Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا و فرمانده قرارگاه عملیاتی این ستاد در جلسه روز پنجشنبه به ریاست حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی گزارش‌های جداگانه‌ای را از جمع‌بندی اجرای یک ماهه طرح جامع مقابله با کرونا و دستاوردها و چالش‌های فراروی آن ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته امنیتی و اجتماعی در گزارش خود با اشاره به نظارت‌های انجام شده به‌ویژه از سوی نیروی انتظامی و میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم و اصناف و تاثیر آن بر روند کاهش شیوع کرونا، نسبت به عادی انگاری این بیماری و رعایت نشدن دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی ابراز نگرانی کرد.

 این کمیته همچنین با اشاره به تجربه آغاز موج‌های قبلی شیوع و تاثیر آسان‌گیری پروتکل‌ها بهداشتی در خیزش‌های احتمالی بیماری، از در پیش بودن ایام فاطمیه و یا مناسبت‌های ملی و احتمال عدم رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی به عنوان چالش‌های فرا رو نام برد.

رییس جمهوری با اشاره به مفاد این گزارش، به کمیته امنیتی و اجتماعی ماموریت داد که با همکاری کمیته بهداشتی و درمانی ضمن بهره‌گیری از طرح‌ها و تجارب موثر مدیریت موج‌های شیوع کرونا، شاخص‌های تاثیرگذار طرح‌ها در مهار کرونا را به صورت تفکیکی و جداگانه مشخص کنند.

روحانی اظهار داشت: با توجه به تجاربی که در طول ماه‌های گذشته بدست آمده، برای رسیدن به شرایط پایدار و سازگاری با کرونا و تبدیل آن به یک سبک زندگی نیازمندیم که شاخص‌های ملموسی از درصد تاثیرگذاری طرح‌ها در مدیریت کرونا را به صورت جداگانه  مشخص و طرح جامع مقابله با کرونا را به وسیله این شاخص‌ها تکمیل کنیم تا به شرایط پایدار در کشور برسیم.

در این جلسه همچنین کمیته بهداشتی و درمانی گزارشی را از روند کاهش بیماری، تغییر وضعیت شهرها و میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای رسیدن به وضعیت پایدار ارائه کرد.

در این گزارش با اشاره به موفقیت‌های حاصله در روند کاهش آمار مبتلایان و فوتی‌ها، بر نقش مهم مدیریت هوشمند و سنجیده در قطع زنجیره شیوع این بیماری در کنار رهگیری هوشمند مبتلایان و گسترش تست‌گیری و همکاری همه دستگاه‌ها در رسیدن به این موفقیت‌ها تاکید شد.

کمیته بهداشتی و درمانی نیز در ادامه این گزارش، برخی مناسبت‌های پیش رو از جمله خریدهای نزدیک به آغاز سال جدید و اجتماعات حاصل از آن به عنوان چالش‌های فرارو نام برده است.

رییس جمهوری پس از ارائه این گزارش به کمیته بهداشتی و درمانی ماموریت داد در پروتکل‌هایی که طی یک سال گذشته مختص هر کسب و کار ارائه شده بود، متناسب با وضعیت موجود و در چارچوب طرح جامع مقابله با کرونا بازنگری‌هایی انجام شود تا در روند فعالیت‌های کسب و کارها در ایام نزدیک عید اعمال شود.

روحانی خواستار بررسی وضعیت کسب و کارهایی شد که طی ۹ ماه گذشته یک‌سره تعطیل بوده‌اند، تا مشخص شود آنها در چه شرایطی می‌توانند فعالیت خود را مجددا آغاز کنند و افزود: کمیته‌های بهداشتی و درمانی و تبلیغات با همکاری قرارگاه فرماندهی ستاد ملی، باید همچنان نسبت به آگاه‌سازی مردم و همکاری آنها با کادر درمانی کشور بکوشند.

وی با تقدیر از تلاش بی‌وقفه کادر سلامت کشور، از مردم خواست با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی، کادر درمانی کشور را یاری دهند و از فشار سنگین کاری آنها بکاهند.

رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت مراقبت و کنترل شدید مرزهای هوایی، زمینی و دریایی برای جلوگیری از ورود ویروس جدید جهش یافته اظهار داشت: کشور همواره باید آمادگی لازم را برای کنترل این بیماری داشته باشد و به طور دقیق رصد شود.

برچسب‌ها کرونا ستاد ملی روحانی دولت بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا ستاد ملی روحانی کرونا ستاد ملی روحانی دولت بهداشت و سلامت اخبار کنکور دستورالعمل های بهداشتی کمیته بهداشتی و درمانی مقابله با کرونا رییس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • جمع آوری ۱۰ هزار تن اقلام بهداشتی و درمانی برای مردم غزه
  • روند کاهشی شاخص‌های مرده زایی و بستری متصل به تولد در استان همدان
  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل