Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، امیر شاکری شهردار حمیدیا با اشاره به ضرورت آمادگی برای مقابله با حوادث احتمالی، گفت: یکی از بزرگترین چالش‌هایی که پس از بارندگی‌های شدید در شهر‌ها مشاهده می‌شود، بروز آبگرفتگی و جاری شدن رواناب‌ها در سطح شهر‌ها است.

او با بیان اینکه با انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان از شدت بروز حواث غیرمترقبه و خسارت‌های احتمالی آن کاست، اظهارداشت: شهرداری حمیدیا پیش از آغاز فصل پاییز طرح جامع دفع آب‌های سطحی را تهیه و اقدام به حفر چاه‌های جذبی، اصلاح و بهینه سازی چاه‌های موجود کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس شاکری ادامه داد: با مذاکراتی که با فرمانداری و شرکت آب منطقه‌ای یزد انجام شد مقرر گردید که مسیل رودخانه عباسیه شهر حمیدیا به منظور پیشگیری از خطرات احتمالی احیا شود.

شهردار حمیدیا با بیان اینکه رودخانه عباسیه تنها رودخانه شهر حمیدیا است که از بلوار شهید سامعی شروع و تا انتهای خیابان لادن محله پایین رحمت آباد ادامه دارد، خاطرنشان کرد: اهمیت موضوع لایروبی و پاکسازی این رودخانه موجب شد تا اقدامات لازم جهت جمع آوری ضایعات، نخاله‌ها و شاخ و برگ‌های درختان از این مسیل انجام شود تا در صورت بارندگی مشکل خاصی رخ ندهد.

او در پایان از تامین تجهیزات و ابزار آلات جدید مورد نیاز مدیریت بحران شهر حمیدیا خبرداد و گفت: به منظور افزایش توان عملیاتی و پاسخگویی به بحران‌های احتمالی پیش رو، تعداد قابل توجهی پمپ جمع آوری آب، تانکر و یک دستگاه بیل بکهو تهیه و به تجهیزات مجموعه ستاد بحران شهرداری حمیدیا اضافه شد.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لایروبی رودخانه مدیریت بحران آبگرفتگی معابر شهر حمیدیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۵۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات

استاندار مازندران با اشاره به صدور منطقه آزاد ویژه اقتصادی در بنادر مازندران تاکید بر تبدیل این بنادر از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، یوسف نوری، عصر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از بندر نوشهر در جمع خبرنگاران این بندر را در جایگاه ویژه استان با برخورداری از ظرفیت بالا عنوان و اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته در سال گذشته از رشد بسیار خوبی برخوردار شد.

وی با نگاه بر گسترش دریا بر اقتصادمحور افزود: در این راستا پیشنهاداتی ارائه شد که دولت دارد مصوبه می‌دهد؛ باتوجه به ظرفیت و وجود بنادر موجود در استان قرار شد بسته‌ای کامل داشته باشیم.

استاندار مازندران عنوان کرد: براساس برنامه اقتصاد دریاپایه دانشگاه نوشیروانی بابل در این مطالعه‌ای انجام داده که باید بر سیاست‌های ۹گانه مقام معظم رهبری بروز شود تا بتوانیم از این امکان به بهترین نحو استفاده کنیم.

نوری با اشاره به تعیین تکلیف پرونده منطقه آزاد مناطق ویژه اقتصادی در استان مازندران از صدور مصوبه دولت سیزدهم عنوان و مطرح کرد: هم‌اکنون درحال انجام کارها برای این مجوز بوده که البته این مهم ملاحظاتی دارد و باید این مناطق را از مناطق واردات صرف به مناطق ایجاد دانش فنی و صادرات تبدیل کنیم.

وی ادامه داد: مذاکرات انجام شده که در این زمینه نیازمند طرح جامع برای ایجاد مناطق ویژه اقتصادی استان مازندران هستیم.

استاندار مازندران با اشاره به مشکل لایروبی بنادر این استان بیان کرد: بحث لایروبی به‌دلیل پس‌رفت آب خزر مشکلی برای تمام بنادر سطح استان مازندران ایجاد کرد که لازم است در امر لایروبی بنادر سطح استان سیاست‌های کوتاه‌مدت با جدیت اعمال شده و با جدیت پیگیری شود.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم باتوجه به مطالعات و پیش‌بینی‌ها دوره برگشت دهه ۷۰ را داشته باشیم تا بتوانیم با برگشت سمت آب به سوی سواحل پسروی به سمت دریا را کمتر شاهد باشیم، خاطرنشان کرد: در ارتباط با بحث پسروی آب خزر باید در مراکز تحقیقاتی چاره‌اندیشی کنیم تا بندر به فعالیت خود با جدیت ادامه دهد.

کد خبر 749482

دیگر خبرها

  • رگبار، رعد و برق، وزش باد شدید
  • خوزستان آماده برای سیل احتمالی / نگرانی برای نابودی گندم‌ها
  • هواشناسی استان اردبیل هشدار سطح نارنجی صادر کرد
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌های کشور
  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • توصیه‌های ایمنی برای هشدار نارنجی بارندگی
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان چهارمحال و بختیاری
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • مسدود شدن ۴۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سطح کرمانشاه