Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، رفاه اجتماعی کردستان گفت: از ابتدای آغاز طرح آموزش کارگران ساختمانی تاکنون در این استان یک هزار و ۸۰۰ نفر از این افراد آموزش مهارتی دیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ برهان صلواتی مدیرکل تعاون، رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه طرح آموزش کارگران ساختمانی از بهار ۱۳۹۸ آغاز و تاکنون نیز تداوم داشته است، گفت: در این مدت یک هزار و ۸۰۰ کارگر هر کدام به مدت هشت ساعت آموزش دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این آموزش‌ها در بخش‌های مختلف رعایت مقررات ایمنی کار و ارتقای برخی مهارت‌های کارگران در مشاغلی از جمله آرماتوربند، بتن‌ساز و بتن‌ریز، قالب بند و کفراژبند، جوشکار اسکلت فلزی، بنای سفت کار، تاسیسات مکانیکی ساختمان، لوله‌کشی و نصاب وسایل بهداشتی بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان یادآور شد: دوره‌های آموزشی این افراد با همکاری انجمن کارگران ساختمانی اجرا شده تا بتوانیم در آینده شاهد کاهش حوادث ناشی از کار باشیم.

گفتنی است،در کردستان حدود ۱۰۰ هزار نفر کارگر ساختمانی وجود دارد که ۷۵ هزار نفر از آنان دارای کارت مهارت از سازمان فنی و حرفه‌ای هستند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان تعاون کار و رفاه و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،دبیر اجرایی تشکیلات خانه کارگر استان مازندران در این اجتماع، مشکلات معیشتی، درمان، مسکن و نبود امنیت شغلی را عمده معضلات جامعه کار و کارگری نام برد و خواستار عدالت اجتماعی برای قشر شریف کارگران شد.

دریابیگی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران کشور مبنی بر تجدید نظر مسئولان در تعیین حقوق مناسب کارگران و بازنشستگان گفت متاسفانه حقوق فعلی کارگران و بازنشستگان خرج و هزینه پانزده روز یک ماه این قشر شریف را کفایت نمی‌کند.

ساداتی رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با اشاره به ضرورت ارتقای مهارتی کارگران در مراکز فنی و حرفه‌ای اظهار داشت در مازندران ۷۵ هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده وجود دارد که ۴۲ هزار نفر آنها تحت پوشش بیمه ساختمانی هستند و ۳۳ هزار نفر فاقد بیمه در نوبت بیمه شدن قرار دارند.

فلاح مدیرکل تامین اجتماعی مازندران، ارائه خدمات مناسب به کارگران و بازنشستگان را وظیفه سازمانی تامین اجتماعی به بیمه شدگان نام برد و یادآور شد در مازندران دو میلیون و ۳۰هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

وی افزود در مازندران بالغ بر۱۰۰ هزار واحد کارفرمایی فعال وجود دارد که ارائه خدمات غیر حضوری از اقدامات حمایتی سازمان تامین اجتماعی به کارفرمایان است و از خرداد ماه امسال همه امورات تامین اجتماعی در حوزه بیمه کارگران کاملا هوشمند و غیرحضوری خواهد شد.

لازم به یادآوری است، قرائت قطعنامه و تجدید میثاق کارگران با شهدا و امام راحل و تجدید بیعت با رهبری بخش پایانی مراسم بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در استان مازندران بوده است.

دیگر خبرها

  • بابایی کارنامی : درآمد کارگران ساختمانی طبق قانون باید از فرمول مشخصی محاسبه شود + فیلم
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه به کارگران ساختمانی استان کردستان
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • اختصاص ۳۰۰ نفر بیمه به کارگران ساختمانی در کردستان
  • افزایش ۳۰۰ نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی در کردستان
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان