Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: رؤسای کمیسیون معماری و شهرسازی و کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران به همراه شهردار منطقه16 از برخی پروژه ها ومحلات این منطقه بازدید و در جریان روند و مشکلات این پروژه ها قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار شهر، روسای کمیسیون معماری و شهرسازی و کمیته بودجه و نظارت مالی شورا با همراهی شهردار منطقه 16 با حضور در ساختمان در حال ساخت ورزشگاه شهدای گمنام جوادیه و پاتوق محله و کوچه رنگی محله جوادیه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت مالی شورای شهر تهران در بازدید از پاتوق محله جوادیه با اشاره به اینکه پاتوق های محلی سه مشخصه آرامش، خودمانی بودن و دنج بودن را با خود دارند و اصولا کانونهای اجتماعی هستند، عنوان کرد: هدف از ساماندهی پاتوق های محله، تلاش برای قوی شدن تعاملات اجتماعی و ارتقاء کیفیت محیط شهری است تا سرزندگی و حس تعلق به محله و امنیت اجتماعی محلات شهرمان تقویت شود.
همچنین محمد سالاری، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر در بازدید از بافت فرسوده محله آذری با بیان اینکه احیای بافت های فرسوده منطقه، یک موضوع مهم اقتصادی و اجتماعی است، گفت: هدف از احیای آنها، بهبود شکل و ارتقای سطح زندگی مردم و کاهش آسیب های اجتماعی در این محدوده ها است.
باغ زیتون محله باغ آذری با زمینی در حدود هشت هزار هکتار و600 اصله درخت از دیگر پروژه هایی بود که مورد بازدید قرار گرفت و درباره تامین امنیت کامل در راستای استفاده بهینه و باروری بهتر درختان آن بحث و تبادل‌نظر شد.
آکادمی فوتبال میثاق باغ آذری که مجموعه ای است دارای امکانات ورزشی مانند زمین چمن مصنوعی، زمین رشته های دیگری مانند والیبال و بسکتبال که با یاری خیرین و ورزشکاران پیشکسوت به زودی افتتاح می شود، نیز در پایان مورد بازدید قرار گرفت.
پیمان پورنصر، شهردار منطقه 16 در این بازدیدگفت: این مجموعه با سه اولویت تحت پوشش قرار دادن کودکان کم بضاعت به طوررایگان ، شناسایی استعداد های ورزشی با متد روز دنیا و برگزاری کلاس های روانشناسی مدون برای کودکان واولیا و برقراری ارتباط بین نسلی ورزشکاران ساخته می شود.
خبرنگار: علی سی پی

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۰۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع رسانی، با موافقت سید عزت‌الله ضرغامی، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اماکن فرهنگی‌تاریخی در روز ۱۲ اردیبهشت برای معلمان و استادان دانشگاه، رایگان است.

بر اساس این خبر، روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌ماه، معلمان، آموزگاران و استادان دانشگاه با ارائه کارت شناسایی مرتبط می‌توانند از موزه‌ها، پایگاه‌های میراثی و اماکن فرهنگی‌تاریخی در سراسر کشور، به صورت رایگان بازدید کنند.

ساعت کاری اماکن فرهنگی‌تاریخی در شش‌ماهه نخست سال جاری در طول ایام هفته از ۹ تا ۱۸ است و در روزهای پنجشنبه و جمعه، تا ساعت ۲۰ افزایش می‌یابد.

علاقه‌مندان به بازدید از هر موزه، پایگاه میراثی یا محوطه تاریخی، با مراجعه به تارنما یا صفحه آن در فضای مجازی، از ساعات دقیق فعالیت آن اطلاع حاصل کنند.

کد خبر 6090588 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بازدید رایگان از موزه هنرهای معاصر در روز معلم
  • آغاز درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در خراسان شمالی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بازدید رایگان از موزه‌های سیستان و بلوچستان ویژه معلمان و اساتید
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • بازدید رایگان از موزه‌ها برای معلم‌ها و استادان
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان