Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

وحید نجفی نایب رییس انجمن صنفی کارفرمایی خدمات پس از فروش لوازم خانگی و صوتی و تصویری ایران در ابتدای مراسم با ارائه گزارشی از شرایط خدمات پس از فروش گفت: با توجه به آشفتگی شدید بازار خدمات پس از فروش توسط شرکت های غیر رسمی و ناشناخته، این مجموعه ها با روش های متقلبانه، اقدام به سواستفاده از نام و اعتبار شرکتها و برندهای رسمی و معتبر نموده و مشکلات و نارضایتی شدیدی را در میان مشتریان شرکت های رسمی صنعت لوازم خانگی ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی مدیرعامل خدمات پس از فروش گروه سام در ادامه افزود:  این معضل تا آنجا نفوذ کرده که حتی این شرکت های متخلف و متقلب با جعل عنوان خدمات پس از فروش برند های معتبر، کالاهای قاچاق خود را  آزادانه در برخی سایت های شناخته شده فروش دیجیتال کشور معرفی و عرضه می کنند. این افراد سودجو اغلب با جعل عنوان با مشتریان تماس گرفته و اعلام می کنند که محصول شما، نیاز به سرویس دوره ای دارد و با این بهانه به منزل مصرف کننده رفته و مشکلات زیادی برای محصول و مشتری به جا گذاشته و هزینه های هنگفتی را به آنها تحمیل می کنند. برای نمونه این افراد با استفاده از قطعات و فیلترهای تصفیه آب فیک،آسیب جدی به سلامتی مصرف‌کنندگان وارد می کنند. درخواست مشخص ما در این مورد این است که سازمانها ی نظارتی و قانونی با این پدیده که اخیرا گسترش یافته، برخورد جدی کنند. وی در ادامه توصیه کرد مصرف‌کنندگان کلیه خدمات مود نیاز خود را از طریق نمایندگان رسمی و معتبر و مورد تایید سازمان حمایت دریافت کنند.

عضو‌هیات مدیره انجمن خدمات پس از فروش در پایان گفت: در راستای تطبیق قوانین با شرایط روز و حمایت جامع و بلند مدت از مصرف‌کنندگان واقعی، انجمن خدمات پس از فروش با هماهنگی سازمان حمایت از حقوق‌مصرف کنندگان پیش نویسی را برای اصلاح و به روز کردن ضوابط اجرایی قانون حمایت، تنظیم و پیشنهاد کرده تا به کمک این ضوابط بتوان قانون را با واقعیت های موجود هماهنگ کرد و تکلیف تمام شرکت های فعال و همچنین مصرف کنندگان روشن شود که امیدواریم این مهم  هر چه زودتر به تصوب برسد.

عباس تابش؛ معاون وزیر صمت، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ضمن اشاره به تهدیدها و محدودیت های دوران تحریم و مضاعف بر آن تاثیر شرایط کرونا بر اقتصاد و صنعت کشور گفت: این تهدیدها ، فرصت هایی را هم به دنبال داشت که از آن نمونه می توان به پررنگ تر شدن نام سام در صنعت لوازم خانگی اشاره کرد. تا دیروز  هر کجا نامی از سام به میان می آمد، بلافاصله ذهنمان به سمت سامسونگ سوق داده می شد، امروز مفتخریم بگوییم سام متعلق به ایران با تولیدات مختص خودش است که این خود نعمت بزرگی است چرا که سام با بومی سازی تولید و انتقال تکنولوژی، محصولات متنوع و زیبایی به بازار عرضه می کند و این افتخار بزرگی برای صنعت لوازم خانگی کشور است.

معاون وزیر با تقدیر از برنامه های توسعه ای گروه سام در بخش تولید لوازم خانگی با برند ملی گفت: از سوی دیگر در بخش خدمات پس از فروش سام، شرکت نام آشنای سام سرویس را میبینیم  که سال ها در این زمینه فعال بوده و پیشرفت های بسیار خوبی را ثبت کرده و امروز با دریافت این تندیس طلایی، نشان داده که مردم هم از دریافت این خدمات و ارتباط با مشتری سام سرویس راضی هستند هر چند که قطعاً خدمت به مصرف کننده جای کار بیشتری دارد و مردم ما لایق بالاترین سطح خدمات هستند. مثلا همین طرح تعویض کالا در شش ماه اول که توسط سام سرویس اجرایی می شود هرچند بسیار ارزشمند و کم نظیر است اما غایت کار نیست و در صورت امکان باید گسترش پیدا کند چرا که مردم از شرکت های معتبر انتظار بهترین ها را دارند.

تابش در پایان به ورود جدی سازمان حمایت در موضوع شرکت های غیر رسمی خدمات پس از فروش اشاره کرد و گفت: در خصوص موضوع سایت های فیک، یک بخش را باید شرکت های اصلی و رسمی با جدیت در اعمال دقیق تر طرح شناسه کالا عملیاتی کنند و بخش دوم که مربوط به ما است ، همین امروز  دستور می دهم لیست شرکت های اصلی خدمات پس از فروش برندهای معتبر که شناسه گارانتی دارند تهیه شود تا علاوه بر ابلاغ به سایت های اصلی فروش دیجیتال مثل دیجی کالا، زنبیل، دیوار و ... ، به شکل مناسب در معرض دید و اطلاع عموم نیز قرار گیرد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در روزهای پایانی سال گذشته، خبری مبنی بر واکنش تند سفیر فنلاند به تولید گوشی‌ های تقلبی نوکیا در ایران منتشر شد که به نامه سفیر فنلاند در تهران به وزرای صنعت و امور خارجه کشورمان اشاره داشت.

در بخشی از نامه‌ سفیر فنلاند خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران آمده بود: با بررسی‌های انجام شده مشخص می‌شود که «شرکت ...» مستقر در استان مرکزی، اقدام به ساخت، تولید، عرضه و فروش گوشی‌های تلفن همراه با علامت تجاری نوکیا می‌نماید که برای مصرف‌کننده عادی تشخیص آن از محصولات واقعی نوکیا غیرممکن است... این در حالی است که شرکت فنلاندی نوکیا و نماینده رسمی آن در ایران به عنوان شاکی، هرگونه اعطای اختیار تولید و فروش محصولات نوکیا به شرکت‌های چینی و ایرانی را رد کرده‌اند."

همچنین در نامه‌ای که از سوی وکیل شرکت نوکیا در ایران به معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته شد؛ آمده که یک شرکت ایرانی با استفاده غیرمجاز از علامت تجاری مشهور NOKIA اقدام به عرضه گوشی‌هایی با این آرم کرده است. در این نامه اشاره شده بود که «هیچ ارتباطی میان این شرکت و نوکیا وجود نداشته و نتایج آزمایشگاه نوکیا نشان می‌دهد محصولات تقلبی و فاقد استانداردها و تکنولوژی بوده است‌ لذا خارج از خدمات پس از فروش و حمایت‌های نوکیا هستند.»

اما چند روز پس از این نامه نگاری ها، محمدمهدی برادران، معاون وزیر صمت در حاشیه همایشی و در جمع خبرنگاران در رابطه با تولید تلفن همراه به اسم برند نوکیا، اظهار کرد: اگر به هر دلیل، این واحد توانسته باشد طبق استاندارد‌های داخل کشور از وزارت ارتباطات و سازمان حمایت مجوز‌های لازم را اخذ کند، با توجه به شرایط تحریم، الزامی نیست که مدرک معتبر از سایر کشور‌ها تهیه کنند.

معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا استفاده از نام برند خارجی تقلب محسوب می‌شود یا خیر، افزود: استفاده از نام برند خارجی در رابطه با این واحد تقلب نیست.

برادران همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با نامه سفیر فنلاند درباره تولید موبایل تقلبی با نام نوکیا، گفت: این الزام وجود ندارد که واحد‌ها رسماً ضمانت‌نامه شرکت خارجی را ارائه کنند. این شرکت‌ها عموماً در حال مونتاژ کالا هستند. حتی اگر کشور مقصد نامه‌ای هم ارسال کرده باشد با توجه به اینکه این کشور‌ها ایران را تحریم کرده‌اند، نظر آن‌ها برای ما مهم نیست و ما تعهدی به آن‌ها نداریم. اگر محصول استاندارد باشد، می‌تواند مجوز تولید دریافت کند و نمی‌توانیم از آن‌ها بپرسیم که چگونه تحریم را دور زده‌اند.

در نهایت با گذشت حدود دو ماه از این اظهارات معاون وزیر؛ امروز عباس علی آبادی وزیر صمت در نشست خبری به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: در کشور در خصوص موبایل هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خوداتکا باشیم نداریم. در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.

وزیر صمت تاکید کرد: در صورت محرز بودن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی دهیم و به دستگاه های مربوطه و تعزیرات معرفی می کنیم.

علی آبادی افزود: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی دهیم و به دستگاه های مرتبط معرفی می کنیم. 

این در حالی است که روز گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شده است.

هرجند باید یادآور شد که پیش از این فرشید فرحناکیان عضو هیات‌‌‌مدیرۀ کانون وکلای مرکز در یادداشتی با عنوان "تامل حقوقی در علامت تجاری نوکیا در ایران" بیان کرده بود: «آگهی رسمی ثبت علامت تجاری تحت مالکیت این شرکت در روزنامه رسمی شماره ۲۰۱۶۴ مورخ ۱۳۹۳.۳.۸ منتشرشده است. در این آگهی مدت اعتبار ثبت این علامت ۱۰ سال از تاریخ ۱۳۹۰.۱۲.۶ الی ۱۴۰۰.۱۲.۶ مقرر شده است. در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران آگهی دیگری مبنی بر تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت منتشرنشده است. آنچه در حال حاضر اِعمال ضمانت اجراهای قانونی مقرر  در زمینه نقض حقوق ناشی از ثبت علائم تجاری را به نفع نوکیا کورپوریشن دشوار می‌‌‌سازد، عدم‌تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت از تاریخ ۱۴۰۰.۱۲.۶ است. هر نوع تقاضای اِعمال این ضمانت اجراهای قانونی مقرر منوط به انجام تشریفات مجدد تقاضای ثبت و انتشار آگهی مالکیت علامت تجاری توسط نوکیا کورپوریشن است.»

 

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • عربستان قیمت نفت را برای آسیایی‌ها در ژوئن افزایش می‌دهد
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • برخورد قاطع با تور‌های گردشگری غیرمجاز در کردستان
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات