Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی مخابرات منطقه لرستان سیداسدالله دهناد روز چهارشنبه در مراسم ویدئو کنفرانس معارفه سرپرست مخابرات منطقه لرستان افزود: اهمیت فناوری اطلاعات بصورت روز افزون در دنیا مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

وی گفت: حوزه ارتباطات با تمام توان در خدمت همه ارکان نظام است و تمام قوا از آن بهره مند می شوند چراکه امروز مخابرات یک دستگاه درون گرا نیست بلکه به عنوان یک سیستم فرابخشی و موتور محرکه تمام بخش ها از تامین امنیت گرفته تا حوزه های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: لرستان نیز به عنوان یکی از استان های زاگرس نشین، سابقه درخشانی در هشت سال دفاع مقدس داشته و همواره در صف مقدم دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی بوده است که باید نگاه ویژه ای به زیرساخت های مخابراتی آن شود.

دهناد با اشاره به ظرفیت های سرشار انسانی و طبیعی لرستان، عنوان محروم را شایسته این استان ندانست و گفت: توانمندی های این منطقه ناشناخته مانده است.

نبی الله شمسی فر" که پیش از این معاونت شبکه مخابرات منطقه لرستان را بر عهده داشت به عنوان سرپرست جدید این اداره منصوب شده است.

از یازدهم آبان ماه ۱۳۹۸ تاکنون "سید محمد قاسمی" سرپرست مخابرات منطقه لرستان بود و پیش از آن نیز بهمن‌ماه ۹۳ تا یازدهم آبان ماه ۹۸ "هومان محمودی" در این سمت فعالیت داشت.

بیش از یک میلیون و ۴۱۰ هزار خط تلفن همراه اعتباری و دائمی در لرستان ایجاد و ۶۷ هزار پورت پرسرعت (ADSL) دایر شده، ۹۳ درصد روستاها و حدود ۹۹ درصد جاده های اصلی این استان نیز دارای پوشش تلفن همراه است.

برچسب‌ها شرکت مخابرات استان لرستان شرکت مخابرات ایران لرستان استان های زاگرس نشین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت مخابرات استان لرستان شرکت مخابرات ایران لرستان شرکت مخابرات استان لرستان شرکت مخابرات ایران لرستان استان های زاگرس نشین اخبار کنکور مخابرات منطقه لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۲۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند

ایسنا/لرستان لرستان یکی از استان‌های مطرح کشور در تولید سنگ به ویژه سنگ‌های تزئینی است و تقریباً ۲۵ درصد ذخایر سنگ تزئینی کشور را داراست اما نتوانسته از این ظرفیت در راستای اشتغال پایدار و رونق اقتصادی این استان بهره ببرد.

یکی از مهمترین منابع طبیعی لرستان معادن سنگ هستند که از منظر اقتصاد کلان بخش معدن در استان دارای مزیت رقابتی است و می‌توان از این فرصت برای ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری به استان بهره بر، متاسفانه خام فروشی باعث شده این صنعت در استان رونق آنچنانی نداشته باشد.

در هیمن راستا امروز یازدهم اردیبهشت ماه به مناسبت گرامیداشت روز کارگر خبرنگاران لرستان به همراه استاندار لرستان از «معدن سنگ گوهره دربچاه نرگسه چگنی» بازدید کردند.

در این بازدید ابوطالب شفقت، استاندار لرستان با تبریک روز کارگر گفت: لرستان غنی از ذخایر بسیار با ارزش است و یکی از معادن مهم آن که در شهرستان چگنی به وفور می‌شود مشاهده کرد، سنگ گوهره است.

وی بیان کرد: نیاز است این سنگ به کیفی برداشت شود و بتونیم فرآوری آن را از صفر تا صد در استان انجام دهیم و از خام‌فروشی آن اجتناب کنیم.

استاندار لرستان گفت: نیاز است کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته و قدردان تلاش آنان باشند.

شفقت خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم دولت کار و خدمت است و تلاشش تولید بیشتر، جهش تولید و تولید کیفی محصولات است.

در این خصوص مسعود حیدری یکی از بهره‌برداران حوزه سنگ در استان به ایسنا گفت:  معادن سنگ تزئینی عمدتاً در جنوب غرب استان و در شهرستان دوره چگنی قرار دارد.

وی بیان کرد: بیشترین تعداد معادن و شاغلین معدن، مربوط به استخراج سنگ‌های تزیینی، سنگ آهک، شن و ماسه است اما متأسفانه در شرایط فعلی به دلیل فرسودگی و استهلاک بالای تجهیزات مورد استفاده شاهد فروش سنگ استان به صورت خام و با قیمت نازل هستیم.

این بهره‌بردار حوزه سنگ بیان کرد: بهره‌برداری از این معادن به شکل نامطلوب و غیراقتصادی انجام می‌پذیرد که نتیجه آن خروج قریب به ۶۰ درصد منابع سنگ استان به صورت خام است.

رضا بهرامی هم در خصوص وضعیت فروش سنگ گوهره گفت: سنگ‌های تزئینی مزیت منطقه چگنی محسوب می‌شود که می‌توان با فراوری آن لرستان را به لحاظ اقتصادی متحول کرد.

بهره‌بردار حوزه سنگ عدم وجود شهرک‌های مجهز و مدرن سنگ و مساعد نبودن زیرساخت‌های لازم از جمله مشکلات این صنعت برشمرد و تصریح کرد: می‌توان با فرآوری کامل مواد معدنی استان ظرفیت ایجاد اشتغال در این حوزه را تا ۱۲ هزار نفر افزایش داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توجه به نیاز کارگران امری ضروری است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد