Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها ـ بنیاد مستضعفان ‌به اشاره به حضور بنیاد برای رفع محرومیت از استان خوزستان گفت: طرح‌های بنیاد با محوریت اشتغال نیروهای بومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، پرویز فتاح در نشست خبری با مدیر و عوامل کارخانه صنعتی دوده فام دزفول که با حضور مسئولان شهرستان دزفول و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار داشت: پیام 9دی این است که ضامن و بقای نظام جمهوری اسلامی مردم هستند، هرگاه فتنه یا مشکلی بوده مردم وارد میدان شده و آن فتنه را خنثی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مردم عصای موسایی رهبر معظم انقلاب هستند، افزود: ما در حکومتداری باید مردمداری کنیم و نباید مردم را کنار بگذاریم چرا که اگر مردم از حکومت جدا بشوند دیگر معنایی ندارد؛ چرا که پایه‌های حکومت باید مردمی باشد و در این باره رهبرمعظم انقلاب بر این موضوع تاکید موکد دارند. 

فتاح با بیان اینکه مردم ما خواسته‌های زیادی ندارند، گفت: در این سفر دو روزه که در خوزستان حضور داشته‌ام خواسته‌های مردم حداقلی بودند که خواسته‌های شدنی هستند. 

کمک‌ 30میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان به مردم در مناطق آبگرفته خوزستان /فتاح: از وضعیت زندگی مردم ‌خجالت کشیدم

وی با بیان اینکه این کارخانه سهامی عام است، افزود: کارخانه صنعتی دوده فام دزفول یکی از کارخانه های احداثی توسط بنیاد مستضعفان بوده که در این کارخانه سرمایه گذاری کرده است؛ سال گذشته وارد بورس شده و سهام ان عرضه اولیه شده است.

فتاح با بیان اینکه یکی از کارخانه های سرپا و آماده کشور و بنیاد مستضعفان است  در  شرایط سخت اقتصادی کشور این کارخانه شرایط خوبی دارد کم مسئله یا بی مسئله است.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور با اشاره به اینکه کارخانه با دو خط با 40هزار تن در سال ظرفیتش است گفت؛ این کارخانه تقریبا به ظرفیت اسمی رسیده و رکورده زده است.

وی به میزان سرمایه گذاری این کارخانه اشاره کرد گفت: سرمایه گذاری فاز سوم کارخانه دوده فام دزفول حدود240میلیارد تومان است.خیلی از قطعات کارخانه یا در شهرستان دزفول یا در تهران ساخته می شود

فاز سوم کارخانه دوده فام دزفول در بهار 1400

فتاح با بیان دو خط قبلی کارخانه کاملا وارداتی بوده گفت: خط سوم کارخانه کاملا ایرانی است که  امیدوار هستیم با حمایتی که می شود خط سوم کارخانه در بهار سال اینده به بهره برداری کامل برسدو و ظرفیت کارخانه به60هزار تن در سال برسد.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور با بیان اینکه کارخانه در فضای دزفول است و  عوامل این کارخانه نگاهی به مردم منطقه داشته باشند، افزود: بخشی از سود کارخانه را برای رفع مشکلات محرومیت زدایی و کمک به نیازمندان شهرستان دزفول هزینه شود؛ اگر همین تقکر در بندرامام  وجود داشت در آن منطقه دیگر بی‌خانمان نداشتیم. 

بنیاد مستضعفان با توسعه کارخانه صنعتی دوده فام دزفول موافق است

فتاح با بیان اینکه در بهار سال آینده فاز سه برمدار بیاید و ظرفیت به 60هزار تن در سال باشد،گفت: اگر روندکارخانه به خوبی جلو برود؛ با توسعه کارخانه و فاز چهار کارخانه موافق هستیم. فاز چهارم کارخانه دوده فام دزفول 20هزار تن به ظرفیت این کارخانه اضافه می کند؛ این کارخانه تا 100هزار تن قابلیت افزایش ظرفیت دارد

وی در ادامه افزود: بخشی از سهام کارخانه را وارد بورس کرده و به مردم به فروش می‌رسانیم تا هم مردم در سود این کارخانه سهیم باشند و هم منابع و سرمایه لازم برای طرح توسعه کارخانه فراهم شود.

رئیس بنیاد مستضعفان کشور،گفت: کارخانه صنعتی دوده فام یکی از بهترین کارخانه‌های بنیاد مستضعفان و کشور است.

وی افزود: موفقیتی که در کارخانه صنعتی دوده فام دزفول به دست آمده حاصل تلاش کارکنان این کارخانه است که در این باره توصیه می‌کنم به مناسبت‌های مختلف پاداش‌هایی به کارکنان جهت قدرشناسی اهدا شود

رئیس بنیاد مستضعفان کشور  گفت: بنیاد مستضعفان  با سرمایه گذاری در شهرستان دزفول انجام داده است  باعث افزایش اشتغال در این شهرستان شده است.

انتهای پیام /337/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانه صنعتی دوده فام دزفول رئیس بنیاد مستضعفان کشور شهرستان دزفول سرمایه گذاری سوم کارخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۹۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی فلاح دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴، از دو پلتفرم زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران رونمایی شد.

وی با اشاره به اینکه در نمایشگاه توانمندی های صادراتی استان در حوزه فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال نگاه بر این است در توسعه زیرساخت ها توسعه پلتفروم ها و افزایش ضریب نفوذ ارکان پلتفرم ها در بخش های مختلف جهش گونه باشد، گفت: ظرفیت های بالقوه ای که در توسعه زیرساخت ها با سیاست های کلان توسعه یافته، دسترسی به پهن باندها را سبب شده است.

وی با اشاره به اینکه با شناسایی و توسعه زنجیره ارزش ها در مازندران به دنبال آن هستیم که فعالان اقتصادی در حلقه های زنجیره ارزش و نقش آنها در اقتصاد دیجیتال پررنگ شود، افزود: در این نمایشگاه از دو پلتفورم در حوزه گردشگری و مرکبات رونمایی شد.

فلاح ادامه داد: پلتفرم «هفت گالری» برای حوزه صنایع دستی و ارکان تامین کننده صنایع دستی و معرفی محصولات رونمایی شده و پلتفرم «ایران تراول» در حوزه طراحی سفر بود که با همکاری اداره کل فناوری تامین مالی شده است.

این مسئول یادآور شد: این پلتفرم ها با تمرکز بر زنجیره ارزش نقش خود را در ضریب نفوذ دیجیتال و افزایش دسترسی ها به منظور افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در زنجیره ارزش طراحی، تولید و رونمایی شده است.

کد خبر 6092673

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • عملیات وعده صادق همه مستضعفان جهان را امیدوار کرد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • نیروی انتظامی آماده تعامل بیشتر با مدیریت شهری است
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • توجه به حفظ حرمت خانواده اولویت اصلی پلیس در طرح نور است
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی