Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه دی اکسید گوگرد به تنهایی به عنوان دغدغه در کیفیت هوای تهران قلمداد نمی شود افزود: باید برای ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون چاره اندیشی کنیم.

محمد رستگاری در گفتگو با ایسنا،در تشریح روند افزایش دی اکسید گوگرد در هوای تهران گفت: افزایش الودگی هوا تابع دو موضوع شرایط جوی و انتشار الاینده ها از منابع مختلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت هنگامی که پایداری داشته باشیم تمام پارامترها افزایش پیدا می کنند اما شدت این افزایش بستگی به حجم آلاینده ها دارد.

وی افزود: در حال حاضر بر اساس شاخص هایی که جهانی هستند برای حفظ سلامت شاخص 0تا50 پاک و 50 تا 100 را قابل قبول اعلام می کنند؛ دی اکسید گوگرد در هوای بالا رفته اما جز سه روز که چند ایستگاه موردی از 100 عبور کردن در بقیه روزها در رنج 50 تا 60 قرار داشته است لذا در حال حاضر دی اکسید گوگرد دغدغه جدی نیست و مشکل اصلی بحث ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون هستند.

رستگاری درخصوص ارتباط فعالیت صنایع و افزایش دی اکسید گوگرد نیز گفت: واحدهای عمده مصرف کننده سوخت فسیلی در تهران همچون سیمان تهران تعطیل هستند و نیروگاه بعثت نیز گاز استفاده می کنند لذا به نظر می رسد افزایش دی اکسید گوگرد ناشی از افزایش تجمعی روزهای گذشته هستند که به این الایندگی اضافه شده است.

وی تاکید کرد: بی تردید اگر صنایع و منابع انتشار ان در تهران تعطیل نمی شدند اعداد برای دی اکسید گوگرد بسیار بالاتر می رفت، فعلا مشکل ما ذرات معلق با قطر متر از 2.5 میکرون است برهمین اساس هرچند که باید دی اکسید گوگرد مورد توجه قرار گیرد اما دغدغه اصلی ما نیست و در طول سال دی اکسید گوگرد اکثرا در شرایط پاک است. امروز باید برای ذرات معلق چاره اندیشی کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/003CYo

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آلودگی هوا دی اکسید گوگرد ذرات معلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۷۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است و قطعا تمام اکوسیستم‌ ها در حوزه محیط زیست مدیون داشتن زمینی پاک و خاکی پویا و حاصلخیز است.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، حلیا سادات حسینی در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت  و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسلهای آینده اشاره کرد.

حسینی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی مانند توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن وعدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

وی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک را داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آبهای زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه صحبتهای خود به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم  و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان صحبتهایش به موضوع فرهنگ سازی و توانمندسازی شهروندان اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد که شش درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد، نباشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است