Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ما تبدیل به ضایعات می‌شود و این امر عملا به پیکره اقتصاد کشاورزی استان ضربه می‌زند. - اخبار استانها -

عیسی قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه 10 درصد محصولات کشاورزی و دامی کشور در استان قزوین تولید می‌شود، اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 30 درصد محصولات کشاورزی ما تبدیل به ضایعات می‌شود و این امر عملا به پیکره اقتصاد کشاورزی استان ضربه می‌زند و می‌بایست برای مقابله با این مشکل راهکاری پیدا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی برای مقابله با تولید ضایعات گفت: یکی از مؤثرترین روش‌های توسعه اشتغال و افزایش درآمدهای مرتبط با بخش کشاورزی در مناطق روستایی فرآوری و بسته‌بندی مواد غذایی و کشاورزی است. ضمن اینکه صنایع تبدیلی رابطه باارزشی را بین کشاورزی و صنعت ایجاد می‌کنند.

قبادی اضافه کرد: در حال حاضر بسیاری از کشاورزان ما در برخی از ماه‌های سال بیکار می‌شوند که اگر صنایع تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی را در کنار اراضی زراعی توسعه دهیم، مانع بیکاری فصلی کشاورزان می‌شود و درآمد بیشتری برای آنها رقم زده و ارزش افزوده بیشتری را برای محصولات و دسترنج آنها به وجود می‌آورد.

معاون اقتصادی استاندار قزوین با اشاره به وجود 450 هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی در استان گفت: در حال حاضر بخش مهمی از امنیت غذایی کشور مدیون کشاورزی قزوین است. ضمن اینکه بیش از یک میلیون راس دام در دامداری‌های قزوین وجود دارد که مجموع این ظرفیت‌ها درست ما را برای تولید صنایع فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی و دامی باز می‌گذارد.

تولید 3 محصول کشاورزی راهبردی در استان قزوین جهش پیدا می‌کندپایانه صادراتی محصولات کشاورزی در استان قزوین ایجاد شودگزارش| چرا صنایع تبدیلی در ‌قزوین رونقی ندارد؟ / وقتی وام‌های کمرشکن سرمایه‌گذار را ‌فراری می‌دهد

صنایع تبدیلی به روستاها برگردد

قبادی ایجاد پردیس‌های روستایی را بهترین بستر برای احداث صنایع تبدیلی دانست و افزود: ایجاد و توسعه این پردیس‌های تولید روستایی سبب می‌شود که یک کاربری و سرانه تولیدی برای هر روستا تعریف شود. ضمن اینکه در درون این پردیس‌های کارگاه‌های فرآوری محصولات کشاورزی ایجاد خواهد شد که هم مشکل ضایعات محصولات کشاورزی را حل خواهد کرد و هم اشتغال مناسبی برای جوانان روستایی به وجود خواهد آورد.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر فرآوری و عمل‌آوری محصولات کشاورزی در کارخانجات موجود در شهرک‌های صنعتی انجام می‌شود، ادامه داد: برای توسعه اقتصاد روستایی باید صنایع تبدیلی به روستاها برگردند و روستاها را وارد چرخه تولید اقتصادی کنیم.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی استانداری قزوین کشاورزی استانداری قزوین درصد محصولات کشاورزی صنایع تبدیلی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد

ایسنا/آذربایجان غربی معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی باید در اولویت قرار بگیرد چرا که بسته‌بندی نقش مهمی در جذب مشتری دارد.

جواد واحدی ۱۱ اردیبهشت در بازدید از مدرسه هدایت که تبدیل به موزه صنایع‌دستی شده است با اعلام این مطلب اظهار کرد: مدرسه هدایت ارومیه پس از تحویل به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی و مرمت آن به یک بنای پویا تبدیل شده است.

معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: راه‌اندازی موزه صنایع‌دستی در این مکان نیز یک ایده جالبی بوده که هنر اصیل مردم این دیار در این بنای تاریخی به نمایش درآمده است.

وی تصریح کرد: همچنین برای معرفی هر چه بیشتر صنایع‌دستی آذربایجان غربی می‌توان یکی از میادین ارومیه را به‌ نام صنایع‌دستی نام‌گذاری کرد و در طراحی میدان از تعدادی از آثار فاخر صنایع‌دستی استفاده کرد.

محمدرضا طنابی، معاون صنایع‌دستی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در این بازدید گزارشی از عملکرد معاونت صنایع‌دستی در سال گذشته ارائه کرد و گفت: سال گذشته طبق اعلام گمرک میزان صادرات صنایع‌دستی استان ۱۷.۵ میلیون دلار بوده است و در سال ۱۴۰۱ در تولید صنایع‌دستی چوبی رتبه سوم و در مجموع تولیدات صنایع‌دستی رتبه پنجم را کسب کردیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • توجه به بسته‌بندی صنایع‌دستی در اولویت قرار بگیرد