Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: شهید قاسم سلیمانی زبان قدرت را می‌فهمید و جابجایی قدرت را متوجه بود و از شرایط و ظرائف در میدان، در جهان اسلام و به خصوص در کشور‌های منطقه ما وجود داشت، فهم عمیق داشت و همین فهم عمیق که حاصل مطالعات گسترده و بررسی گسترده و میدانی ایشان بود. خبرگزاری میزان - در سالگرد شهادت سردار «قاسم سلیمانی»، «ابومهدی المهندس» و همراهانشان، وبیناری با حضور جمعی از صاحب نظران، اساتید و فرهیختگان ایرانی، لبنانی، عراقی و انگلیسی از سوی موسسه اهل البیت پرتغال با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران عصر پنج شنبه در لیسبون برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری طی سخنانی در این وبینار با اشاره به اینکه حرکت حضرت امام (ره) موجب پیدایش نسل جدیدی از جوانان شد که با دست خالی توانستند در میدان‌های بزرگ حاضر و درمقابل استکبار جهانی ایستادگی کنند، اظهار داشت: این نسل جدید دو ویژگی داشت که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در اوج این ویژگی‌ها قرار داشت، اولین ویژگی ایمان راسخی بود که این نسل و حاج قاسم به خداوند متعال و وعده‌های الهی داشتند و این امر موجب شده بود که در گفتار و رفتارشان و طرز فکرشان اثرات عمیق و ماندگاری را به جا بگذارد و همیشه عبادت خداوند را بر همه امور مقدم می‌داشت و همین ایمان راسخ به خداوند متعال باعث شده بود که ترس از غیر خدا از دلش بیرون رود.   دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افزود: حاج قاسم سلیمانی هیچ ترسی درهیچ جبهه‌ای و درهیچ کارزاری از هیچکسی و هیچ‌چیزی نداشت و این ویژگی مردان خدایی بود که تربیت یافته امام خمینی (ره) بودند و این نترس بودن و این تهجد و همه این‌ها، معلول آن ایمان راسخ به خداوند و وعده‌های الهی بود به طوری که ما در جنگ ۳۳ روزه شاهد بودیم که ایشان در بطن میدان حضور داشتند و یک محاصره ۳۶۰ درجه‌ای را شکستند و وارد محاصره شدند.   شهریاری اظهار داشت: ویژگی بعدی این بود که ایشان به دارایی‌ها خود بسنده نمی‌کرد بلکه سعی می‌کرد همیشه آن دارایی‌های که دارد که از طریق مطالعات گسترده را هم در حوزه اعتقادی و هم در حوزه میدانی گسترش دهد، اهل مطالعه بود و همین اهل مطالعه بودن باعث شده بود که فهم عمیقی از تحولات میدانی و منطقه‌ای و جهانی پیدا کند و لذا زبان قدرت را می‌فهمید و جابجایی قدرت را متوجه بود و از شرایط و ظرائف در میدان، در جهان اسلام و به خصوص در کشور‌های منطقه ما وجود داشت، فهم عمیق داشت و همین فهم عمیق که حاصل مطالعات گسترده و بررسی گسترده و میدانی ایشان بود موجب شده بود که مطالعات میدانی مراکز مطالعاتی را به دقت دنبال کند.   دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه اظهار داشت: شهید سلیمانی اعتقاد راسخی به وحدت جهان اسلام داشت ایشان درک عمیقی از وحدت داشت و با اعتقاد عمیق و درک شرایط جهان اسلامی متوجه شده بود که ما هیچ راهی جز وحدت مذاهب و بلکه ادیان مختلف نداریم و همین‌گونه نیز حرکت می‌کرد به همین دلیل ایزدی‌ها، مسیحی‌های عراق نیز ایشان را دوست داشتند.   شهریاری تأکید کرد: ما اگر می‌خواهیم تمدن نوین اسلامی را به منصه‌ظهور برسانیم باید به وحدت امت اسلامی تاکید کنیم و مستضعفان جهان و مسلمانان جهان را به عنوان امت واحده در نظر بگیریم تا بتوانیم در مقابل استکبار جهانی بایستیم و به نظر من این بزرگترین درسی است که حاج قاسم به همکاران و سیاست‌مداران اسلامی داده است که اگر می‌خواهید در میدان پیروز باشید باید دست به دست هم دهید و همکاری داشته باشید و از فرقه‌گرایی و قوم گرایی دست برداریم.   بیشتر بخوانید: تاکید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بر اعتقاد راسخ شهید سلیمانی به وحدت جهان اسلام   انتهای پیام/ برچسب ها: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی شهید قاسم سلیمانی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قاسم سلیمانی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی شهید قاسم سلیمانی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی مطالعات گسترده قاسم سلیمانی جهان اسلام حاج قاسم فهم عمیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟

ایسنا/خراسان رضوی سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا بیشترین آسیب را از آب‌وهوا و بلایای آب‌وهوایی در سال ۲۰۲۳ ثبت کرده است.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان ملل متحد اعلام کرد که آسیا در سال ۲۰۲۳ آسیب‌دیده‌ترین منطقه جهان از نظر آب‌وهوا و مخاطرات آب‌وهوایی بوده است که سیل و طوفان عامل اصلی تلفات و خسارات اقتصادی آن محسوب می‌شود.

دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و آژانس آب‌وهوای سازمان ملل‌ متحد اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که تاثیر امواج گرما در آسیا در حال شدیدتر شدن است و ذوب یخچال‌های طبیعی امنیت آبی منطقه را در آینده تهدید می‌کند.

آسیا سریعتر از میانگین جهانی گرم می‌شود و دما در سال گذشته نزدیک به ۲ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۰ است.

سلست سائولو، دبیرکل سازمان جهانی هواشناسی در بیانیه‌ای گفت نتیجه‌گیری گزارش، نگران‌کننده است. بسیاری از کشورهای منطقه در سال ۲۰۲۳ گرم‌ترین سال ثبت شده خود را همراه با رگبار شرایط شدید، از خشکسالی و موج گرما گرفته تا سیل و طوفان، تجربه کردند.

تغییرات اقلیمی، فراوانی و شدت چنین رویدادهایی را تشدید کرد و بر جوامع، اقتصادها و مهم‌تر از همه بر زندگی انسان‌ها و محیطی که در آن زندگی می‌کنیم تأثیر گذاشت.

گزارش وضعیت آب‌وهوا در آسیا در سال ۲۰۲۳ بر سرعت شتاب شاخص‌های کلیدی تغییرات آب‌وهوایی مانند دمای سطح، عقب‌نشینی یخچال‌های طبیعی و افزایش سطح دریا تاکید کرد و گفت که آنها پیامدهای جدی برای جوامع، اقتصادها و اکوسیستم‌های منطقه خواهند داشت.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که آسیا از نظر آب‌وهوا و مخاطرات مرتبط با آب در سال ۲۰۲۳ بیشترین بلایا را در جهان داشت.

میانگین سالانه دمای نزدیک به سطح آسیا در سال ۲۰۲۳ با ۰.۹۱ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۹۱ تا۲۰۲۰ و ۱.۸۷ درجه سانتی‌گراد بالاتر از میانگین سال‌های ۱۹۶۱ تا۱۹۹۰، دومین رکورد بالای ثبت شده بود.

میانگین دمای بسیار بالایی از سیبری غربی تا آسیای مرکزی و از شرق چین تا ژاپن ثبت شده است و ژاپن، گرم‌ترین تابستان خود را در گذشته داشته است. در مورد بارندگی، هیمالیا و رشته کوه هندوکش در پاکستان و افغانستان کمتر از حد نرمال را ثبت کردند.

دمای سطح دریا در سال ۲۰۲۳ در شمال غربی اقیانوس آرام بالاترین رکورد ثبت شده، بوده است.

سال گذشته، ۷۹ فاجعه مرتبط با خطرات آب‌وهوایی مرتبط با آب در آسیا گزارش شد. از این تعداد، بیش از ۸۰ درصد سیل و طوفان بوده که بیش از ۲۰۰۰ کشته داسته است و ۹ میلیون نفر مستقیماً متاثر شده‌اند.

هنگ‌کنگ در هفتم سپتامبر ۱۵۸.۱ میلی‌متر بارندگی را در یک ساعت ثبت کرد که بالاترین میزان بارندگی از زمان شروع رکورد در سال ۱۸۸۴ در نتیجه طوفان بود.

سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد که نیاز فوری به خدمات ملی آب‌وهوا در سراسر منطقه برای بهبود اطلاعات مناسب برای مقاماتی که روی کاهش خطرات بلایا کار می‌کنند وجود دارد.

کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و انطباق با آب‌وهوای در حال تحول نه تنها یک گزینه، بلکه یک ضرورت اساسی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم(ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه ای انجام می شود
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • استقبال گسترده از فعالیت‌های فرهنگی امامزاده قاسم (ع) تهران/فعالیت‌ها با پیوست رسانه‌ای انجام می‌شود
  • به سردار سلیمانی گفتم اسارت شما هزینه زاست، به‌دست دشمن بیفتید چه؟
  • خاطره شنیده نشده از حاج قاسم