Web Analytics Made Easy - Statcounter

تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "صبح آخرین روز" با موضوع زندگینامه شهید مجید شهریاری در دانشگاه شهید بهشتی تهران ادامه دارد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجموعه تلویزیونی "صبح آخرین روز" که با موضوع زندگینامه شهید والامقام مجید شهریاری یکی از دانشمندان هستهای ایران اسلامی در حال تولید است همچنان تصویربرداری خود را در دانشگاه شهید بهشتی تهران سپری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سریال که توسط صدا و سیمای مرکز زنجان و با مشارکت سازمان انرژی اتمی، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و استانداری زنجان در حال تولید است به ابعاد مختلف علمی، اجتماعی، خانوادگی و کاری زندگی شهید مجید شهریاری و دستاوردهای دانشمندان ایران اسلامی در صنعت هسته‌ای می‌پردازد. 

تصویربرداری سریال صبح آخرین روز از شهریورماه سال جاری در زنجان آغاز شده و طبق پیش‌بینی‌های گروه تولید تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.

مجموعه تلویزیونی "صبح آخرین روز" در 30 قسمت 45 دقیقه‌ای و در معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما به تهیه‌کنندگی مصطفی علمی فرد و کارگردانی حسین تبریزی در حال ساخت است.

فیلمنامه این سریال تلویزیونی طی دو سال توسط فاطمه حیدری، حسن عطارها  و مرتضی اصفهانی نوشته شده و بازیگرانی همچون کاوه خداشناس، سپیده خداوردی، زهرا سعیدی، شهرام عبدلی،. مهران رجبی، افسانه ناصری، سیروس همتی، میرطاهر مظلومی، حسن اسدی، پریسا گلدوست، مهدی علیپور و اردشیر رستمی حضور دارند.

همچنین از بازیگران توانمند زنجانی نیز در این سریال پربازیگر که نزدیک به 400 نفر بازیگر دارد استفاده شده است.

نصیری قیداری ریاست دانشگاه شهید بهشتی به همراه سید محسن میرلوحی نماینده سازمان انرژی اتمی نیز سر صحنه تصویربرداری این سریال حضور یافته و از نزدیک با عوامل تولید این مجموعه فاخر تلویزیونی دیدار و گفت‌وگو کردند. 

در این دیدار نصیری قیداری با تشکر از عوامل تولید این سریال بر لزوم ساخت چنین آثار ارزشمندی تأکید کرده و شناساندن نخبگان علمی و دانشمندان این کشور را به عموم مردم یکی از وظایف هنرمندان دانسته و با اشاره به سختی کارهای هنری و تولید برنامه های نمایشی آمادگی کامل دانشگاه شهید بهشتی را جهت همکاری همه جانبه با این سریال ماندگار اعلام داشتند. 

همچنین در این بازدید میرلوحی به نمایندگی از سازمان انرژی اتمی پیام تشکر ریاست سازمان را  در خصوص تولید این اثر ارزشمند به گروه ابلاغ کرده و  از روند مراحل تولید این مجموعه نمایشی بازدید کردند. 

در پایان این دیدار مصطفی علمی‌فرد تهیه‌کننده سریال از همراهی‌های همه جانبه رئیس سازمان انرژی اتمی و همچنین حمایت‌های بی‌دریغ و همکاری مجموعه دانشگاه شهید بهشتی و پشتیبانی و همراهی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در خصوص تولید این سریال فاخر تشکر و قدردانی کرده و به  تلاش بی‌وقفه همه گروه جهت تولید یک اثر فاخر تلویزیونی اشاره کرد و ساخت این مجموعه نمایشی را ادای دینی به شخصیت والای شهید شهریاری و دیگر دانشمندان صنعت هسته‌ای دانست. 

علمی‌فرد پیش از این در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم  مبنی بر پخش این مجموعه تلویزیونی، گفته بود: ما تمام تلاش‌مان این است طبق برنامه جلو برویم و پیش‌بینی ما بهار 1400 بوده که تلویزیون این سریال را روی آنتن برود. صحبت‌هایی هم با تلویزیون داشته‌ایم اما تصمیم با مسئولین ذیربط است که چه زمانی را مناسبِ پخش سریال "صبح آخرین روز" می‌بینند.

دیگر عوامل تولید این سریال عبارتند از : مجری طرح شرکت هورشید فیلم، مدیر برنامه‌ریزی خسرو نصیری‌خواه، مدیر تولید علی رحیم‌زاده، مدیر تصویربرداری مهدی رضایی، مدیر صدابرداری فرهاد تبریزی، طراح چهره پردازی جنان صدفی، طراح صحنه قاسم مربی، طراح لباس مریم جعفری، دستیار کارگردان عباس بهبودی، منشی صحنه مریم محمدی، عکاس امیر حیدری، جانشین تولید سعید اژدر، مشاور فیلمنامه و ناظر کیفی داریوش مختاری، مدیر تدارکات فرهاد هواخواه.

آیا ساخت سریال "حاج قاسم سلیمانی" برای تلویزیون اولویت دارد؟

انتهای پیام/

سریال شهید شهریاریسریال شهید شهریاریسریال شهید شهریارینقش شهید شهریاریسریال شهید شهریاریسریال شهید شهریاریسریال شهید شهریاری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی سریال تلویزیون رسانه ملی سریال تلویزیون دانشگاه شهید بهشتی سازمان انرژی اتمی مجموعه تلویزیونی صبح آخرین روز شهید شهریاری سریال شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۳۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • پخش «بازی اختاپوس» از شبکه افق
  • «بازی اختاپوس» از شبکه افق پخش می‌شود
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • «غریبه» سریالی درباره نخبه داروسازی به زودی روی آنتن می‌رود