Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اینترنتی هندوستان تایمز، محققان دانشگاه «کویین مری» در لندن، کالج ایمپریال لندن و کالج دانشگاهی لندن در این مطالعه واکنش‌های آنتی بادی و سلول تی را در ۱۳۶ پرسنل مراقبت های بهداشتی در انگلیس که در ماه مارس به عفونت خفیف یا بدون علامت کووید-۱۹ مبتلا شده بودند، تجزیه و تحلیل کردند.  

نتیجه این مطالعه نشان داد؛  ۸۹ درصد از پرسنل مراقبت های بهداشتی، ۱۶ تا ۱۸ هفته پس از عفونت، آنتی بادی های خنثی کننده در بدن خود داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محققان همچنین متوجه شدند بیشتر این افراد سلول های تی دارند که قادر به شناسایی چندین قسمت مختلف ویروس است. بااین حال، آنها متذکر شدند این دو واکنش همیشه با هم هماهنگ نیستند؛ بطوری که برخی افراد از ایمنی سلول تی برخوردارند، اما آنتی بادی ندارند و بالعکس.

محققان خاطر نشان کردند: مطالعه آنها روی عفونت SARS-CoV-۲ در پرسنل مراقبت های بهداشتی بیمارستان های لندن نشان می دهد؛  حدود ۹۰ درصد این افراد چهار ماه پس از عفونت، از آنتی بادی هایی برخوردار بودند که این ویروس را مسدود می کند.  

آنها افزودند: موضوع دلگرم کننده‌تر این است که این مطالعه نشان داد،  در ۶۶ درصد از پرسنل مراقبت های بهداشتی،  سطح این آنتی بادی های محافظ بالا بود و این واکنش قوی آنتی بادی توسط سلول های تی تکمیل می شد.

محققان با «خبر خوب»  توصیف کردن یافته های این مطالعه، توضیح دادند: اگر کسی به ویروس کرونا آلوده شده باشد، احتمال زیادی وجود دارد که بدن آنها آنتی بادی و سلول‌های تی تولید کند که در صورت مواجهه مجدد با ویروس از آلوده شدن آنها پیشگیری می کند.

بیشتر بحث ها درباره ایمنی محافظتی بر نقش های مختلف سلول های B متمرکز شده است که باعث ایجاد آنتی بادی ها و سلول های تی، گلبولهای سفید خون می شود و از انسان در برابر ویروس ها محافظت می کند.

مطالعه اخیر نشان داد که واکنش های محافظ آنتی بادی معمولا توسط یک واکنش سلول تی تکمیل می شود؛ بطوری که نیمی از این پرسنل مراقبت های بهداشتی دارای واکنش های مختلف آنتی بادی و سلول تی بودند.

این تحقیق همچنین نشان داد؛  واکنش سلول های تی در افرادی که علائم مشخص کووید-۱۹ داشتند، بالاتر بود؛ درحالی که در افرادی که عفونت بدون علامت داشتند ایمنی سلول تی ضعیف تر بود،  اما میزان واکنش آنتی بادی خنثی کننده در آنها برابر بود.

نتایج این مطالعه جدید همچنین تاییدی بر تلاش ها برای واکسیناسیون است و نشان می دهد حتی به دنبال ایجاد یک عفونت خفیف، بدن افراد نسبت به بسیاری از قسمت های مختلف ویروس کرونا که به «اپی توپ ها» معروف هستند، دارای آنتی بادی و واکنش سلول تی می شوند.

محققان خاطرنشان کردند: در حالی که انواع جدیدی از ویروس کرونا در حال ظهور است، اما تغییرات ویروس لزوماً در این اپی توپ ها رخ نمی دهد، بنابراین امید می رود که سیستم ایمنی بدون مزاحمت به شناسایی این ویروس ادامه دهد.

به گفته محققان، این مطالعه در خصوص موارد بدون علامت و خفیف کرونا بینش مثبتی در مورد دوام ایمنی به SARS-CoV-۲ پس از چهار ماه عفونت ارائه می دهد.

محققان یافته های این مطالعه را مهم تلقی کردند و ابزار داشتند که کرونای خفیف یا حتی بدون علائم بسیار شایع و نماینده بیشتر عفونت های کووید-۱۹ در جامعه است.

این مطالعه در مجله Science Immunology منتشر شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا کووید-19 واکسن کرونا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کووید 19 واکسن کرونا ویروس کرونا کووید 19 واکسن کرونا بهداشت و سلامت اخبار کنکور آنتی بادی ها ویروس کرونا سلول های تی آنتی بادی بدون علامت سلول تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۷۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!