Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@06:57:01 GMT

ضرب و شتم ۲ جنگلبان توسط قاچاقچیان چوب در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۲۶۸۵۹

ضرب و شتم ۲ جنگلبان توسط قاچاقچیان چوب در گیلان

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، آرش شادپور اظهار کرد: شب گذشته جنگلبانان در پی گشت و بازدید در مناطق جنگلی جوکندان تالش، پنج قاچاقچی چوب آلات جنگلی را در حین حمل غیرمجاز چوب با اسب و قاطر مشاهده کرده و بر حسب وظیفه قانونی، چوب آلات و چهارپایان را توقیف کرده بودند.

وی افزود: در حین انتقال کشفیات به مقر جنگلبانی جوکندان، قاچاقچیان با چند تن از همدستان خود، راه را بر جنگلبانان بسته و آن‌ها را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و از محل متواری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شادپور افزود: جنگلبانان با دشواری خود را به کلانتری رسانده و از آنجا با آمبولانس اورژانس به بیمارستان شهید نورانی تالش منتقل شده بودند و امروز (پنجشنبه) یکی از آن‌ها به علت شدت جراحات وارده به بیمارستان پورسینا رشت منتقل و بستری شد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تالش ادامه داد: قاچاقچیان فراری بومی منطقه هستند و شناسایی شده اند و موضوع، از زمان وقوع به دادسرای عمومی و انقلاب تالش گزارش شده و پرونده با دستور ویژه دادستان در شعبه چهار دادیاری در حال رسیدگی است.

او گفت: از ۲۴۲ هزار هکتار منابع طبیعی شهرستان تالش، ۱۷۰ هزار هکتار جنگل، ۷۱ هزار هکتار مرتع و ۲ هزار هکتار اراضی ساحلی است و حدود ۴۰ درصد جنگل‌های استان گیلان در تالش واقع شده و ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از جنگل‌های این شهرستان نیز دست کاشت بوده و اغلب درختان جنگل‌ها شامل ون، توسکا، بلوط، افرا، ممرز و راش است.

عداوت قاچاقچیان چوب آلات جنگلی با جنگلبانان در تالش سابقه دارد و بر اساس اطلاعات موجود؛ در سال ۸۱ رشید غفاری از جنگلبانان منطقه جوکندان در جمع خانواده اش به علت اصابت گلوله‌ای که از بیرون پنجره شلیک شده بود، جان خود را از دست داده بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی واکسن ایرانی کرونا قاچاقچیان چوب گیلان منابع طبیعی و آبخیزداری تالش جنگلبان کواکس ابومهدی مهندس قاسم سلیمانی شهادت سردار سلیمانی واکسن ایرانی کرونا هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۶۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان

دریافت 31 MB

به گزارش خبرگزاری مهر، حمزه عشوری از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و اظهار کرد: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت این تصاویر زیبا از چهار رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

وی افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان می‌باشد.

حمزه عشوری تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز یکی از نمادهای تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های استان گیلان است.

وی با بیان اینکه مرال یا گاو وحشی به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند گفت: امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه‌ی بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است و محیط بانان با حضور و تلاش شبانه روزی در جنگل‌ها زیستگاه‌ها را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان تصریح کرد: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهرماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

گفتنی است، تنوع سرزمینی و ویژگی‌های آب و هوایی، استان گیلان را به تابلوی متنوع و چشم نواز از حیات وحش در شمال ایران تبدیل کرده است.

کد خبر 6087235

دیگر خبرها

  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • حفاظت از انفال مهمترین رسالت هر جنگلبان است
  • سکانس‌هایی از فیلم ماه در جنگل
  • افتتاح پایگاه تجمیعی سلامت خانواده شماره یک تالش
  • رفع تصرف یک هکتار از اراضی ملی بابل
  • مشاهده ۴ راس مرال در جنگل های هیرکانی گیلان
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم