Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، مجلس عوام انگلیس امروز چهارشنبه توافق حاصله میان لندن و بروکسل درخصوص روابط بریتانیا و اتحادیه اروپا پس از اجرای توافقنامه برگزیت را با اکثریت قاطع تصویب کرد.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، مجلس عوام انگلیس این توافق را با ۵۲۱ رأی موافق در برابر ۷۳ رأی مخالف به تصویب رساند.

به گزارش رویترز، بر این اساس از روز اول ژانویه سال آتی میلادی روابط بریتانیا و اتحادیه اروپا وارد مرحله جدیدی می شود؛ این در حالیست که توافق مذکور باید به تصویب مجلس اعیان نیز برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که سران اتحادیه اروپا ساعاتی پیش توافق تجاری انجام شده میان این اتحادیه و انگلیس در خصوص شرایط مبادلات اقتصادی در دوران پسا برگزیت را امضا کردند.

این توافقنامه به امضای «اورزلا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا و «چارلز میشل» رئیس شورای اروپا رسید.

دیروز ۹ دی نیز «سباستین فیشر» سخنگوی ریاست اتحادیه اروپا با انتشار پیامی اعلام کرد که ۲۷ کشور عضو این اتحادیه، به اتفاق آرا با «درخواست موقت» توافق تجاری با بریتانیا موافقت کرده‌اند تا امکان اجرایی شدن آن از یکم ژانویه ۲۰۲۱ فراهم شود.

پس از نزدیک به یک سال کشمکش، انگلیس و اتحادیه اروپا سرانجام روز ۲۴ دسامبر (۴ دی) به توافقی تاریخی درباره مقررات حاکم بر روابط بین خود پس از خروج بریتانیا از این اتحادیه، موسوم به برگزیت، دست یافتند.

از آن‌جا که مهلت دوره انتقالی برای دستیابی به توافق تجاری بین دو طرف تا ۳۱ دسامبر (۱۱ دی) امسال تعیین شده بود، فرصت بسیار اندکی برای تصویب کامل توافق باقی ماند.

توافق یاد شده به طرفین امکان تجارت بدون تعرفه کالا را می‌دهد و همچنین همکاری‌های نزدیک پلیس و نهادهای قضائی را ممکن می‌کند.

انگلیس با سپری کردن دوره انتقالی ۱۱ ماهه، سرانجام از روز یکم ژانویه ۲۰۲۱ از اتحادیه گمرکی و بازار واحد اروپایی خارج خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین می‌گوید که اوکراین پیش نویس پیمان صلح با روسیه را در سال ۲۰۲۲ تحت فشار انگلیس کنار گذاشت.

به گزارش آر تی، این توافق که می‌توانست چند هفته پس از آغاز جنگ، به مناقشه اوکراین پایان دهد، توسط مذاکره‌کنندگان در استانبول تأیید شد، اما کی‌یف بعداً از مذاکرات خارج شد.

روزنامه آلمانی ولت روز گذشته مدعی شد که مسکو پس از طرح یک چارچوب برای توافق، درخواست‌های دیگری از جمله تبدیل زبان روسی به عنوان دومین زبان رسمی در اوکراین را مطرح کرده و سبب خروج اوکراین از مذاکرات شده است.

با این حال، پسکوف امروز (شنبه) با استناد به اظهارات دیوید آراخامیا، نماینده پارلمان اوکراین که ریاست هیئت کی‌یف در مذاکرات را بر عهده داشت، این ادعا‌ها را رد کرد.

آراخامیا نوامبر گذشته در مصاحبه‌ای با رسانه‌های داخلی اوکراین گفت که بوریس جانسون، نخست وزیر وقت انگلیس در روند صلح مداخله کرده و از اوکراینی‌ها خواسته که «فقط با روسیه بجنگند».

پسکوف تاکید کرد که کی‌یف عملاً این توافق را تحت فشار مستقیم لندن کنار گذاشت و بقیه دلایلی که مطرح می‌شود صرفا حدس و گمان است.

مقامات روسی مناقشه اوکراین را جنگ نیابتی غرب علیه مسکو توصیف کرده‌اند. به گفته مسکو، هدف آنها مهار روسیه و متوقف ساختن توسعه آن به جای حفاظت از منافع مردم اوکراین است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • حفظ گزینه خروج روسیه از یوفا
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی