Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام حسین ملانوری روز پنجشنبه در نشست کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه با آموزش و پرورش خراسان جنوبی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، استاندار، مدیران حوزه‌های علمیه و جمعی از مدیران استان برگزار شد، افزود: این موارد از میان ۷۰ فضیلت اخلاقی احصا شده است که باید بین دانش‌آموزان نهادینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: مهمترین رسالت ما به عنوان دستگاه‌های متولی فرهنگ و تعلیم و تربیت؛ تربیت الهی فرزندان ایران زمین است.

وی تربیت اسلامی ایرانی مبتنی بر سند تحول بنیادین و مطابق با منویات مقام معظم رهبری را مهمترین هدف نظام تعلیم و تربیت و حوزه‌های علمیه برشمرد و گفت: ملت قهرمان ایران همه تحریم‌ها، سختی‌ها و تهدیدها را به خاطر تحقق همین امر مقدس و نمود آن در فرهنگ جامعه تحمل کرده و می‌کنند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه افزود: تربیت نیروی انسانی مومن، متعهد، انقلابی و در طراز جمهوری اسلامی مهمترین عامل قوی شدن و حفظ اقتدار ایران در گفتمان جهانی است.

وی گفت: کودکان، نوجوانان و جوانان ارزشمندترین سرمایه‌های اجتماعی هستند که تربیت صحیح آنان مستلزم نزدیکی بیش از پیش ۲ قطب تربیتی کشور یعنی آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه است.

حجت الاسلام ملانوری از طرح امین به عنوان یک طرح نظام‌مند در حوزه تعلیم و تربیت و مبتنی بر سند تحول بنیادین یاد کرد و گفت: تربیت نیروی انسانی کارآمد، متعهد و آشنایی دانش‌آموزان با مبانی انقلاب اسلامی از مهمترین اهداف اجرای طرح امین در مدارس است.

وی بیان کرد: این طرح به منظور افزایش سطح معرفتی و آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با معارف اسلامی در مدارس خراسان جنوبی نیز گسترش می‌یابد.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش هم در این نشست گفت: ۱۴ سال از تشکیل ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گذشت و در سایه این همکاری‌ها شاهد رشد و ارتقای فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و اعتقادی در مدارس کشور بوده‌ایم.

علیرضا رحیمی افزود: در حال حاضر ۵۰ فعالیت در ستاد همکاری‌ها اجرا می‌شود که برگزاری هشت هزار گفتمان بصیرتی، اعزام ۳۰ هزار مبلغ به مدارس کشور، اعزام ۴۰ هزار روحانی به مدارس طرح امین، گوشه کوچکی از دستاوردهای این ستاد است.

وی با اشاره به جذب ۳۰ هزار سرباز طلبه در سال جاری عنوان کرد: روحانیون می‌توانند در هشت رشته مرتبط با علوم انسانی و معارف اسلامی در ماده ۲۸ در آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنند.

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی ستاد همکاری‌های وزارت آموزش و پرورش از جذب ۴۵۰ روحانی کشور در قالب ماده ۲۸ خبر داد و گفت: سال گذشته جلسات آموزش و خانواده با رویکرد عفاف و حجاب و با مشارکت طلاب حوزه‌های علمیه در بیش از ۲۰ هزار مدرسه کشور برگزار شد.

وی از مشاوره اساتید حوزه‌های علمیه در تدوین و چاپ کتب درسی از امسال خبر داد و افزود: انعقاد تفاهم‌نامه ۵ ساله بر مبنای اجرای برنامه‌ها و زیر نظام‌های سند تحول بنیادین بین آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه کشور زمینه جهش چشمگیر و تحولی عظیم در تدوین برنامه‌ها و فعالیت‌ها شد.

