Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی عسکری، سخنگوی سهام بانک دی با اشاره به توقف نماد این بانک پیرو افشای اطلاعات با اهمیت (گروه الف) در تاریخ 8 / 10 / 1399 منتشر شده در سامانه کدال گفت: افشای اطلاعات با اهمیت مذکور مربوط به تبدیل مطالبات یکی از شرکت های فرعی بانک به تسهیلات بوده است.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، عسکری با تاکید بر این که بانک دی در راستای اجرای دستورالعمل تسهیلات و تعهدات اشخاص مرتبط و ابلاغیه شماره مدیریت کل نظارت بر بانک ها و موسسات اعتباری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و در راستای حمایت از منافع سپرده گذاران و سهامداران، مطالبات از شرکت های فرعی خود را به تسهیلات تبدیل کرد، ادامه داد: ماحصل این اقدام کاهش زیان انباشته ابتدای دوره و افزایش درآمد سال جاری و سال های آتی بانک خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین به موضوع افزایش سرمایه بانک و پیگیری های متعدد سهامداران درباره آخرین وضعیت این اقدام اشاره کرده و با بیان این که بانک های پذیرفته شده در بازار سرمایه تحت نظارت دو نهاد بانک مرکزی و سازمان بورس و اوراق بهادار هستند و برای اجرای فرآیند افزایش سرمایه باید تائیدیه و مجوزهای مورد نظر را از نهادهای مزبور اخذ کنند، اظهار کرد: بانک دی نیز از این قاعده مستثنا نیست و طرح توجیهی افزایش سرمایه و مستندات مربوطه پس از اخذ تائیدیه از حسابرس و بازرس قانونی برای نهادهای ذیربط ارسال شده است.

عسکری با اعلام این که در حال حاضر گزارش ها و اطلاعات ارسالی در حال بررسی است، ادامه داد: اخبار مرتبط با روند اجرایی این موضوع از طریق کانالهای رسمی به اطلاع سهامداران خواهد رسید.

سخنگوی سهام بانک دی به برخی شایعات و حواشی منتشر شده در فضای مجازی پیرو انتشار خبری به نقل از دادستان محترم تهران در خصوص محاکمه برخی از مدیران اسبق بانک دی به دلیل عدم رعایت بهداشت اعتباری در ارائه تسهیلات نیز پرداخت و گفت: با حضور اعضای جدید هیات مدیره و اصلاح ساختار بانک، اقدامات موثری در راستای وصول مطالبات بانک صورت گرفته است که این موضوع نیز با پیگیری قضایی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره و مساعدت دستگاه های نظارتی به مرحله اجرا درآمده است.

وی افزود: مطالبات یادشده در اخبار مزبور مربوط به گذشته بوده و همه مدیران دخیل در ارائه این تسهیلات در سال های قبل از بانک دی خارج شده اند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: افزایش سرمایه بانک دی بانک دی افزایش سرمایه سهامداران بورس بازرسی افزایش سرمایه بانک دی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی

مدیرعامل شرکت ملی مس تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس را یک ضرورت و راهبرد اساسی برشمرد و گفت: ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی خرید‌ها و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسین مدرس خیابانی مدیرعامل شرکت ملی مس در نشستی با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه اظهار کرد: شرکت‌های زیرمجموعه بنگاه‌های اقتصادی یک ظرفیت ارزشمند به حساب می‌آید که استفاده درست و هدفمند از این ظرفیت برای انجام امور و اجرای پروژه‌ها، باعث ایجاد ارزش افزوده و نتایج مطلوب‌تر می‌شود.

* چالش تامین مالی پروژه‌ها 
* ⁠
وی یکی از مهمترین چالش‌های موجود بر سر راه پروژه‌ها را تامین مالی دانست و ادامه داد: در راستای تسریع در تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای، باید از همه ظرفیت‌ها مانند اخذ تسهیلات، گواهی سپرده، برات و... برای تامین منابع مالی مورد نیاز بهره گرفت و مانع از تعطیلی پروژه‌ها شد.

او همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد سامانه استعلام قیمت کالا‌های مورد نیاز شرکت مس به شفاف سازی و جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی کمک می‌کند، طراحی و اجرای این مدل را به عنوان یک مطالبه از شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه مطرح کرد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین در نشست دیگری با مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و معاونان شرکت کانی مس، بر ضرورت تلاش برای تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای با هدف افزایش ظرفیت تولید در صنعت مس و همچنین تولید مستمر طرح لیپ لیچینگ سونگون از خردادماه تاکید کرد و گفت: در سال مزین به نام «جهش تولید با مشارکت مردم»، پایداری وضع موجود و تلاش برای افزایش تولید محصول در مجتمع‌های تولیدی شرکت مس و سرعت بخشیدن به روند تکمیل پروژه‌ها از جمله طرح تولید کاتد و کنسانتره مس به عنوان یک راهبرد اساسی مدنظر قرار دارد.

همچنین ایجاد یک پلنت بالانس ملی از طریق واگذاری یک معدن کوچک، استحصال نیکل و سایر عناصر گرانبها، مشارکت در افزایش راندمان خطوط تولید مجتمع‌ها، پیگیری موضوع واگذاری مالکیت و همچنین توانمندسازی صندوق cvc ویرامس، پنج مطالبه مدرس خیابانی از شرکت کانی مس بود که در این جلسه مطرح و مقرر شد اقدامات لازم در این راستا دنبال شود.

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • از افزایش تابلوهای اعلام وضعیت پارامترهای سلامت هوا تا طرح تهاتر مطالبات بانک شهر با املاک
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه