Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت ال جی روز گذشته اعلام کرد که قصد دارد در تلویزیون‌های جدید خود از فناوری Mini LED استفاده کند و این فناوری در نمایشگر‌های LCD 8K و 4K آینده این شرکت مشاهده خواهد شد. بنا بر اعلام ال جی فناوری Mini LED یک جهش غول‌پیکر در صنعت ساخت نمایشگر خواهد بود و این فناوری نمایشگر‌های LCD موجود در بازار را از کم شدن نور به طور کامل نجات خواهد داد؛ علاوه بر این تلویزیون به طور خودکار می‌تواند رنگ تصویر را در مناطق کم نور یا پر نور تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فناوری Mini LED همانطور از نام این فناوری مشخص است، تعداد بسیار زیادی LED کوچک وجود دارد که باعث می‌شود کنتراست تصویر بیش از هر زمانی افزایش پیدا کند.

ال جی درباره تلویزیون‌های جدید خود اعلام کرده است که نور پس زمینه تلویزیون‌های جدید این شرکت به وسیله ۳۰ هزار LED کوچک تامین خواهد شد و حداکثر روشنایی و نسبت کنتراست این نسل از تلویزیون‌ها ۱,۰۰۰,۰۰۰:۱ خواهد بود. گفتنی است این نمایشگر‌ها با ۲۵۰۰ منطقه کم نور تطابق داده می‌شوند و نرخ تازه سازی این نمایشگر‌ها نیز ۱۲۰ هرتز خواهد بود.

شبوه نامگذاری تلویزیون‌های جدید شرکت ال جی

ال جی تلویزیون‌های سطح بالای خود را QNED نام گذاری کرده است که حرف Q به کوانتومی بودن و N به احتمال بسیار زیاد به عنوان تجاری نانو سل اشاره دارد. چندگانه شدن تلوزیون‌های ال جی باعث سردرگمی خریداران محصولات این شرکت خواهد شد و خریداران بین عبارت‌های QLED، OLED و QNED سر در گم خواهند شد.

در حال حاضر نزدیک‌ترین تلویزیون‌ها به سری QNED ال جی تلویزیون‌های سری ۸ شرکت TCL هستند که از ۲۵ هزار LED در حدود ۱۰۰۰ منطقه از نمایشگر تشکیل شده است. اما در حال حاضر تلویزیون‌های TCL قیمت بسیار بالایی دارند و هر کسی توان خرید آن‌ها را ندارد با این حال هنوز قیمت تلویزیون‌های جدید ال جی اعلام نشده است و باید منتظر اعلام نهایی این شرکت ماند.

بیشتر بخوانید

ال جی نمایشگر شیشه ای تولید می کند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ال جی شرکت ال جی تلویزیون هوشمند تلویزیون ال جی تلویزیون های جدید تلویزیون ها نمایشگر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • تلویزیون‌های UHD واقعی را بشناسید 
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • چین از مدل هوش مصنوعی تبدیل متن به ویدئو رونمایی کرد
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • قیمت گوشی آیفون ۱۳ (۸ اردیبهشت) + بررسی و مشخصات iPhone ۱۳