و می‌گوید: «وجود چنین فضاهایی در روستا جوانان را از آسیب‌های اجتماعی دور نگه می‌دارد.»

داود فخری/ شهروند فعال ناحیه ۲ به مطالبه‌گری حقوق شهروندان علاقه دارم

«داود فخری» شهروند ۴۲ ساله ناحیه ۲ است که در برقراری ارتباط با سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ فعال است. این کارشناس ارشد رشته حقوق که ساکن قدیمی محله عبدل‌آباد است، ضمن تقدیر و تشکر از راه‌اندازی چنین سامانه‌هایی می‌گوید: «همیشه به مطالبه حقوق شهروندان، به‌خصوص اهالی محله‌ام علاقه‌مند بودم و به شیوه‌های مختلف مشکلات محله را به گوش مسئولان می‌رساندم، اما شکل‌گیری چنین سامانه‌هایی کار را برایم آسان‌تر کرده است.»

فخری، ساماندهی بازار بزرگ احسانی در سال گذشته، تخریب و نوسازی پاساژ توحید، رفع سدمعبر و... را جزء مطالبه‌هایی می‌شمارد که در این سامانه‌ها مطرح شده است و می‌گوید: «خوشبختانه این موضوعات با مشارکت خوب مدیریت شهری منطقه از قالب درخواست بیرون آمد و مورد پاسخگویی قرار گرفت.» او به ارتقای کیفیت پاسخگویی سامانه اشاره می‌کند و می‌گوید: «درخواست‌هایی که ماهیت فوریتی دارند خیلی سریع از سوی سامانه ۱۳۷ پاسخ داده می‌شود و در صورت رسیدگی نشدن سامانه ۱۸۸۸ پیگیری شکایت‌ها را به عهده می‌گیرد.»

روح‌الله صادقی/ شهروند فعال ناحیه ۵ دیگر به شهرداری نمی‌روم

«روح‌الله صادقی» از ساکنان قدیمی محله شهرک رسالت است که به‌صورت مستمر درخواست‌های شهروندان را از سامانه‌های ارتباطی مدیریت شهری پیگیری می‌کند.
 این شهروند ۳۹ ساله با اشاره به اینکه در این محله مغازه خواربارفروشی دارد، می‌گوید: «سال‌های زیادی است که به سبب شغلم با اهالی در ارتباط هستم و در جریان مسائل مهم‌محله قرار می‌گیرم و علاقه‌مند به پیگیری دغدغه‌های اهالی محله‌ام هستم. سال‌های گذشته برای دریافت پاسخ، مراجعه‌های مکرر به شهرداری داشتم و بعد از راه‌اندازی سامانه‌های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ برقراری ارتباط با شهرداری برایم راحت‌تر شد.»
صادقی از اقدامات خوب سامانه ۱۳۷ در پاسخگویی به مشکلات محله تشکر می‌کند و می‌گوید: «یکی از مهم‌ترین درخواست‌های اهالی محله ما رفع ترافیک سنگین و مقابله با پارک‌های دوبل در خیابان کلهر است. این مشکل آسایش را اهالی گرفته است.»

کد خبر 576504 برچسب‌ها محله همشهری محله منطقه ۱۹

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محله همشهری محله منطقه ۱۹ سامانه های ۱۳۷ و ۱۸۸۸ مشکلات محله مدیریت شهری اهالی محله سامانه ۱۳۷ سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه

محمدامین سالاری پور روز شنبه با اشاره به فعالیت‌ها و خدمات صورت گرفته و آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی منطقه ۱۶ پایتخت، اظهار کرد: سال گذشته ۱۱ پروژه احداثی داشتیم که باعث جلب رضایت حداکثری شهروندان منطقه شد.

شهردار منطقه ۱۶ ادامه داد: پروژه شهربانو در ابعاد چهار هزار ۸۰۰ مترمربع زیرساخت به سرانه فرهنگی و اجتماعی منطقه اضافه می‌کند که مختص به بانوان خواهد بود.

وی افزود: چندین مجموعه ورزشی از جمله زورخانه و سالن کشتی در این منطقه در دست طراحی و احداث است تا شهروندان به سهولت از این مجموعه‌ها استفاده کنند.

سالاری پور با اشاره به انعقاد قرارداد تقاطع غیر همسطح در پل بعثت به طول دو کیلومتر و ۵۰۰ متر به سمت شرق به غرب و بلعکس، گفت: این تقاطع غیر همسطح می‌تواند از حجم ترافیک کم کرده تا شهروندان مسیر راحت تری را طی کنند.

وی با اشاره به ساخت پارکینگ زیر سطحی در محله جوادیه تاکید کرد: در حال ساخت یک پارکینگ زیر سطحی هستیم که دو طبقه منفی داشته و در بالای آن یک مجموعه ورزشی قرار دارد که تا پایان سال جاری تکمیل و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

شهردار منطقه ۱۶ یادآور شد: در سال گذشته ۸۰ پروژه توسعه محلی داشتیم که تمام آنها تکمیل و در اختیار شهروندان قرار گرفت و در سال جاری نیز ۱۲۴ پروژه شهری و توسعه محلی خواهیم داشت که تعدادی شروع شده و تعدادی در مرحله انعقاد قرارداد است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • اشتغال، وام و کمک مالی بیشترین مطالبه ثبت شده مردم کهگیلویه و بویراحمد در سامانه سامد
  • حل مشکلات سهمیه آب مطالبه کشاورزان قزوینی
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها