Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- پیش بینی ها از تغییر ترکیب اقتصادهای برتر دنیا در 15 سال آینده خبر می دهند. به گونه ای که هفت آسیایی با روندی اغلب صعودی در ترکیب 20 اقتصاد بزرگ دنیا قرار خواهند گرفت.

دسترسی به منابع انرژی و بازار مصرف گسترده، مزیت های بالقوه ای است که می تواند محرک هر اقتصادی باشد. حضور دو آسیایی یعنی هند و چین در جمع پنج اقتصاد نوظهور دنیا دلیلی بر این مدعاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهایی که سهم آن ها از اقتصاد جهانی از 12 درصد در سال ۲۰۰۱ به ۲۷ درصد در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است. در عین حال، مجاورت کشورهای آسیایی دیگر با این دو اقتصاد و همچنین با روسیه به عنوان دیگر عضو گروه بریکس، این انتظار را تقویت می کند که در آینده ای نه چندان دور، ترکیب اقتصادهای برتر دنیا به نفع آسیایی‌ها تغییر کند.

گزارش اخیر اتاق بازرگانی با استفاده از داده های صندوق بین المللی پول و موسسه تحقیقاتی CEBR نیز این گمانه را تایید می‌کند. بر این اساس پیش بینی می شود تا سال 2035 تعداد کشورهای آسیایی که در جمع 20 اقتصاد برتر دنیا حضور دارند، به عدد هفت برسد. این کشورها عبارت اند از: چین، کره جنوبی، هند، ترکیه، عربستان، اندونزی و ویتنام. بدین ترتیب مشاهده می شود که سه کشور همسایه ایران شامل روسیه، عربستان و ترکیه جزو 20 اقتصاد بزرگ دنیا در سال 2035 خواهند شد. این در حالی است که سه کشور عربستان، اندونزی و ویتنام هم اینک در این جمع حضور ندارند. از میان این هفت کشور، چین که در سال 2020 دومین اقتصاد بزرگ دنیا بوده، در سال 2035 به رده نخست صعود خواهد کرد. هند نیز از رده ششم کنونی، خود را تا رده سوم بالا خواهد کشید. اما اندونزی و ویتنام که هم اینک در رده های 15 و 37 هستند، مانند یک ببر اقتصادی، خود را به رتبه هشتم و نوزدهم خواهند رساند.

در باره سه کشور دیگر نیز پیش بینی می شود کره از رده 10 به 11 و عربستان از 19 به 17 برسد و ترکیه نیز جایگاه خود در رده بیستم را حفظ کند. گزارش یادشده همچنین حاکی از این است که وضعیت ایران در رده بندی برترین اقتصادهای دنیا در بازه زمانی 2020 تا 2035 احتمالاً تضعیف می شود و اقتصاد ما از رده 22 (رتبه فعلی)به 35 دنیا تنزل خواهد یافت. به گزارش خراسان، آن چه واضح است اقتصاد ایران از نظر منابع انسانی، منابع طبیعی و حتی مزیت های منطقه ای، چیزی از اقتصادهای برتر دنیا کم ندارد. اما هم اینک شفاف نبودن، ناترازی بانک ها، کسری بودجه های ساختاری و وابستگی ساختاری به نفت، بزرگ ترین موانع سر راه اقتصاد ایران به شمار می روند.

منبع: خراسان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: برتر دنیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین برد نوشاد در گرند اسمش عربستان

بعداز حذف سریع هدایی، نوشاد عالمیان به دومین برد پیاپی در رقابت‌های تنیس روی میز گرند اسمش در عربستان دست یافت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ مسابقات تنیس روی میز گرند اسمش به میزبانی عربستان در حال برگزاری است و نوشاد عالمیان دارنده رنکینگ 68 دنیا در دومین دیدار خود در مرحله حذفی مقدماتی به مصاف آندریاس لونکو با رتبه بندی 88 جهان از اتریش رفت و در پایان توانست در 3 گیم متوالی حریف خود را شکست دهد و به مرحله سوم مقدماتی راه پیدا کند.

پیش از این امیرحسین هدایی مقابل حریف ۱۹ساله از رومانی تن به شکست داد و در همان اولین مسابقه حذف شد.

عالمیان برای راهیابی به جدول اصلی مسابقات باید با برنده دیدار محمد البیالی دارنده رنکینگ 62 دنیا از مصر و متئو موتی با رده بندی 147 جهان روبرو شود.

دیگر خبرها

  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • بزرگ‌ترین فرودگاه جهان در دبی/ هلند میزبان آینده‌نگرترین محله دنیا
  • «غزه» مسئله اول جهان است
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم
  • دومین برد نوشاد در گرند اسمش عربستان
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • رسانه، سلاح اصلی در جنگ فرهنگ‌ها، ایدئولوژی‌ها و جهان‌بینی‌هاست
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند