Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از پزشکان اصفهان در نامه‌ای به استاندار خواستار بررسی ویژه موضوع آلودگی هوا در این کلانشهر شدند.

دکتر مازیار ستاری عضو هیئت مدیره نظام پزشکی استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص خواسته پزشکان امضا کننده این نامه به استاندار اصفهان، اظهار کرد: خواسته همه این پزشکان از استاندار اصفهان این است که هرچه زودتر با توجه به سرطان‌زا بودن مازوت و آزاد شدن مقدار زیادی سولفور در هوا و با توجه به عوارض شدید بلند مدت و کوتاه مدت این موضوع شامل سرطان، عوارض حاد ریوی، سقط جنین، ناهنجاری‌های مادرزادی و بسیاری موارد دیگر به بررسی این موضوع بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ستاری تصریح کرد: نباید برای ارزان تمام شدن خدمات صنعت از موضوع گرانتری به نام سلامت مردم که غیرقابل جبران است هزینه کنید این ارزانی قطعاً به آن گرانی نمی‌ارزد و هرچه سریع‌تر این روند کنترل و به این وضعیت رسیدگی سریع شود.

وی با بیان اینکه یک روز است این نامه در فضای مجازی برای امضای پزشکان و متخصصان منتشر شده است، گفت: تاکنون ۲۰۰ پزشک این نامه را امضا کرده‌اند و قطعاً اگر زمان بیشتری این نامه اطلاع رسانی شود همه پزشکان اصفهان این نامه را امضا می‌کنند.

ستاری با بیان اینکه هنوز بسیاری از همکاران از این نامه بی‌اطلاع هستند، اظهار کرد: در چند روز آینده پس از امضای پزشکان این نامه به استانداری و شخص استاندار اصفهان ارسال خواهد شد.

متن نامه پزشکان اصفهان که از سازمان نظام پزشکی استان در اختیار خبرگزاری ایمنا قرار گرفته به شرح زیر است:

"استاندار محترم اصفهان جناب آقای دکتر رضایی

با سلام و احترام

چنانکه مستحضر هستید، آلودگی هوای اصفهان طی هفته‌های اخیر، به وضعیت بسیار خطرناکی رسیده است.

متأسفانه طی سال‌های گذشته نیز اصفهان همواره با این معضل روبرو بوده و به نظر می‌رسد اقدامات انجام شده تاکنون نتیجه قابل قبولی نداشته است.

از طرفی عدم کاهش آلودگی هوا علیرغم تعطیلی مدارس و مراکز آموزشی و کاهش تردد خودروها نسبت به سنوات قبل، بیانگر عدم شفافیت در گزارشات کارشناسی پیشین و توجیه نادرست علت اصلی آلودگی بوده و فاش شدن استفاده از مازوت به عنوان سوخت در بعضی کارخانه‌ها بر اساس گفته‌های نمایندگان مجلس و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست موید این عدم شفافیت بوده و لذا لازم است در اسرع وقت نسبت به توقف این روند غیر علمی و غیر اخلاقی اقدام گردد.

متأسفانه شاخص آلودگی در بعضی ساعات حتی به بالای ۲۰۰ هم رسیده است که این وضعیت‌ها نه تنها سلامت شهروندان را در معرض خطر جدی قرار می‌دهد، بلکه تأثیرات خود را بر نسل‌های آینده نیز بجا خواهد گذاشت.

تشدید عفونت‌های حاد تنفسی (که به ویژه با توجه به شیوع بالای بیماری کووید ۱۹ در کشور، می‌تواند بحران را عمیق‌تر کند)، بیماری مزمن انسدادی ریه، سرطان ریه، جهش‌های ژنتیکی که می‌تواند فرد را مستعد انواع بدخیمی‌ها نماید، افزایش غلظت خون که پیامد آن می‌تواند افزایش سکته‌های قلبی و مغزی باشد، سقط جنین، مرده زایی، تأثیرات روحی روانی و… از عوارض بسیار خطرناک آلودگی هوا و آثار جبران ناپذیر آن است.

از شما درخواست می‌کنیم با رسیدگی عاجل به این موضوع، اجازه ندهید که سلامت شهروندان بیش از این در معرض آسیب قرار گیرد.

جمعی از پزشکان اصفهان

رونوشت:
۱- ریاست سازمان محیط زیست اصفهان
۲- رئیس محترم قوه قضاییه
۳- رئیس محترم جمهور"

کد خبر 465519

منبع: ایمنا

کلیدواژه: آلودگی هوا کلانشهر اصفهان پزشکان اصفهان ارسال نامه استاندار اصفهان عباس رضایی سرطان شیوع بیماری تنفسی بیماری قلبی سوخت مازوت صنایع آلاینده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پزشکان اصفهان آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۱۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد.

علیرضا عباس زاده امروز شنبه ۸ اردیبهشت، ضمن تشریح ابعاد بارندگی های اخیر استان، اظهار داشت: طی دو سه سال اخیر، روزهای بهاری متفاوتی را در خراسان جنوبی تجربه می کنیم و بارش های مناسبی هم امسال داشتیم.

وی با بیان اینکه این بارش ها برای خراسان جنوبی که چندین سال از خشکسالی رنج می برد، بسیار نوید بخش است، گفت: سال زراعی از مهر هر سال تا پایان شهریور سال آینده است که  از ابتدای سال زراعی جاری، متوسط بارش استان ۱۰۱ و نیم میلی متر است  که به دنبال همین بارش های اخیر ( اسفندماه و فروردین ماه)حاصل شده است.

به گفته وی؛  میزان بارش ها متوسط در مدت مشابه سال گذشته ۹۴.۷ دهم میلی متر بوده که امسال تا این لحظه حدود ۱۰ درصد افزایش بارندگی داشته ایم اما هنوز به نسبت بارش ها در بلند مدت نرسیده ایم و باید به ۱۱۷.۶ دهم میلی متر برسیم.

معاون استاندار با بیان اینکه نسبت به دوره بلند مدت مشابه ۱۴ درصد کاهش بارندگی داریم، گفت: بیشترین بارش ها مربوط به حاجی آباد زیرکوه با ۶۷.۲ دهم میلیمتر بود که پیش بینی های هواشناسی و دو مرحله هشدار سطح نارنجی مبنی بر بارش شدید و سیلاب از قبل اطلاع رسانی شده بود.

عباس زاده با اشاره به حرف مردم در زیرکوه که چنین بارشی را در ۶۰ سال گذشته بی سابقه خوانده بودند، اظهار داشت: بارش شدید از ساعت ۱:۲۰ تا پنج صبح در زیرکوه، سیلاب را جاری کرد که البته با توجه هشدارهای هواشناسی برای پنج شهرستان، همه در آماده باش کامل بودیم و به محض اینکه تمرکز بارش ها در زیرکوه اتفاق افتاد، امکانات برای رفع مشکلات بسیج شد.

وی با بیان اینکه مهمترین خسارت سیل به محورهای مواصلاتی بوده، گفت: حجم سیلاب بالا بود لذا برخی راه ها بسته شد البته پلیس راه و راهداری تا آخر شب همه محورها را بازگشایی کردند اما شانه ها شسته شده و زیر آسفالت جاده ها خالی و ناایمن هستند و قطعاً ترمیم آنچه اتفاق افتاده زمان بر است.

معاون استاندار از همراهی همه دستگاه ها با وجود فاصله زیاد زیرکوه تا مرکز استان قدردانی کرد و گفت: به درخواست فرماندار زیرکوه، جلسه مدیریت بحران در استان برگزار و امکانات و دستگاه ها برای کمک رسانی بسیج شدند.

عباس زاده با بیان اینکه یک اقدام و همکاری خوب در شرایط بحران را تجربه کردیم، خاطرنشان کرد: معادن اطراف حاجی آباد، فرمانداری قاین، راهداری، بنیاد مسکن، هلال احمر، بسیج سازندگی، قرارگاه شهید ناصری و ارتش پای کار آمدند و تا ظهر عمده دغدغه ها رفع شده بود.

وی با ذکر اینکه روستاهای در مسیر سیل بازدید شده، عنوان کرد: خسارت به واحدهای مسکونی و محل های نگهداری دام ها  و بخش کشاورزی در سطح روستاها زیاد بود.

به گفته وی؛ تیم های ارزیاب از روز گذشته در محل حاضر شده اند و خسارت ها بعد از برآورد در روزهای آینده جمع بندی و اعلام خواهند شد.

معاون استاندار با اشاره به دغدغه بازماندگان کنکور در سیل زیرکوه، گفت: از ساعت ۵ صبح دغدغه حضور بموقع دانش آموزان در کنکور را داشتیم و تمهیداتی هم در این زمینه اندیشیده شد اما تعدادی دانش آموز گرفتار سیلاب شده بودند، هلیکوپتر هم جوابگوی حجم دانش آموزان نبود و به زمان کنکور هم نمی رسیدیم.

عباس زاده با تأکید بر اینکه بلافاصه گزارش بازماندگان کنکور اطلاع رسانی شد، تصریح کرد:  استاندار با رئیس سازمان سنجش صحبت کرد و اعلام شد، ظرف یکی دو هفته آینده آزمون مجدد برای بازماندگان کنکور برگزار خواهد شد.

به گفته وی؛ برگزاری مجدد آزمون کنکور در سطح ملی بی سابقه است و خوشحالیم که مشکل بازماندگان کنکور استان حل شد.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش های رسمی و رصد های علمی در کنار تغییر اقلیم، نوع بارش باران در کشور تغییر کرده و بارش ها مقطعی و سیلاب آسا شده است، گفت: در اکثر نقاط کشور ما شاهد این بارش ها هستیم، در سیستان و بلوچستان و یا ۱۵ استان جنوبی کشور سال گذشته این مهم اتفاق افتاده است.

معاون استاندار تصریح کرد: خراسان جنوبی پهناور و حوزه آبریز استان وسیع است و برای مدیریت آن، نیاز به تدابیر ویژه دارد، البته سدها و بندهای خاکی و سازه های آبخیزداری برای مدیریت سیلاب و تأمین آب در حال انجام است.

عباس زاده با تأکید بر ضرورت بیمه شدن واحدهای مسکونی و کارگاهی و مزارع کشاورزی، گفت: در همان ظهر روز حادثه سیلاب، مدیران بیمه کارآفرین که دو هزار بیمه گذار در شهر حاجی آباد داردند، در منطقه حضور پیدا کردند و مقرر شد امروز شنبه غرامت خسارت دیدگان را واریز نمایند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی به محورهای موصلاتی وارد شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز آلودگی