رحیمی با بیان این که هیچ استانی در کشور به اندازه خراسان جنوبی در زمینه نهادینه کردن طرح‌ها و برنامه‌های کمیته همکاری‌ها فعال نبوده است گفت: در حال حاضر ۱.۶ درصد جمعیت دانش‌آموزی استان در مدارس معارف اسلامی تحصیل می‌کنند که از این حیث خراسان جنوبی رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی از فعالیت ۲۱۳ مدرسه معارف اسلامی در کشور خبر داد و افزود: در حال حاضر حدود ۲ هزار دانش‌آموز خراسان جنوبی متقاضی ادامه تحصیل در مدارس معارف اسلامی هستند که به علت فراهم نبودن زیرساخت‌ها اکنون این امکان وجود ندارد، از این رو توسعه این نوع مدارس باید مورد توجه کمیته همکاری‌ها در استان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: باید به دستگاه تعلیم و تربیت به عنوان تضمین کننده تربیت نیروی انسانی مؤمن، متعهد، ماهر، اندیشه‌ورز و متفکر نگاه شود که قرار است تداوم بخش راه علما، شهدا و دانشمندان ایران اسلامی باشد.

برچسب‌ها مدارس حوزه علميه خراسان جنوبی وزارت آموزش و پرورش اخلاق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس حوزه علميه خراسان جنوبی مدارس حوزه علميه خراسان جنوبی وزارت آموزش و پرورش اخلاق اخبار کنکور ستاد همکاری ها حوزه های علمیه آموزش و پرورش تعلیم و تربیت معارف اسلامی خراسان جنوبی طرح امین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد جوادموسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در مراسم بزرگداشت هفته آموزش و روز معلم به مناسبت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری که در این واحد دانشگاهی برگزار شد با اشاره به رسالت استادان و معلمان اظهار کرد: اکنون بیش از هر زمان دیگری نقش استادان و معلمان برای تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی و شناختی دشمن اهمیت یافته است.

وی تأکید کرد:‌ استادان و معلمان باید در این برهه حساس برای رهایی از مشکلات با عزمی الهی و جهادگونه با امیدآفرینی در جامعه به‌منظور تقویت روحیه خودباوری و به ثمر رساندن استعداد‌های نوجوانان و جوانان این مرز و بوم، بیش‌ازپیش نقش‌آفرینی کنند و در ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی و حرکت در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام جدی ورزند.

تأسیس دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی در ۱۵ استان

معاون امور مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی نیز فعالیت‌های علمی، پژوهش و فرهنگی سمای واحد کاشمر را قابل‌قبول و مثبت ارزیابی کرد و گفت:‌ استان خراسان رضوی نگاه ویژه به واحد کاشمر دارد و با توجه به سرمایه‌گذاری خوب صورت گرفته اکنون سهم ۶ مدرسه سمای شهرستان با یک هزار و ۲۰۰ دانش‌آموز با ۱۵۰ کارکنان سمای کاشمر یک‌دهم جمعیت دانش‌آموزی مدارس سمای استان خراسان رضوی را داراست.

وحید ثانوی گزارشی از وضعیت سمای استان در کشور ارائه داد و بیان کرد:‌ خراسان رضوی در زمینه جذب دانش‌آموز رتبه اول در حوزه فرهنگی(فعالیت‌های فرهنگی، سلامت و تربیت‌بدنی) رتبه چهار کشوری را داراست از یک هزار و ۵۰۰ معلم استان ۵۰۰ نفر در مدارس مشهد حضور دارند، قرارداد‌های اداری این مجموعه به‌روز شده و در کل ازنظر تعداد مدرسه‌های سما در کشور رتبه خوبی داریم.

وی اضافه کرد: دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی به‌صورت پایلوت در ۱۵ استان تأسیس شده و ارتباط بین دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی با مدارس سما برقرار است.

به گزارش آنا،‌ در پایان به نمایندگی از همه استادان و مربیان از مدیران گروه‌های آموزشی و مدیران مدارس کاشمر با اهدای لوح قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • فضیلت‌های شهید مطهری باید در بین طلاب و روحانیون نهادینه شود
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • کلید حل تمام مسائل کشور در دل تعلیم و تربیت نهفته است
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد