Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حاجی محمدعلی شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات به میزبانی سالن جلسات آتش نشانی شاهرود با بیان اینکه در ماه‌های اخیر نهضت آسفالت معابر شهری در سطح شاهرود انجام شده است، تاکید کرد: هدف این طرح رفع موج و دست اندازهای خیابان و بهبود و ارتقای ترافیک شهری است که خوشبختانه موفقیت‌های خوبی در این حوزه کسب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۲۷۲ هزار مترمربع آسفالت و ۵۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع لکه‌گیری مجموعاً به مساحت ۳۲۰ هزار مترمربع آسفالت در معابر شهری شاهرود صورت گرفته است، بیان کرد: این آسفالت‌ها توانسته تا حد زیادی کیفیت حمل و نقل در معابر شهری شاهرود را ارتقا دهد.

بهسازی معابر شهری

شهردار شاهرود از اجرای هفت هزار و ۲۵۸ متر مربع پازل فرش در پیاده راه‌های شهری نیز خبر داد و تاکید کرد: ۱۳ هزار متر ارتقای جوی‌های هدایت آب سطح شهر جدول گذاری ۲۳ هزار متر معابر شهری و همچنین رگلاژ مسیرهای عبور آب و خیابان‌ها در زمره اقدامات صورت گرفته در واحد عمران شهرداری شاهرود است.

حاجی محمد علی از احداث دوربرگردان، اصلاح هندسی معابر، بهسازی و گشایش مسیر وادی السلام، پیش بینی مسیر دور برگردان در شمال و جنوب شهر، تجهیزات و علائم ترافیکی و … در شهر شاهرود خبر داد و تاکید کرد: اجرای طرح هندسی در شهرک امام، نصب تجهیزات ترافیکی مانند باطومی، پارک بوستان شکوفه و بوستان محلی سعدی برای استفاده همشهریان و… از دیگر اقدامات صورت گرفته در هشت ماهه اخیر است.

وی با بیان اینکه سنگ فرش خیابان صدوقی (مزار) با هدف کاهش سرعت ترافیک و همچنین انجام پیاده راه سازی صورت گرفته است، تاکید کرد: در این طرح دو دیدگاه وجود دارد که غالباً دانشگاهیان و مردم موافق مسدود شدن خیابان و اجرای کامل پیاده راه هستند و گروه دیگر که کسبه خیابان محسوب می‌شوند، مخالف ممنوعیت تردد خودرو در این مسیر هستند که باید درباره این امر در شورای ترافیک نیز تصمیم‌گیری شود زیرا در این زمینه فقط شهرداری تصمیم گیر نیست.

رفع مشکلات معابر

شهردار شاهرود با بیان اینکه در راستای رفع مشکل خیابان صدوقی پیشنهاداتی ارائه شده است، گفت: سه دیدگاه وجود دارد نخست اینکه این خیابان کاملاً پیاده راه شود و توسط گاری های سنتی که ساخته شده مردم بارهایشان را حمل کنند دوم اینکه این خیابان کاملاً مانند قبل ماشین رو شود اما با کاهش سرعت و دیدگاه سوم تلفیق این دو؛

حاجی محمدی علی بیان کرد: در پیشنهاد سوم بیان شده که دو بارانداز در طول روز به کسبه و خودروها اختصاص یابد و مابقی ساعت‌های شبانه روز این خیابان پیاده راه باشد یعنی برای مثال از صبح تا ساعت ۹ این خیابان ماشین رو باشد از ۹ الی ۱۴ پیاده راه دوباره از ۱۴ تا ۱۶ مخصوص ماشین‌ها و سپس دوباره مخصوص پیاده راه تا همه راضی شوند که بازهم در این خصوص تصمیم‌گیری نهایی صورت می‌گیرد.

وی از زیباسازی شهری، حرکت به سمت شهر انسان محور همچنین توجه به پیاده راه‌ها و مسیر دوچرخه خبر داد و گفت: شاهرود دارای شیب بسیار خوبی در دو سمت شمال به جنوب و غرب به شرق است در نتیجه می‌تواند به مثابه یک پایلوت شهرهای انسان محور محسوب شود.

ارتقای روشنایی شهری

شهردار شاهرود با بیان اینکه شیب ملایم خیابان‌های شاهرود فرصت بسیار خوبی برای ترویج مسیر دوچرخه است، گفت: ایده آل ما این است که مسیر میدان جمهوری تا میدان آزادی به صورت کلی پیاده راه و مسیر دوچرخه شود همچنین در فاز بعد می‌تواند تمام مسیر میدان هفت تیر تا میدان آزادی را سنگ فرش و یک مسیر بی آر تی با استفاده از اتوبوس‌های برقی اجرا کرد و مردم در کنار آن پیاده روی و دوچرخه سواری کنند و این بی‌نظیرترین طرح شهر انسان محور خواهد بود که البته اجرای آن مستلزم زمان است.

حاجی محمد علی همچنین از اجرای پروژه باغ راه در شاهرود خبر داد و بیان کرد: این طرح کمربندی زیبایی مملو از درختان و فضای سبز است که مسیر مفرحی برای پیاده روی نیز محسوب شده و می‌تواند حتی در جذب گردشگران نیز مؤثر واقع شود این طرح در حال اخذ مجوزهای لازم و طی مراحل عمرانی است.

وی از نصب ۳۴۵ پایه چراغ معابر و چارک‌ها و سه هزار مورد انواع روشنایی در ماه‌های اخیر خبر داد و تاکید کرد: این روشنایی‌ها برای ارتقای امنیت مردم احساس آرامش و همچنین ارائه خدمات بهتر برای خانواده‌ها تعبیه شده است همچنین اجرای ۵۰ پروژکتور با ۱۴ ستون شش متری از دیگر اقدامات شهرداری است.

واگذاری اراضی البرز شرقی

شهردار شاهرود بیان کرد: دو خط تولید آسفالت ۶۰ تنی و ۱۲۰ تنی آسفالت گرم با ظرفیت ذخیره ۵۰۰ تن قیر در سیلوهای مخصوص و یک کارخانه تولید جدول بتونی در شهر شاهرود برای خودکفایی و تأمین نیاز واحد عمران شهری در شهر شاهرود راه اندازی شده است.

حاجی محمد علی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر، درباره واگذاری اراضی البرز شرقی، گفت: ۲۲ هکتار از اراضی البرز شرقی برای شهرداری است و سوال اصلی ما این است که چرا این زمین‌ها را شهرداری با هزینه‌های میلیارد تومانی و وام‌های بانکی خریده است؟ آیا جز این است که امروز با شرایط کرونا، مشکلات بی کاری، گرانی و … همان روز مبادایی که این اراضی برای آن خریداری شده‌اند فرا رسیده است؟

وی با بیان اینکه تمام هزینه واگذاری اراضی بدون ریالی دخل و تصرف صرف پروژه‌های عمرانی می‌شود، افزود: برای این اراضی دو سرمایه گذار بزرگ که اصالتی شاهرودی دارند و در تهران و گرگان زندگی می‌کنند اعلام آمادگی کرده و میلیاردها تومان پول به شهر آورده‌اند جز این است که این واگذاری اراضی خود در راستای بازگشت سرمایه‌های شاهرودی‌های مقیم شهرهای دیگر اقدام کرده است؟

ساخت پل شهید سلیمانی

شهردار شاهرود با بیان اینکه ۱.۸ هکتار از این اراضی به میزان ۹۳ قطعه برای واگذاری به کاربری مسکونی در طرح جامع شهری جدید شاهرود تغییر وضعیت داده‌اند که فروخته می‌شوند و مردم در آن خانه می‌سازند لذا صحبت ما این است که چرا باید این زمین‌ها را حالا که می‌توانیم واگذار کنیم، نگه داریم؟ برای چه زمان این زمین‌ها را نگه داریم؟ مگر از این مبادا تر هم شرایط وجود دارد که مشکلات عمده‌ای وجود دارد؟ لذا باید گفت این واگذاری‌ها نه تنها صرف شهرداری نمی‌شود بلکه صرف طرح‌های عمرانی شهر شده و در نهایت سرمایه و اشتغال به شهر می‌آورد.

حاجی محمد علی درباره ابهام ساخت پل شهید سلیمانی در منطقه ورودی شهر از سمت اصفهان نیز، گفت: بسیاری می‌گویند چرا این طرح در میدان هفت تیر و یا ولایت انجام نشد از سوی دیگر الازم این طرح چه بود که درباره آن باید گفت این طرح در سال ۹۳ مجوز و مصوبه شورای ترافیک را گرفته در نتیجه اصلاً برای این دوران و این شورا نیست که بخواهد کاری نمایشی باشد.

وی افزود: برای ساخت طرح‌هایی مانند روگذر و زیرگذر مطالعاتی انجام می‌شود و ملاک‌هایی مهم است که برای مثال تصادفات و مخاطرات و جان باختن مردم در آن ملاک می‌شود ما در میدان ولایت به واسطه خروجی‌های متعدد تصادفاتی که در تقاطع منطقه احداث پل شهید سلیمانی وجود داشت را شاهد نبوده‌ایم برعکس در ورودی شهر از سمت اصفهان تصادفات جان چهار شهروند را گرفته و ۴۵۰ تصادف در آن منطقه طی سنوات اخیر رخ داده است که این نشان می‌دهد ملزومات ساخت پل در آن منطقه بیشتر بوده است.

شهردار شاهرود ادامه داد: مطالعاتی در دیگر نقاط شهر نیز صورت گرفته اما همیشه نخستین پل و پروژه بزرگ روگذر و زیرگذر حساسیت‌هایی را دارد و همیشه این سوال مطرح می‌شود که چرا در دیگر نقاط این طرح اجرا نشده است در نهایت باید گفت هدف شهرداری کاهش تصادفات است و این طرح نیز با ۴۴ میلیارد تومان اعتبار با مصوبه شورای ترافیک می‌تواند مثمر ثمر باشد مضافاً بر اینکه این قطعاً آخرین طرح عمرانی و ترافیکی شاهرود هم نخواهد بود.

کد خبر 5109172

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای ترافیک شهرداری شاهرود آسفالت معابر مدیریت شهری طرح ترافیک شاهرود قاسم سلیمانی ویروس کرونا 9 دی شیراز آمار کرونا بوشهر کرمانشاه گرگان شیوع کرونا بصیرت شهرستان کرج ایام فاطمیه آلودگی هوا حماسه نهم دی ماه شهردار شاهرود واگذاری اراضی حاجی محمد علی معابر شهری پیاده راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها

با توجه به وابستگی تمام عیار اردن به کمک های اقتصادی آمریکا، واشنگتن محدودیتی برای فعالیت های نظامی و اطلاعاتی در اردن ندارد و در همین چهارچوب می توان پی برد که چرا اردن به بخشی از سپر دفاع از رژیم صهیونیستی در مقابل عملیات «وعده صادق» بدل شده بود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، اردن یکی از اصلی ترین شرکای آمریکا در منطقه غرب آسیا است که روابط عمیق سیاسی، اقتصادی و نظامی با این کشور دارد که این روابط در سال های اخیر از دو جنبه نظامی و اقتصادی تعمیق پیدا کرده است.

اردن از ابتدای شکل گیری در سال 1921 به عنوان تحت الحمایه انگلستان و سپس استقلال از نظام قیمومیت انگلیسی در 1946 تاکنون یکی از کشورهای محور غربی در منطقه عربی بوده است. این کشور در دوره افزایش حضور و نفوذ آمریکایی ها در خاورمیانه طی دهه 1960 میلادی روابط اش را با واشنگتن گسترش داد که پیشران اصلی این روابط برای کاخ سفید موقعیت استراتژیک اردن در شرق فلسطین اشغالی بود.

هرچند اردن همانند کشورهای خلیج فارس دارای نفت نبود، ولی به لطف حضور در کرانه خاوری رود اردن در دوره پس از تشکیل رژیم صهیونیستی اهمیت بالایی در معادلات مربوط به منازعه فلسطین پیدا کرد. از این رو آمریکا در راستای تامین امنیت رژیم صهیونیستی روابط با اردن را نیز به طور ویژه تقویت نمود که در ابتدا جنبه سیاسی، نظامی و امنیتی اولویت این رابطه بوده است.

روابط اردن با آمریکا در دوره به قدرت رسیدن «عبدالله بن حسین» با سرعت بیشتری گسترش یافت و اردن در این برهه به عنوان شریک اصلی آمریکا در منطقه شامات به ایفای نقش پرداخت. موقعیت اردن در این برهه به عنوان پایگاه نظامی و اطلاعاتی آمریکا در بحبوحه اشغال عراق، جنگ سوریه و ... مورد بهره برداری قرار گرفت. این اهمیت نظامی در سایه تشکیل ائتلاف به بهانه مقابله با داعش بیشتر شد و آمریکا به بهانه تشکیل این ائتلاف به روابط نظامی اش با اردن جنبه رسمی بخشید.

تا پیش از تشکیل این ائتلاف گزارش ها و اخباری درباره حضور نظامی و اطلاعاتی آمریکا در اردن برای تاثیرگذاری در سوریه، عراق و حتی لبنان مطرح بود اما با تشکیل ائتلاف به بهانه مقابله با داعش آمریکا پروژه تاسیس پایگاه های نظامی در شمال اردن (نزدیک مرز عراق و سوریه) را با جدیت دنبال کرد. آمریکا در ازای حضور نظامی اش در اردن متعهد شد که سالانه 1.2 میلیارد دلار کمک در اختیار دولت امان قرار دهد که بخشی از این کمک (حدود 500 میلیون دلار) کمک های نظامی است.

آمریکا درحالی از سال 2017 با انعقاد قراردادی 5 ساله متعهد به پرداخت کمک های اقتصادی بیشتر به اردن شد که این کشور بعد از دهه 2000 به دلیل اجرای سیاست های اصلاحات ساختاری نیازمند دریافت وام از صندوق بین المللی پول شد، که این امر مقدمه گرفتاری این کشور در تله بدهی سیستم مالی غرب و به تبع آن وابستگی اقتصادی شدید این کشور شد.

همین وابستگی مالی و اقتصادی اردن منجر به موقعیت ضعیف این کشور در تعامل با آمریکا شد و واشنگتن برای متقاعد کردن دولت امان جهت پذیرش قرارداد نظامی 2021 کار دشواری نداشت. این قرارداد نظامی که به  حضور ارتش آمریکا در پایگاه  های نظامی اردن  در الزرقا و المفرق رسمیت بخشید و علاوه بر این بندهایی درباره معافیت از هرگونه نظارت و بررسی گمرکی، آزادی عمل تام در فعالیت های اطلاعاتی و نظامی، اجازه ورود کشورهای متحد به این پایگاه ها  را اخذ کرد و عملا بخشی از حق حاکمیت اش را به آمریکا واگذار نموده است.

توافقنامه آبی اردن-رژیم صهیونیستی تمدید می‌شود؟درخواست مجدد اردنی‌ها برای قطع روابط با رژیم صهیونیستی

 

از همین رو می توان انتظار داشت که با توجه به وابستگی تمام عیار اردن به کمک های اقتصادی آمریکا، واشنگتن محدودیتی برای فعالیت های نظامی و اطلاعاتی در اردن نداشته و نخواهند داشت. در همین چهارچوب می توان پی برد که چرا اردن به عنوان سپر دفاع از رژیم صهیونیستی در عملیات وعد صادق عمل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • چرایی بدل شدن اردن به بخشی از سپردفاعی در خدمت صهیونیست‌ها
  • زمزمه‌های دلالی مشاوران املاک در طرح مسکن جوانی جمعیت یزد
  • «با چرا شروع کنید» تا موفق شوید
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار