Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر فدراسیون ورزش های ناشنوایان در خصوص تصمیمات جدید این فدراسیون برای ورزش های همگانی گفت و گویی انجام داد.

به گزارش برنا، پژمان معتمدی، دبیر فدراسیون ورزش های ناشنوایان در خصوص فعالیتهای جدیدی که قرار است در این فدراسیون در حوزه توسعه و تسری ورزشهای همگانی انجام دهد گفت: دو دغدغه اساسی این فدراسیون در زمان حضور اینجانب در فدراسیون دو امر مهم بود:1: ما در بخش ورزشهای همگانی بستر سازی مناسب، قرارگیری فعل ورزش در سبد خانوار افراد ناشنوا و اهمیت تندرستی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ورزش ناشنوایان اگر فردی به سمت یک فعالیت بدنی جذب می شد هیچ الگو نظام مندی این موضوع را سازماندهی نکرده بود و آن شخص بر اساس یک اتفاق یا علاقه ای که به یک رشته ورزشی داشت به آن رشته ورزشی ورود می کرد. آن چیزی که در این بین کاملا مشخص است آن است که کار کردن به شکل پراکنده و جزیره ای هیچ کمکی به ارتقاء اهداف همگانی فدراسیون نخواهد کرد. ما باید در اصل یک پروتکل نظام مند و زمان بندی شده ای داشته باشیم تا بتوانیم ورزش را در یک خانواده ناشنوا تبدیل به فرهنگ کنیم به همین خاطر از آقای دکتر نقشبندی خواهش کردیم در بخش کمیته همگانی به ما کمک کنند و در اصل این چالش را برای ما مرتفع نمایند. 

او در همین خصوص ادامه داد: مسئله دومی که باعث شد ما به کمیته همگانی توجه کنیم این است که میانگین سنی ورزشکاران ما در بخش قهرمانی و در انجمن های ورزشی 30 تا 40 سال است در حالیکه در تیمهای دیگر افراد با این سن بازنشست می شوند ولی در ورزش ناشنوایان در این سن عناوین قهرمانی کسب می کنند و ما متاسفانه هیچ پشتوانه ای برای قهرمانانمان نداریم. معضل این فدراسیون تا به حال این بود که اگر در انجمن های ورزشی یک قهرمان را از دست بدهیم جایگزینی برای او نداریم. این عللی بود که فدراسیون را برآن میداشت که در حوزه همگانی گام بردارد. 

معتمدی اضافه کرد: از زمان حضور دکتر نقشبندی و برنامه ریزی هایی که انجام شده است در تمام انجمن های ورزشی کمیته همگانی شکل گرفته و با بخش استعداد یابی و سرکار خانم سپیداری به عنوان مسوول این کمیته هماهنگ هستند که استعدادها را کشف و متعاقبا پرورش می دهند. در بخش همگانی با الگو برداشتن از فدراسیون ورزشهای همگانی و پیرو دستوری که معاونت محترم ورزشهای همگانی جناب آقای دکتر احمدی و آقای بنی تمیم در بحث اداره کل همگانی عنوان گردید بخش همگانی فعال گردید و فدراسیون از کمیته ها و انجمن های متناظر در بخش فدراسیون ورزش همگانی بهره جست چرا که اهداف همگانی هر دو فدراسیون یکسان است و الگوی هدف گذاری ما بین این فدراسیون با ورزش های همگانی، فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و سایر فدراسیون های تخصصی ورزشی در توسعه ورزش همگانی متقارن است و در این راستا تلاش بر بهره گیری از مدیریت های یکسان در همراستایی اهداف و برنامه ها ست.

او در ادامه صحبتهایش چنین عنوان کرد که فدراسیون دارای یک سری انجمن های مصوب است که تحت نظر کمیته بین المللی ورزش های ناشنوایان فعالیت می کند ولی برخی از رشته هایی که توسعه آن ها در ناشنوایان ابتر مانده است در قالب کمیته راه اندازی می شوند. به عنوان مثال رشته ورزش ووشو در کمیته بین المللی انجمن ورزشهای ناشنوایان ایجاد نگردیده است. این رشته ها، رشته های ورزشی هستند که در بخش همگانی راه اندازی خواهند شد. هدف فدراسیون این است که بصورت کلی همه طیف جمعیت را بتوانیم با هر سلیقه ای درگیر کنیم و این اتفاقی است که دارد در فدراسیون انجام می شود.

معتمدی در پایان در خصوص اینکه مسئولین و رسانه ها چقدر می توانند در جا افتادن این قضایا نقش داشته باشند افزود: ورزشکاران ناشنوا بخاطر اینکه از نعمت شنوایی محروم هستند مطمئنا مجبور هستند در ارتباط با جامعه از سایر حواسشان استفاده کنند که الان مهمترین حسی که از آن استفاده می کنند حس بینایی است. فضای مجازی و ارتباط تصویری مهمترین بخشی است که برای آنها وجود دارد. بخصوص در حوزه سیما خیلی می تواند به ما کمک کند.

در رادیو هم لطف می کنند و راجع به فعالیتهای فدراسیون ناشنوایان صحبت می کنند ولی ما مخاطب ناشنوا نداریم. ما قصد داریم به نوعی به جمعیت ناشنوایمان اطلاعات دهیم بعد هم از طریق انجمن ها و کمیته هایمان در بخش همگانی خواستیم که این فضا را مهیا کنند تا با بچه های ناشنوا ارتباط برقرار کنند و رسانه در این زمینه خیلی می تواند به ما کمک کند. و مهمترین موضوع این است که تولید محتوای فدراسیون را در رسانه ها منتشر کنند. 

نکته دومی که می خواهم به آن اشاره کنم این است که فدراسیون ورزشهای ناشنوایان برای عمده مردم ناشناخته است بعضی وقتها حتی از کارشناسان وزارتخانه به ما سر می زنند ووسعت فعالیتهای ما را نمی دانند. مقداری ناآگاهی در این زمینه وجود دارد که ضرورت پیدا می کند رسانه در این زمینه آگاهی بخشی دهد نکته جالب دیگری که باید بگویم این است که در خیلی از اوقات ورزشکاران ناشنوای ما هم نمی دانند که فدراسیون مرتبط دارند. این نقطه ضعف یک ساختار سازمانی در ورزش کشور است که خواستگاه افراد ورزشکار در ورزش ناشنوایان ناشناخته باقی مانده است. رسانه اگر اطلاعات را در کل کشور توزیع کند ورزشکارانی که ما نتوانستیم آنها را پیدا کنیم و آنها نیز با ما آشنایی نداشتند بستری فراهم می شود که با هم ارتباط بگیریم. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فدراسیون ناشنوایان پژمان معتمدی ورزش های ناشنوایان ورزشهای همگانی فدراسیون ورزش بخش همگانی انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت

سید مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک پس از نشست هیات اجرایی در جمع خبرنگاران گفت: دلیل تاخیر کوتاه مدت در برگزاری جلسات هیات اجرایی این بود که بودجه کمیته ملی المپیک در پایان اسفند نهایی و ابلاغ نشد و با توجه به اینکه در سال جاری سه رویداد بزرگ پیش رو داریم، منتظر اعلام اعداد و ارقام بودیم تا نحوه توزیع بودجه، بسته‌های حمایتی و پاداش‌ها را تعیین کنیم.

وی ادامه داد: در نشست امروز هیات اجرایی سه دستور جلسه داشتیم که ابتدا گزارشی از امور مربوطه به بازی‌های المپیک پاریس توسط مرکز نظارت و حوزه سرپرستی ارائه و مقرر شد بسته‌های حمایتی از فدراسیون‌ها ادامه داشته باشد. همچنین تصمیم بر آن شد تا از رشته‌هایی همچون دوومیدانی، تیروکمان، تنیس روی میز و سنگ نوردی که دنبال سهمیه هستند، حمایت بیشتری شود.

هاشمی تاکید کرد: تاکنون ۱+۳۱ (۳۲ ورزشکار) سهمیه کسب کردیم، تیم‌های والیبال ساحلی و والیبال سالنی هم دنبال سهمیه و رشته‌های جودو، شنا و بدمینتون هم دنبال سهمیه جهانی هستند و امیدواریم بیش از۳۵ سهمیه برای المپیک پاریس کسب کنیم.

دبیرکل کمیته ملی المپیک ادامه داد: از دیگر مباحث امروز هیات اجرایی موضوع بازی‌های داخل سالن آسیا بود که ۳۸ رشته در جلسه کمیته برگزاری به فدراسیون‌ها اعلام شد و ما هم ۳۲ رشته را هدف گذاری کردیم. رشته‌هایی که احتمال کسب مدال طلا، نقره و برنز هستند در یک گروه و بقیه در گروه‌های بعدی هستند البته ملاک اصلی در بازی‌های داخل سالن آسیا کسب مدال طلا است و اولویت اعزام از دید هیات اجرایی و کمیته کسب سکو است چراکه حفظ جایگاه دور قبل، آسان نیست البته ما تا تعیین تکلیف قطعی بودجه به فدراسیون‌ها اعلام کردیم مضاف بر اینکه بخشی از بودجه را خودشان باید تامین کنند.

هاشمی در مورد بودجه کمیته ملی المپیک گفت: در مورد بودجه رایزنی خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشتیم، اما در لایحه بودجه‌ای که به مجلس رفت، ردیف اصلی بودجه ما که مربوط به رویداد‌های بین المللی بود حذف شد و سازمان برنامه و بودجه تلاش کرد و قسمتی از آن عدد برگشت تا برای سه رویداد سال جاری مشکلی نداشته باشیم، اما اگر آن عدد تغییر نمی‌کرد بودجه خوبی داشتیم. شاید الان بودجه رشد زیادی نداشته باشد، اما بازهم در مجلس در حال بررسی است و اصلاحات اولیه صورت گرفته و منتظر رقم نهایی هستیم، اما در کل تعامل خوبی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس داشته و جا دارد از آنها تشکر کنم که تمام تلاششان اینست که بتوانند از لحاظ بودجه به ما کمک کنند.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس خاطر نشان کرد: در نشست امروز مقرر شد درخصوص نام و شعار کاروان و سهمیه بودجه فدراسیون‌ها طی جلسه فوق‌العاده‌ای که دو هفته آینده داریم تصمیم گیری شود. البته درباره بودجه بحث بسیار مفصلی داشتیم، اما برای نهایی شدنش موکول به نشست آتی شد. با این حال پرداختی علی الحساب خوبی به فدراسیون‌ها داشتیم و بسته‌های حمایتی و حقوق ورزشکاران هم پرداخت شد. 

دبیر کل کمیته ملی المپیک برخی شائبه‌های در حقوق پرداختی کسب کنندگان سهمیه گفت: ورزشکاران طبق مصوبه ابلاغی به فدراسیون‌ها از زمانی که سهمیه را می‌گیرند حقوق خود را دریافت می‌کنند و پرداخت حقوقشان نیز بر اساس شش شاخص ابلاغی است در جلسه امروز هیات اجرایی به صورت جدی در مورد این دو نکته بحث شد. در بسته‌های حمایتی از ورزشکاران سه نکته حقوق ورزشکاران، فعالیت ورزشکاران و سرانه اردویی ورزشکاران قرار دارد. در مصوبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ شاخص را برای پرداخت حقوق به ورزشکاران لحاظ کردیم مرکز نظارت در تیم‌های ملی هم با همکاری فدراسیون‌ها به صورت جدی این شش شاخص را نظارت می‌کند. کف پرداخت حقوق به ورزشکارانی که سهمیه المپیک گرفته‌اند ۱۵ میلیون تومان است و ۵۰ میلیون تومان هم برای پاداش گرفتن سهمیه المپیک است. ارقام دیگر در صورتی به آنها پرداخت می‌شود که با گزارش فدراسیون و تایید مرکز نظارت بر تیم‌های ملی همراه باشد. برای نمونه اگر یک ورزشکار دو شاخص دیگر دریافت کند، دو مبلغ ۲۵ میلیون تومان دیگر به حقوقش اضافه می‌شود.

سرپرست کاروان اعزامی به المپیک پاریس در مورد پیش بینی خود از تعداد سهمیه‌ها گفت: بالای ۳۵ سهمیه خواهیم داشت و احتمال می‌دهیم بین یک تا سه سهمیه دیگر کسب کنیم، همین تعداد هم کادر فنی داریم. به تعداد محدود هم کادر سرپرستی و پزشک همراه کاروان خواهیم داشت. جمع کاروان ما بعید می‌دانم از ۸۵ تا ۹۰ نفر عبور کند، اما امیدوارم نتایج خوبی به دست آوریم.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • نشست مشترک کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی و مسئولین کمیته ملی المپیک
  • محمود خسروی وفا: می توانیم در المپیک ناگویا ژاپن شانس پنجمی داشته باشیم؛ کشتی امید اول ماست
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است