Web Analytics Made Easy - Statcounter

رشتخوار_ محمود اعظمی، گفت: برداشت پنبه درسطح 2500 هکتار از اراضی بخش جنگل رشتخوار آغاز شده است، که پیش بینی می شود، امسال با میانگین عملکرد برداشت پنبه از هر هکتار حدود  2800 گرم، بیش از 8 هزار تن پنبه در این شهرستان برداشت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود اعظمی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در گفت‌وگو با صبح توس؛ گفت: برداشت پنبه در سطح 2500 هکتار از اراضی بخش جنگل رشتخوار آغازشده است، پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از 8 هزار تن پنبه در این شهرستان برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعظمی  با  اشاره به فعالیت 2 دستگاه غوزه چین پنبه در این بخش گفت: استفاده از این دستگاه‌ها برداشت پنبه را نسبت به سال‌های گذشته سریع‌تر و راحت‌تر کرده است.

وی در ادامه در رابطه با ارقام کشت‌شده محصول پنبه در این شهرستان، اظهار داشت: ارقام مورد کشت که از گذشته در این شهرستان که موردتوجه کشاورزان بوده ارقام ورامین و خرداد بوده است، اما طی چند سال اخیر ارقام جدید از قبیل خورشید و ساجدی و کاریزما در سطح کم در این منطقه کشت‌شده، که ارقام جدید معرفی‌شده به دلیل زودرسی و حساسیت کمتر به تراکم بالا سطح زیر کشت آن‌ها درحال‌توسعه است.

اعظمی همچنین با تأکید بر اینکه کمباین هامی توانند کمک شایانی در برداشت محصول پنبه به کشاورزان داشته باشند، بیان داشت: تولید و کشت پنبه همواره از فعالیت‌های بسیار مهم به شمار می‌رود و در حال حاضر با توجه به اهمیت این محصول استراتژیک در تولید پوشاک و البسه، نقش تعیین‌کننده آن در توسعه صنعت نساجی غیرقابل‌انکار است و با توجه به بارش‌های خوب برف و باران در سال گذشته، میانگین عملکرد برداشت پنبه از هر هکتار حدود 2800 گرم است که با توجه به سطح 2800 هکتار در شهرستان که 2500 هکتار آن در بخش جنگل و 300هکتار آن در بخش آستانه است، پیش‌بینی می‌شود که حدود 8هزار تن پنبه امسال در این شهرستان برداشت شود.

اعظمی در پایان، یادآور شد: تولید پنبه را می‌توان نقطه اتصال دو حوزه زراعت و صنعت نساجی نام نهاد و با این اوصاف، پیشرفت و رونق در این حوزه باعث رشد و شکوفایی عرصه زراعتی کِشت این محصول از یکسو و توسعه صنعت نساجی و تولید پنبه از دیگر سو خواهد شد.

شایان‌ذکر است پنبه به‌عنوان یک گیاه صنعتی، در طیف وسیعی از بخش‌های اقتصادی مورداستفاده قرار می‌گیرد و کمتر محصول کشاورزی با این قابلیت را می‌توان پیدا کرد، این محصول به لحاظ ایجاد اشتغال دارای اهمیت فراوانی در اقتصاد شهرستان رشتخوارعلی الخصوص بخش کشاورزی جنگل است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: برداشت پنبه پیش بینی تن پنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، محمد میرزایی با بیان اینکه اجرای دستورات قضایی با حضور نماینده دادستان اجرا شده است، گفت: به متخلفان پیش از کشت گندم و جو ، اخطار‌های لازم داده شده بود، اما با وجود برخوردبا این نوع کشت‌های غیر قانونی، متخلفان به دلایل مختلف از جمله سودجویی، از فاضلاب خام و پساب‌ها استفاده کردند.

میرزایی با تقدردانی از حمایت‌های نهاد‌های امنیتی و نظارتی برای برخورد با تهدید کنندگان سلامت جامعه یادآور شد: همانگونه که تولید محصول سالم و با کیفیت مورد حمایت نهاد‌های متولی است، هر نوع تولید محصول ناسالم هم کاملا پایش و به طور جدی با متخلفان برخورد می‌شود.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: فاضلاب صنعتی حاوی فلزات سمی، سیانور و مواد سمی است که می توانند سبب مسمومیت و مرگ انسان و سایر موجودات زنده شوند.

محصولات کشاورزی که با این آب‌ها تغذیه شده‌اند، غلظت عناصر سمی بالایی دارند و در دراز مدت سبب بیماری مصرف کننده می‌شوند .

 

 

محسنی پور افزود: اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی و به خصوص در مناطق کم ‌آب و حذف محصولات آب ‌بر، توسعه روش‌های کشاورزی گلخانه‌ای و روش نوین به خصوص در مناطق کم ‌آب، ترغیب بخش خصوصی به ساخت تصفیه ‌خانه فاضلاب، به منظور تصفیه فاضلاب شهری با شرط خرید تضمینی آب تولیدی از جمله اقداماتی است که باید برای حل مشکل آبیاری مزارع با پساب تصفیه نشده مدنظر قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • سیل و تگرگ، جان مزارع کازرون را گرفت + تصاویر
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی