Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، درمان بیماران کرونایی را بسیار سخت و پیچده و نیازمند همکاری همه بخش های بیمارستانی دانست.

علیرضا زالی، در مراسم افتتاح بخش ICU ویژه کرونا و پاویون دستیاران تخصصی در بیمارستان شهید لبافی نژاد، گفت: خدمات آموزشی و تحقیقاتی تناقضی با هم نداشته و خدمت به مردم به خوبی انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین پژوهشکده چشم در بیمارستان لبافی نژاد راه اندازی شد و به زودی پژوهشکده اورولوژی در این بیمارستان فعال می‌شود.

وی، بیمارستان لبافی نژاد را دارای توانایی فوق العاده بالایی برشمرد که می‌تواند به عنوان یک مدل جامع برای ایجاد یک بیمارستان هوشمند استفاده شود و افزود: با توجه به گام‌های آغازینی که در این مرکز برداشته شده است با یک طراحی و معماری مناسب بیمارستان لبافی نژاد می‌تواند یک کاندیدای بسیار با کیفیت در زمینه تبدیل به بیمارستان هوشمند باشد.

زالی، بیمارستان هوشمند را یکی از نیازهای امروز در دنیا و کشورمان ذکر کرد که این بیمارستان‌ها مشتری مدار و محور مدار هستند و افزود: سیستم‌های نرم افزاری در بیمارستان‌های هوشمند کاربرد زیادی دارد و در بیمارستان‌های هوشمند جراحی‌های مختلف از راه دور مدیریت خواهد شد.

وی با بیان اینکه از نظر مدیریتی یک بیمارستان هوشمند یک مرکز بیمار محور است، بیمارستان لبافی نژاد را مشتری مدار، محور مدار، فرایند مدار ذکر کرد که در حد اعلا به خدمات رسانی به بیمار می‌پردازد.

زالی، توانمندی بالای اساتید و محققان و متخصصان این مرکز در سطح ملی و فراملی را ستودنی و مایه افتخار برشمرد و پیشتازی و پیشقراولی بیمارستان لبافی نژاد در شکل گیری چشم پزشکی و اورولوژی نوین در کشور را یادآور شد.

وی، بیمارستان لبافی نژاد را پیس میکر آموزش‌های مختلفی برشمرد که در حوزه چشم پزشکی و اورولوژی در کشور انجام می‌شود و افزود: مایه افتخار است که فرزند این دانشگاه با همت بلند اساتید در پیکره آموزشی و پژوهشی به چنین جایگاه ملی و فراملی رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، روحیه جهادی موجود در کالبد بیمارستان لبافی نژاد که منجر به بهره برداری از پروژه‌های مذکور در زمانی بسیار کوتاه بدون در نظر گرفتن محدودیت‌ها شد را ستود و خاطرنشان کرد: بدون شکل گیری یک جریان عاطفی مثبت ایجابی بسیاری از رخدادهای مدیریتی ابتر می‌ماند. امروز فضای این بیمارستان آکنده از مودت عاطفی بین بخشی و پرسنلی است که از تلاش تمامی همکارانی که در یک فرایند هماهنگ سازمانی این افتخارات را ایجاد کردند تقدیر می‌کنم.

زالی، این بیمارستان را پیشتاز و پیشقراول در حوزه‌های علمی و مایه افتخار دانشگاه برشمرد و مشارکت عالمانه آن در راستای تحقق مسئولیت پذیری اجتماعی در حوزه کووید ۱۹ را یادآور شد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، درمان بیماران کرونایی را بسیار سخت و پیچیده و نیازمند تقویت همه بخش‌های بیمارستانی دانست و با اشاره به ارزنده بودن اقدام مبتکرانه و طراحی مهندسی خاص بخش ICU کرونا، خاطرنشان کرد: می‌تواند این مدل ارزنده به عنوان یک الگو در عرصه جهانی نیز مطرح شود.

به گفته زالی، در این مدل با هوشمندی یک گرادیان و اختلاف فشاری ایجاد شده است که ضمن اینکه امکان چرخش ویروس را در فضای ICU و اطراف بیمار کرونایی منتفی می‌کند باعث می‌شود بیماران تخت‌های مجاور از آلودگی مصون بمانند. همچنین به صورت مرتب فضای اطراف بیمار را با استفاده از مکانیسم‌های مختلف نظیر اشعه ماورای بنفش استریلیزاسیون می‌کند که کار بسیار ارزنده‌ای است.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بیمارستان لبافی نژاد بیمارستان هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۲۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب

حامد(میلاد)منصوری: به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: خوزستان و خاصتا اهواز که مرکز استان است و میشه گفت که مرکز جنوب غرب کشور هم است از وجود بیمارستان مجهز مدرن و بروز چشم و قلب محروم است

در صورتی که در چندین استان می بینیم که بیمارستان های مجهزی وجود دارد که مردم خوزستان با وجود دوری و سختی راه برای درمان خود به این استان ها جهت درمان مراجعه میکنند

باید دید دلیل علت عدم پیگیری مسئولان ارشد استان و بخصوص نمایندگان مجلس و دانشگاه علوم پزشکی اهواز برای ایجاد بیمارستان چشم و قلب در مرکز استان چیست؟

ایا حق خوزستانی ها نیست که یک بیمارستان مجهز با امکانات بروز و پزشکان متبحر داشته باشند

خوزستانی که قلب تپنده ایران بوده و هست و همیشه محرومیت در این استان بیداد میکند و هیچ وقت از ثروتی که دارد برای مردمش در جهت امکانات رفاهی و سلامت استفاده نشده است و مردم همیشه مجبور هستند صدها کیلومتر را طی کنند تا برای درمان و سلامتی خود به تهران،اصفهان یا شیراز بروند.

علت این کم کاری و بی توجهی ها به سلامت مردم چه چیزی است؟

استانی که در مجلس ۱۸ نمانیده و در خبرگان ۶ نماینده دارد و معاون اول دولت هم یک خوزستانی است ولی توان پیگیری ساخت چند بیمارستان مجهز را در مرکز استان ندارند

شهرستانی جدید کرخه خوزستان بدون بیمارستان و درمانگاه دولتی شبانه روزی است و مردم برای درمان مجبور به تردد به شوش یا اهواز هستند

شوش با جمعیت بالایی که دارد یک بیمارستان قدیمی بدون امکانات کافی دارد که نیازهای مردم را بخوبی برطرف نمیکند و همیشه مورد انتقاد مراجعین بوده و بارها شاهد بودیم که نارضایتی مردم را به همراه داشته است

لذا امیدواریم دولت، نمانیدگان خبرگان ،مجلس و مسئولان کشور برای ساخت بیمارستان های مجهز در خوزستان اقدامی انجام دهند که مقداری از محرومیت این استان ثروتمند جبران شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902055

دیگر خبرها

  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند