Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی فرخزاد روز پنجشنبه در نشست کارگروه تعیین تکلیف تالاب الله‌آباد تصریح کرد: دشت الله‌آباد قزوین با ۱۲۰ هزار هکتار مساحت، ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار آن تالاب بوده و از ۲ اکوسیستم آبزی و خشکی تشکیل و محل گونه‌های مختلف حیات وحش و انواع پرندگان نادر به شمار می‌رود.

وی اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت پساب‌های صنعتی و بازگرداندن آن به چرخه مصرف می‌توان بخشی از نیازهای استان را تامین کرد و برای کمک به احیای تالاب الله آباد مورد استفاده قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 فرخزاد اضافه کرد: از ابتدای امسال جهت استفاده بهینه از پساب‌های صنعتی و لزوم داشتن استانداردهای لازم جهت مصارف کشاورزی با کارهای مطالعاتی طرح توسط سازمان جهاد کشاورزی در بحث شوره زار، اداره کل منابع طبیعی و محیط زیست استان بر اساس شرح وظایف هر سازمان اقداماتی انجام شده است.

این مسوول تصریح کرد: از مرداد ماه امسال طرح مطالعاتی ساماندهی و انتقال پساب صنعتی به مشاور واگذار شد که نتایج اولیه این طرح طی هفته آینده مشخص و به محیط‌زیست کشور اعلام خواهد شد تا بتوانیم از اعتبارات صندوق محیط‌ زیست در این زمینه استفاده کنیم.

فرخزاد با بیان اینکه از اراضی منابع طبیعی قبل از رسیدن به تالاب الله‌آباد باید استفاده بهینه به عمل آید، ادامه داد: با توجه به قابلیت تولید چوب در استان قزوین، از پساب‌ها در این حوزه می‌توان استفاده لازم را به عمل آورد.

وی با بیان اینکه انتقال پساب‌های تصفیه شده موجب می‌شود تا به شکل مستمر شاهد آبگیری در تالاب الله آباد باشیم، ادامه داد: این اقدام ضمن آنکه می‌تواند به احیا و حفظ تالاب فصلی الله آباد کمک کند، به رفع خطرات زیست محیطی ناشی از رهاسازی پساب‌ها نیز کمک می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین اضافه کرد: علاوه بر حفظ محصولات کشاورزی، از دیگر فواید این طرح می‌توان به احیای تالاب الله‌آباد واقع در محدوده جنوبی شهر آبیک و همچنین مبارزه با بیابان‌زایی و کاهش سطح کانون‌های گرد و غبار محلی که معضل جدی در استان و به خصوص شهر آبیک است، اشاره کرد.

دشت الله‌آباد دارای ١٢٠ هزار هکتار مساحت است که ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از این مساحت به صورت تالاب بوده و در جنوب شهرستان آبیک قرار دارد.

برچسب‌ها ایرنا استان قزوین منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا استان قزوین منابع طبیعی ایرنا استان قزوین منابع طبیعی اخبار کنکور تالاب الله آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۱۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تالاب‌های نقده از وضعیت مطلوب برخودار هستند
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • حمایت از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است