Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل اله رنجبر روز چهارشنبه در ‌هفدهمین جلسه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه افزود: حداکثر سن مشمولان این طرح که همان نیروهای کار هستند ۳۸ سال است که البته ۲ سال خدمت مقدس سربازی نیز به این سقف ‌سنی افزوده می شود.

فرماندار کرمانشاه همچنین در رابطه با سایر شرایط مشمولان طرح مذکور خاطرنشان کرد: نیروهایی که دارای حداقل مدرک کارشناسی هستند و از آنجا که انجام این طرح با کمک دانش آموختگان دانشگاه ها صورت می گیرد و دارای سابقه بیمه کمتر از ۳۶ ماه می باشند می توانند از این طرح بهره مند شوند و حق بیمه آنها پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار کرمانشاه در ادامه افزود: کارگاه ها و واحدهای صنفی باید دارای کد کارگاهی تامین اجتماعی باشند.

رنجبر از تمامی کار فرمایان واحدهای صنفی تولیدی و خدماتی خواست؛ تقاضاهای خود را برای پوشش مشمولان این طرح و استفاده از مزایای آن به ادارات ذی ربط از جمله جهاد کشاورزی صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و سایر دستگاه های خدماتی به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان کرمانشاه ارایه کنند.

فرماندار کرمانشاه گفت: هدف دولت از حمایت از این طرح کمک به تثبیت اشتغال و حمایت از بنگاه های تولیدی و اشتغال نیروهای تحصیلکرده است.

رنجبر اظهار داشت: ۴۴۳ نفر سهمیه شهرستان کرمانشاه برای مشوق های بیمه ای است که واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی و تعاونی ها می توانند نسبت به ارایه فهرست نفرات متقاضی که دارای شرایط موردنظر باشند را به اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان کرمانشاه اقدام کنند.

رنجبر در ادامه گفت: از ۱۷ هزار و ۹۲۱ نفر سهمیه اشتغال شهرستان کرمانشاه تاکنون ۷۷ ‌درصد در سامانه‌ رصد اداره کار و تعاون ورفاه اجتماعی ثبت شده است.

وی افزود: دولت در این شرایط سخت کرونا به واحدهای صنفی دچار خسارت شده اند تاکنون ۱۱۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ۱۲ درصد پرداخت کرده است.

رنجبر در ادامه گفت: این مبلغ تسهیلات در قالب ۱۲ هزار و ۶۲۴ پرونده واحدهای صنفی کشاورزی، صنعتی، تولیدی و خدماتی که در اثر بیماری کرونا متضرر شده پرونده تشکیل شده و ۱۴ هزار و ۴۹۸ فرصت شغلی  را صیانت کرده است.

برچسب‌ها اشتغال زایی کرمانشاه سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اشتغال زایی کرمانشاه سازمان بهزیستی کشور اشتغال زایی کرمانشاه سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور شهرستان کرمانشاه واحدهای صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • کاهش ۲۳ درصدی حوادث کار در کرمانشاه
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت