Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین رضوانی گفت: شرکت‌های تولید کننده واکسن باید مراحل را طی کرده و اعتبارسنجی کنند. برخلاف ادعای عده‌ای انتقال و جابجایی برخی از واکسن‌ها دشوار است. در تولید واکسن کرونا شرکت‌های شرقی به نتیجه رسیده‌اند. هرچند آمریکا درمانده‌ترین کشور در مدیریت کرونا است.

به گزارش برنا؛ واکسن کرونای تولید داخل به مرحله کارآزمایی انسانی رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هم اکنون شرکت‌های متعدد داخلی در زمینه تهیه واکسن کرونا در تلاش هستند. از سوی دیگر تهیه واکسن از شرکت‌های معتبر دنیا هم از اهمیت برخوردار است. در روزهای اخیر هم سعید نمکی، وزیر بهداشت در زمینه تامین واکسن از شرکت‌های خارجی گفته است که برای تامین واکسن معطل تولید داخل نمی مانیم. حال این سوال مطرح است که به دلیل تحریم‌های بی‌رحمانه در سال‌های اخیر روند تخصیص بودجه برای تامین واکسن کرونا چگونه است؟

غلامحسین رضوانی، نماینده مردم تهران، ری،  شمیرانات و  عضو کمیسیون برنامه و بودجه درباره روند تامین واکسن کرونا در کشور به خبرنگار برنا گفت: توانمندی در کشور برای تولید واکسن کرونا وجود دارد. در حالی که افراد مدعی در این زمینه درمانده شده‌اند.

او افزود: باید از واکسن‌های داخلی استفاده کنیم. البته برای رفع نیاز جامعه استفاده از واکسن‌های خارجی موثر است. هرچند در این شرایط تکیه بر تولیدات داخلی موثر خواهد بود.

این نماینده مجلس ادامه داد: غربی‌ها به شکل دست‌ساز با تکثیر یک ویروس جوامع را آلوده کردند. البته می‌توان از تجربیات آنها نیز استفاده کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: در کشور برای تولید واکسن به فن آوری و علم دسترسی داشته و در مرحله اثبات کارایی این واکسن قرار داریم. در صورت اثبات می‌توان واکسن تولید و حتی صادر کرد.

کم و کاستی در زمینه تامین اعتبار برای تهیه واکسن وجود ندارد

این نماینده مجلس درباره کم و کیف تامین اعتبارات تولید واکسن گفت: از لحاظ تامین اعتبار مشکلی وجود ندارد. در صورت تولید هزینه آن اندک است و از لحاظ تامین منابع مشکلی وجود ندارد. بنابراین برای تولید و واردات واکسن به کشور مشکل نداریم.

اخذ اعتماد عمومی از طریق شفاف سازی

او در زمینه اعتماد افزایی در زمینه این واکسن تاکید کرد: این مسئله عمومی است. برای خریداری برخی وسایل نیز این طرز فکر وجود دارد. برای مثال برخی از افراد به کالاهای ایرانی اعتماد نمی‌کنند. در حالی که در کشور ما تولید دارو و واکسن سابقه یکصد ساله دارد. اعتماد مردم قابل جلب است، چون اعتماد مردم از طریق شفاف‌سازی اخذ می‌شود.

اعتماد مردم به واکسن کرونای ایرانی نیازمند گذشت زمان

رضوانی ادامه داد: اعتمادزایی از طریق گروه‌های مرجع جامعه تاثیرگذار است. با گذشت زمان مردم به واکسن داخلی اعتماد می‌کنند. برای مثال واکسن فلج اطفال از طریق واکسن ایرانی ریشه‌کن شد و مردم می‌دانند که در کشور توانایی این اقدام وجود دارد.

انتقال و جابجایی برخی واکسن‌ها دشوار است/ شرکت‌های شرقی در تولید واکسن به نتیجه رسیده‌اند

به گفته او شرکت‌های تولید کننده واکسن باید مراحل را طی کرده و اعتبارسنجی کنند. برخلاف ادعای عده‌ای انتقال و جابجایی برخی از واکسن‌ها دشوار است. در تولید واکسن کرونا  شرکت‌های شرقی به نتیجه رسیده‌اند. هرچند آمریکا درمانده‌ترین کشور در مدیریت کرونا است.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسن کرونا زهرا سلیمانی نتیجه رسیده اند تولید واکسن شرکت های شرقی تامین واکسن واکسن کرونا واکسن ها وجود ندارد تهیه واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • خودکفایی کشور در تامین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی