Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-27@17:56:38 GMT

موافق بازگشایی تدریجی مدارس هستیم

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۱۶۸۴۸

به گزارش باشگاه خبرنگاران، محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه گفتگوی تخصصی هفته با موضوع اجرای طرح کوچ با اشاره به اینکه آموزش و پرورش مسئول آموزش دانش آموزان در ساحت‌های مختلف تربیتی است، اظهار کرد: این ساحت‌ها شامل ساحت‌های اعتقادی، علمی، اقتصادی، اجتماعی، فناوری و تربیت بدنی و مراقبت از سلامت دانش آموزان است که در سند تحول این موضوع به طور متوازن دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: امسال یک پروژه بزرگ ملی را اجرا کردیم که همه دانش آموزانی که ثبت نام کرده بودند توده بدنی شان را اندازه گیری کنیم به این ترتیب که قد و وزن دانش‌آموزان اندازه‌گیری شد و دانش‌آموزان را از جهت اینکه لاغر، خیلی لاغر، دارای وزن طبیعی، چاقی یا اضافه وزن هستند، دسته‌بندی کردیم که این کار یک کار بزرگ ملی است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه این کار بر مبنای داده‌های ثبتی است، تصریح کرد: این یعنی اطلاعات تک تک دانش آموزان محاسبه شده و برای ۱۳ میلیون و ۲۹۰ هزار نفر از دانش آموزان شاخص‌هایی به دست آمده است.

حاجی‌میرزایی افزود: براساس نتایج به دست آمده ۶ درصد از دانش‌آموزان ما لاغر و خیلی لاغر هستند و حتی ممکن است دچار سوء تغذیه باشند که نیازمند مراقبت جدی هستند، ۶۴ درصد از دانش‌آموزان وزنشان طبیعی است و ۳۲.۱ درصد از دانش‌آموزان دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

او با اشاره به اینکه چاقی زمینه‌ساز ابتلا به بسیاری از بیماری‌های زمینه‌ای از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و حتی سرطان هاست، گفت: افراد دچار این عارضه حتی با کاهش اعتماد به نفس مواجه هستند و هم اینکه به لحاظ فیزیولوژیک دچار مسئله می‌شوند، بنابراین مجموعه‌ای از عوارض و پیامد‌های که را تجربه می‌کنند که حتی در دوره شیوع کرونا طبق بررسی‌های انجام شده ۴۰ درصد ریسک بالاتری در ابتلا به این بیماری را در پی دارد.

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه در این طرح به داده‌های بسیار ارزشمندی دست پیدا کردیم، تصریح کرد: این داده‌ها می‌تواند برای وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت صمت و صدا وسیما به منظور افزایش آگاهی‌های خانواده‌ها مفید و موثر باشد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: چاقی ۳۰ درصد از دانش‌آموزان یک خبر نگران کننده است که نیازمند به مراقبت جسمی دارد؛ در گذشته برای انجام دادن برنامه‌های مداخله‌ای در برنامه‌های تغذیه دانش آموزان یا تحرک بدنی آن‌ها بر پایه اطلاعات برآوردی اقدام کردیم و الان داده‌های تحقیق وجود دارد و یقین داریم کاملاً می‌دانیم کدام دانش آموز در مدرسه دچار این وضعیت هستند و بر این اساس دستگاه‌های مختلف می‌توانند به تناسب مسئولیتی که دارند هم برای کسانی که دچار پدیده لاغری و هم چاقی هستند مداخلات داشته باشند.

حاجی‌میرزایی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای دانش آموزان چاق شناسایی شده اظهار کرد: برای این دانش آموزان هم باید الگوی تغذیه تغییر پیدا کند که ما راهنمایی و مشاوره‌های لازم را ارائه می‌کنیم همچنین برای هر یک از دانش‌آموزان کارنامه‌ای صادر می‌شود که نشان می‌دهد موقعیت توده بدنی آن‌ها چگونه است و آن را ارزیابی می‌کند.

او ادامه داد: توصیه‌های در نظر گرفته شده هم برای خود دانش‌آموزان و هم خانواده‌هاست؛ به هر حال شرایط کرونا وضعیتی به وجود آورده ،کم تحرکی تشدید شده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مطالعه‌ای را در سال ۱۳۹۵ داشتیم و نشان داد دانش آموزانی که با پدیده چاقی مواجه بودند ۲۱ درصد بوده و الان بیش از ٨ درصد افزایش پیدا کرده است و نشان می‌دهد پدیده چاقی پدیده فزاینده است و دوره کرونا آن را تشدید کرد.

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: برنامه‌های متنوعی هم برای تحرک هم در شبکه شاد و هم در تلویزیون طراحی کردیم که فعالیت داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در نظر داریم تا پایان سال تحصیلی جاری ٣ درصد از اضافه وزن دانش آموزان بکاهیم، اظهار کرد: البته برنامه‌ای که برای این طرح پیش بینی شده بود تا پایان سال ۱۳۹۹ است، اما برخی از همکاران استانی ما پیشنهاد کردند که این طرح را تا اردیبهشت ماه به تاخیر بیندازیم تا بتوانند با دقت بیشتر این کار را دنبال کنند.

حاجی میرزایی از فعالیت یک کانال اختصاصی براز توجه به ورزش و تحرک دانش آموزان در شاد خبر داد و گفت: برخی از برنامه‌ها چند میلیون بار بازدید شده است که نشان می‌دهد این پدیده‌ای است که با تقاضای اجتماعی هم همراه است و هم خانواده‌ها علاقه‌مند به پیگیری آن هستند.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: من به عنوان متولی دستگاه تعلیم و تربیت مخاطرات دور بودن بچه‌ها از مدرسه را گوشزد کردم و آن را به استحضار اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا هم رساندم، اعتقادم بر این است مخاطراتی که از دوری دانش آموزان از مدرسه ایجاد می‌شود، سلامت روانی و سلامت اجتماعی آن‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد همچنین سلامت جسمی آن‌ها را هم تهدید می‌کند.

او ادامه داد: باید به سمتی برویم که به تدریج مدارس مان را بازگشایی کنیم ،حتی با چند دانش آموز یا با یک روز در هفته حضور دانش آموز در مدرسه تا ارتباط او و مدرسه برقرار باشد که ستاد ملی کرونا توصیه‌های ما را بررسی کردند و بنا به نگرانی‌هایی که داشتند بازگشایی را به وقت دیگری موکول کردند تا شرایط مناسبی باشد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: درصد از دانش آموزان وزیر آموزش و پرورش حاجی میرزایی برنامه ها داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.    مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت