Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالوهاب با بیان اینکه آموزش و توانمندسازی مددجویان باید الویت اصلی کانون خیرین کارآفرینی دارای مجوز فعالیت از کمیته امداد باشد، گفت: سه دهک پائین جامعه یا همان افراد مستعد جویای کار شناسایی و آموزش داده شوند تا شاهد یک اقتصاد مقاومتی پویا باشیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، «حمید حاجی عبدالوهاب» امروز(10دی) در نشست با حجت الاسلام والمسلمین «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران و حجت الاسلام«بشیر عاللیشاه» مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان بیان کرد: مهارت افزایی در راستای توانمندسازی مددجویان اولویت اصلی این نهاد انقلابی است که در این راستا برنامه های مدونی نیز تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: با توجه به تجارب گرانقدری که در هشت سال دفاع مقدس داشتیم، توفیقاتی که خیرین مدرسه ساز و انجمن سلامت در ارتباط با ایجاد و توسعه مدرسه، بیمارستان و درمانگاه داشتند و سایر موسسات خیریه که در حوزه کاهش فقر و خودکفایی محرومین موفق بودند بررسی و ساماندهی کسب و کار مددجویان را دردستور کار قرار دادیم.

 

وی ادامه داد: انگیزه خدمت به محرومین توسط خیرین در کشور بالاست، استفاده از ظرفیت خیرین در راستای توانمندسازی مستعدین اشتغال دهک‌های پایین جامعه در فضای کسب و کار به ویژه افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و موسسات خیریه موثر است.

 

عبدالوهاب تصریح کرد: در امداد آسیب های کسب و کار هایی که برای محرومین راه اندازی شده و آموزش هایی که تا کنون ارائه گردید آسیب شناسی شد و به این نتیجه رسیدیم که تنها راهکار برون رفت از مشکل عدم ثبات کسب و کار مددجویان، این که به متخصصین فضای کسب و کار توجه ویژه کنیم طبیعتا این توجه لازمه اش شناسایی آنها است و اینکه عزیزانی باشند که واقعا برای محرومین دلسوز و علاقه مند باشند که به داد محرویمن برسند به خصوص در شرایط تحریمی و کرونا که بقای کسب و کارها منوط به افزایش سرمایه و به روزرسانی شیوه عرضه محصول است.

 

وی گفت: جهت گیری های امداد در سال های اخیر متحول شده؛ مسئله رهبران شغلی و طرح های مختلفی را دنبال کردیم تلاش داریم ظرفیت متخصصین در ساماندهی آموزش ها به مددجویان و کسب و کارهای خرد مددجویان به کار گرفته شود تا از دانش و توان مدیریتی آنها بهره مند شویم چرا که متخصص فضای کسب و کار برای ایجاد اشتغال مددجویی لازم است.

 

عبدالوهاب بیان اینکه در شرایط سخت اقتصادی کشور لازم است کانون خیران و خیران کارآفرین برای کمک به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا مشارکت کنند، افزود: ایجاد اشتغال برای سه دهک اول جامعه ازجمله اولویت‌های کانون خیران کارآفرین باشد.

 

وی با تاکید براینکه توسعه و پایداری شغل مهم است و از عهده کارشناسان امداد و اساتید دانشگاهی خارج است، افزود: برخی از فعالان فضای کسب و کار موجود با همه ضعف و نقص های قوانین و مقررات، فساد مالی و ...روی پای خود ایساده اند و کار خود را توسعه دادند و چتری برای محرومین هستند و در استان ها همانند مازندران حاضر شدیم تا با هماهنگی نماینده ولی فقیه در مازندران و کارگروه اشتغال استان به ریاست استاندار متخصصین موفق کسب و کار به امداد معرفی شوند تا زمینه حضور آنها در کانون خیرین کارآفرین فراهم شود. تا در شعبات سراسر شهرستان ها برای مددجویان بهزیستی، امداد، سایر موسسات خیریه در 3دهک پائین جامعه یا همان افراد مستعد جویای کار شناسایی و آموزش داده شوند تا شاهد یک اقتصاد مقاومتی پویا باشیم.

 

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: کانون خیرین کارآفرینی نماینده ولی فقیه درمازندران مدیرکل کمیته امداد مازندران توانمندسازی مددجویان کرونا فضای کسب و کار فضای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۳۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد

به گزارش قدس خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره)، رضا سلم آبادی در مراسم واگذاری ۳۳۸۶۳ واحد مسکونی به مددجویان در کل کشور که به صورت وبیناری با حضور رئیس جمهور برگزار شد، اظهار کرد: ۳۳ هزار و ۸۶۳ واحد مسکن مددجویی امروز در کشور افتتاح که از این تعداد، ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی مربوط به خراسان رضوی است.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی گفت: این واحدها از مجموع تفاهم نامه با سپاه و بنیاد علوی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت و روستاهای استان ساخته شده است.

وی افزود: برابر تفاهم انجام شده در سال ۱۴۰۱، طی دو سال تعداد ۶۰۰۰ واحد مسکن مددجویی در استان خراسان رضوی ساخته می‌شود.

سلم آبادی تصریح کرد: سال گذشته ۱۹۰۰ واحد مسکن مددجویی و امروز ۲۱۰۵ واحد مسکن تحویل مددجویان شد.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی خراسان رضوی با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ واحد مسکن مددجویی بر اساس تفاهم نامه باید احداث و تحویل مددجویان شود، گفت: تلاش می‌شود این واحدها در زمستان سال جاری به بهره برداری برسد.

وی افزود: برای ساخت این واحدهای مسکونی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بلاعوض توسط کمیته امداد، ۵۰ میلیون تومان تسهیلات صندوق امداد ولایت و ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات بنیاد مسکن به مددجویان پرداخت شده است.

سلم آبادی تصریح کرد: برخی از این واحدها با مشارکت خیرین ساخته و تحویل مددجویان شده است.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • خدمت به محرومین و توانمندسازی آنان، اولویت مهم کمیته امداد