Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس صنعت بیمه بیان کرد: شرکت‌های بیمه از دو محل عملیات بیمه‌ای و درآمد سرمایه‌گذاری سود خود را بدست می‌آورند و عمده سود شرکت‌های بیمه از درآمد سرمایه‌گذاری‌ها حاصل می‌شود و به طورمعمول فعالیت بیمه‌ای سود سرشاری ندارد. به گزارش پول نیوز، صنعت بیمه در همه جوامع پشتوانه‌ای برای مردم در مواقع بروز سوانح و بلایای طبیعی است، اما در ایران مردم اعتقادی چندانی به بیمه ندارند و جز در موارد الزامی نظیر بیمه شخص ثالث به ندرت به سراغ شرکت‌های بیمه می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله باعث شده با وجود بیمه‌های اجباری، ضریب نفوذ بیمه در ایران به ۲.۳۸ درصد برسد که نسبت به میانگین جهانی عدد پایینی محسوب می‌شود.

این ضریب نفوذ پایین بیمه باعث شده شرکت‌های بیمه برای به دست آوردن بازار در برخی رشته‌های بیمه‌ای و جذب بیمه‌گزاران به سمت خود اقدام به نرخ شکنی و رقابت منفی با یکدیگر کنند، امری که امروز در بسیاری از صنایع کشور نیز مشاهده می‌شود.
در همین رابطه مجید بنویدی کارشناس صنعت بیمه با بیان اینکه پایین بودن میزان سرمایه گذاری شرکت‌های بیمه با میانگین جهانی می‌تواند به دو دلیل باشد، گفت: اول اینکه بیشتر شرکت‌های فعال در بازار بیمه کشور جوان بوده و حداکثر ۱۸ سال سن دارند که در مقایسه با شرکت‌های بیمه‌ای دنیا، جوان محسوب می‌شوند.
وی افزود: با توجه به قدمت، هنوز ذخایر بیمه‌ای شرکت‌های بیمه کشور به میزان قابل توجه‌ای انباشت نشده که سرمایه گذاری شود.
به اعتقاد بنویدی، بالا بودن نرخ نسیه فروشی بیمه در کشور و معطل ماندن منابع درحساب بدهکاران بیمه‌ای منجر به کاهش جریان ورود نقدینگی شرکت‌های بیمه شده که در ادامه موجب کاهش منابع سرمایه گذاری هم می‌شود.   بیشتر بخوانید: ادغام استارت آپ‌های بیمه‌ای، قدمی مثبت در جهت افزایش ضریب نفوذ بیمه در ایران
این کارشناس صنعت بیمه گفت: شرکت‌های بیمه از دو محل عملیات بیمه‌ای و درآمد سرمایه‌گذاری سود خود را بدست می‌آورند و عمده سود شرکت‌های بیمه از درآمد سرمایه‌گذاری‌ها حاصل می‌شود و به طورمعمول فعالیت بیمه‌ای سود سرشاری ندارد.
بنویدی، ادامه داد: بنابراین سرمایه‌گذاری‌ها و درآمد حاصل از آن‌ها، نقش مهمی در توفیق شرکت‌های بیمه ایفا می‌کند و شرکت‌های بیمه‌ای موفق خواهند بود که از استراتژی‌های مناسب و به روز شده برای سرمایه‌گذاری منابع خود بهره ببرند.
به اعتقاد وی همه شرکت‌های بیمه به اهمیت سرمایه گذاری و درآمد آن پی برده‌اند و اساس مدیریت منطقی شرکت‌های بیمه، استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری منابع رسوب شده از فعالیت بیمه‌ای است.
بنویدی بیان‌کرد: اگر یک شرکت بیمه‌ای درآمد مناسبی ازسرمایه‌گذاری ندارد و یا منابع سرمایه‌گذاری آن نسبت به پرتفوی بیمه‌ای و قدمت آن پایین است، مشکلاتی در نحوه فروش و یا نوع سرمایه‌گذاری‌ها داشته و‌ نتوانسته جریان نقدینگی خود را به خوبی مدیریت کند.   بیشتر بخوانید: افزایش ضریب نفوذ بیمه با توجه به تحولات اقتصادی کشور   وی، تاکید کرد که نوع محصولات بیمه‌ای فروش رفته دریک شرکت بیمه می‌تواند بر سرعت جذب و رسوب نقدینگی در شرکت‌های بیمه موثر باشد، ضمن آنکه نحوه نگرش مدیریت شرکت‌های بیمه در مورد سرمایه‌گذاری‌ها و اصول مدیریت ریسک با یکدیگر متفاوت است.
این کارشناس صنعت بیمه اضافه کرد: شاید تیم مدیریتی یک شرکت بیمه تمایل به سرمایه‌گذاری بلندمدت و کم ریسک داشته باشد درحالی که در یک شرکت بیمه دیگر استراتژی بر مبنای سرمایه‌گذرای پر بازده و کوتاه مدت است.
بنویدی تصریح کرد: در یک بازار رقابتی مثل بیمه این مزیت رقابتی است که منجر به سبقت گرفتن شرکت‌های بیمه از یکدیگر می‌شود.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: صنعت بیمه بیمه مرکزی اقتصاد ایران ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 99 شرکت بیمه درآمد سرمایه گذاری کارشناس صنعت بیمه شرکت های بیمه سرمایه گذاری ها فعالیت بیمه ای یک شرکت بیمه بیمه ای ضریب نفوذ بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: درآمد پایدار برای موقوفات زنجان با اجرای طرح‌های موفق سرمایه‌گذاری ممکن است.

مهدی نیکویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: دو نمونه از طرح‌های موفق سرمایه‌گذاری و احیای موقوفات استان زنجان که توسط این اداره طراحی و با کمک ادارات اجرایی شهرستان‌ها به مرحله اجرا رسیده است، در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه ارائه شد.

وی با اشاره به طرح سرمایه‌گذاری عمرانی نهضت ملی مسکن در اراضی موقوفه قیدار نبی (ع) شهرستان خدابنده افزود: با الحاق ۲۰۰ هکتار از اراضی موقوفه به وسعت شهر قیدار ساخت بیش از ۲۰ هزار واحد مسکونی امکان‌پذیر می‌شود.

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: با توافقات صورت گرفته با نسبت ۳۵ درصد سهم موقوفه و ۶۵ درصد سهم مسکن و شهرسازی، روند الحاق به‌زودی شروع شده است و پس از آن اقدامات اولیه ساخت‌وساز نهضت ملی مسکن در این زمین‌ها آغاز خواهد شد.

نیکویی ادامه داد: این طرح علاوه بر ایجاد رونق در صنعت ساختمان باعث تأمین مسکن ارزان برای جوانان و خانواده‌ها با سطح درآمد کم و متوسط شده و همچنین ارزش افزوده موقوفه نیز به صورت فوق‌العاده افزایش پیدا می‌کند و باعث درآمد پایدار برای موقوفه شده و حتی در کاهش رشد قیمت مسکن در این شهرستان نیز مؤثر است.

وی ادامه داد: طرح دوم ارائه شده در این نمایشگاه ساخت ۵۲ واحد مسکونی در شش بلوک در اراضی وقف شده توسط مرحوم عبدالرزاق شهر آببر شهرستان طارم است که در سالیان گذشته با مبلغ ناچیزی به اجاره کشت‌وزرع واگذار می‌شد.

مسئول اداره بهره‌وری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه اوقاف استان زنجان گفت: همچنین به زودی با واقع شدن در بافت شهر، متروکه مانده بود، با انتشار فراخوان عمومی موفق به جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی شدیم و با تأمین اعتبار بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان از تیرماه ۱۴۰۰ ساخت‌وساز شروع شده است و اکنون با پیشرفت ۹۵ درصدی به یاری خدا در سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

وی گفت: دو واحد از ۵۲ واحد برای موقوفه اختصاص داده شده و ۵۰ واحد نیز به مردم واگذار خواهد شد، نگاه اوقاف در این طرح اختصاص این واحدها با کمترین سود و نزدیک به قیمت تمام شده به خانواده‌های طارمی است تا وقف توانسته باشد قدمی در تأمین مسکن اقشار کم‌درآمد بردارد.

نیکویی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲، هشت طرح سرمایه‌گذاری با ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان تومان به برای تأیید نهایی به سازمان مرکزی ارسال کردیم که در صورت تصویب به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد و بیش از ۲۱ طرح شاخص با موضوع عمران، آبادانی و سرمایه‌گذاری در امامزادگان و بقاع متبرکه استان به ارزش نزدیک به ۱۰۰ میلیارد تومان نیز از سه سال پیش تاکنون در حال پیگیری و نتیجه‌دهی است.

کد خبر 748735

دیگر خبرها

  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • موقوفات زنجان صاحب درآمد پایدار می‌شوند