Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان گفت: اخلاص، یکی از ویژگی‌های برجسته شهید سلیمانی بود که نزدیکان حاج قاسم از آن یاد می‌کنند.

حجت‌الاسلام دکتر سیدعلی طاهری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: شهید سپهبد سلیمانی، فرماندهی بود که از سوی فرماندهی کل قوا برای حضور در این عرصه مأموریت پیدا کرده بود و همواره مطیع امر ایشان بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع ولایتمداری شهید سلیمانی در دوران حضرت امام(ه) و امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) را به‌صورت خاص و ویژه می‌توان در وصیت‌نامه کم‌نظیرش مشاهده کرد.

وی با اشاره به اینکه روحیه از جان گذشتگی را یکی دیگر از ویژگی‌های برجسته این سردار رشید اسلام برشمرد و افزود: شهید سلیمانی برای دفاع از خاک و وطن و انقلاب اسلامی بارها چه در ایام دفاع مقدس و چه بعد از آن که مسئولیت سپاه قدس را بر عهده گرفت، در میادین خطر و خط مقدم حضور پر رنگی داشت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان، به مردمی بودن حاج قاسم اشاره کرد و گفت: تصاویر مختلفی را خصوصاً بعد از شهادت سردار، از حضور ایشان در بین مردم به‌ویژه در جریان سیل خوزستان مشاهده کردیم که نشان از مردمی بودن حاج قاسم بود.

طاهری خاطرنشان کرد: یکی دیگر از خصوصیات حاج قاسم در زندگی که همواره همراه با حوادث گوناگون بود، شب‌زنده‌داری این شهید بزرگوار است.

وی با اشاره به اینکه ویژگی‌های شخصیتی حاج قاسم از او یک مکتب درست کرده است، تصریح کرد: زندگی حاج قاسم می‌تواند برای همه کسانی که در عرصه مقاومت در مقابل نظام سلطه حضور دارند، یک الگو و سرلوحه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان در ادامه گفت: امسال با توجه به شرایط شیوع کرونا به مناسبت نخستین سالگرد شهادت شهید سلیمانی، برنامه‌هایی به‌صورت مجازی در این دانشگاه در نظر گرفته شد.

طاهری بیان کرد: جشنواره «از حماسه تا حماسه» ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی یکی از این برنامه‌ها بوده که در این ایام برگزار شده است. امسال برنامه‌های دیگری نیز به این مناسبت با هماهنگی سایر دانشگاه‌های استان تدارک دیده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی شهید سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید

به گزارش خبرآنلاین، فیلم هندی یودا (Yodha) که جنگجو هم نامیده می‌شود، در سال ۲۰۲۴ منتشر شد و داستان جذابش، ماجراهایی پر از اکشن و هیجان را برای تماشاگران به ارمغان می‌آورد. این فیلم داستان یک سرباز شجاع است که در طول مسافرت هوایی به کمک یکی از مسافران، هواپیمایی را که تروریست‌ها قصد دزدیدن آن را داشتند و هواپیما با مشکلات فنی مواجه می‌شود، آن را با دشواری فراوان بر روی زمین فرود می‌آورند و در طی این عملیات درگیری‌های زیادی رخ می‌دهد.

برترین ها نوشت:کارگردانان این فیلم ساگار آمبره و پوشکار اوجها هستند و تهیه‌کنندگان آن هیرو یاش جوهر، کاران جوهر، آپوروا محتا و ششانک کیتان می‌باشند. سازندگان فیلم هندی یودا با استفاده از بازیگران برجسته‌ای مانند سیدارث مالهوترا، راشی خانا و دیشا پاتانی، توانسته‌اند داستانی شگفت‌انگیز و جذاب را به تصویر بکشند که همچنین با عناصر هیجان‌انگیز و اکشن فراوان، تجربه‌ی بی‌نظیری را برای تماشاگران ارائه دهند.

در فیلم ما با قهرمان خود، آرون (سیدارث مالهوترا) به عنوان پسر جوانی آشنا می‌شویم که پدر سرباز خود را می پرستد، پدری که بلافاصله کشته می شود و چکمه هایش به یادگار می‌ماند. آرون قول می‌دهد که یا زنده بماند تا لیاقت پوشیدن یونیفورم گروه ضربت پدرش یعنی یودا را داشته باشد یا جسدش در پرچم کشورش پیچیده شود. بسیاری از نمایش‌های میهن‌پرستی در دو ساعت بعد دنبال می‌شوند. در جریان داستان، شاهد مبارزه‌ی شجاعانه‌ی آرون با گروهی از تروریست‌ها هستیم که قصد دارند از این حادثه به نفع خود سود ببرند. با وجود موانعی که پیش می‌آید، او با اراده‌ی قوی و هوشیاری که دارد، تلاش می‌کند تا خطرات را کاهش دهد و به اهدافش دست یابد.

فیلم اضطراری (Emergency)

فیلم هندی اضطراری ، به عنوان یکی از برجسته‌ترین فیلم‌های هندی سال ۲۰۲۴، جزء اولین تجربه‌های کارگردانی کانگانا رانات به شمار می‌آید. این درام سیاسی، با بازی خود کانگانا رانات در نقش وزیر اول پیشین ایندیرا گاندی، به تحلیلی عمیق از یک دوره‌ی مهم در تاریخ دموکراسی هند می‌پردازد. به گزارش India Today، کانگانا رانات این فیلم را به عنوان یک اثر نمایشی از تاریخچه‌ی سیاسی هند می‌داند، نه به عنوان یک فیلم بیوگرافی.

اولین برنامه‌ی اکران برای فیلم Emergency در نوامبر ۲۰۲۳ بود، اما با تاخیرهایی مواجه شد که باعث شد تا تاریخ اکران به ۱۴ ژوئن ۲۰۲۴ تغییر کند. با حضور همزمان کانگانا رانات در جلو و پشت دوربین، فیلم اضطراری به عنوان یکی از برجسته‌ترین فیلم‌های تاریخی هند، توجه زیادی را به خود جلب کرده است.

تمام فیلم های شاهرخ خان دوبله فارسی را می‌توانید در پلتفرم نماشات دانلود و یا آنلاین تماشا کنید. در نماشات بیش از ۵۰۰۰ فیلم و سریال رایگان در اختیار شماست که می‌توانید بدون پرداخت حق اشتراک از خدمات پلتفرم ما استفاده کنید.

قهرمان چاندو (Chandu Champion)

فیلم هندی جدید قهرمان چاندو یکی از جذاب‌ترین آثار سینمایی هندی است که حتما باید تماشا شود. این فیلم بر اساس زندگی و داستان الهام‌بخش مورلیکانت پتکار ساخته شده است که اولین فردی بود که مدال طلای پارالمپیک هند را به دست آورد. از طریق داستان پتکار، فیلم به پیروزی و انعطاف‌پذیری این اسطوره ارتش هند اشاره می‌کند.

Chandu Champion که با شعار “مردی که از تسلیم شدن خودداری کرد” مشهور است، یک داستان هیجان‌انگیز را به تصویر می‌کشد. این فیلم با نشان دادن سفر پتکار، از ناتوانی تا به قهرمانی رسیدنش، یک درام فوق‌العاده را به ارمغان می‌آورد. Chandu Champion به وسیله ترکیبی از عناصر انسانیت و افتخار ملی، به عنوان یکی از برترین فیلم‌های هندی اکشن در سال ۲۰۲۴ شناخته می‌شود.

جیگرا (Jigra)

این فیلم با بازی آلیا بات در نقش اصلی و توسط فیلمساز سرشناس واسان بالا کارگردانی شده است. این فیلم توسط کاران جوهر و آپوروا مهتا مدیریت می شود. جیگرا به طور مشترک توسط آلیا بات، سامن میشرا و ماریجک دسوزا به عنوان تهیه کننده مشترک تولید شده است. این فیلم توسط Debashish Irengbam نوشته شده و فیلمبرداری آن توسط Swapnil S. Sonawane انجام شده است.

این فیلم که به عنوان یک درام اکشن ارائه می‌شود، قرار است آلیا بات را در نقشی به نمایش بگذارد که قبلاً دیده نشده بود. در حالی که سازندگان هیچ جزئیاتی در مورد این فیلم به اشتراک نگذاشته اند، گفته می شود که جیگرا حول محور عشقی تزلزل ناپذیر و شجاعت تسلیم ناپذیر می چرخد. در این فیلم پر جنب و جوش، آلیا در یک شخصیت محوری دیده می شود که مبارزی سرسختی را به تصویر می کشد که برای محافظت از خواهر و برادرش اختصاص یافته است.

جنگنده (Fighter)

فیلم جنگنده که به مناسبت روز جمهوری هند منتشر شده است، به وضوح به حادثه حمله پولواما در سال ۲۰۱۹ اشاره می‌کند که در واقعیت منجر به کشته شدن ۴۰ سرباز نظامی هند در کشمیر شد. همچنین این فیلم به حمله هوایی متوالی بالاکوت اشاره می‌کند. بیشتر فیلم جنگنده بر روی روابط و عشق تمرکز دارد، که دو خلبان برجسته نیروی هوایی هند به نام‌های هریتیک روشن و دیپیکا پادوکن به همراه همکارانشان و چند نفر از همرزمانشان را به تصویر می‌کشد.

داستان از آنجایی شروع می‌شود که گروهی از تروریست‌ها به رهبری اظهر اختر (که توسط بازیگرRishabh Sawhney نقش آفرینی می‌شود) قصد دارند پایگاه نیروهای هوایی هند در سرینگر را حمله کنند. فرمانده نیروی هوایی به نام رکش جی سینگ (راکی) مسئولیت جمع‌آوری گروهی از خلبانان برجسته را بر عهده دارد تا با این تهدید مقابله کنند. این گروه شامل افرادی مثل شمشیر پتانیا (با بازی هریتیک روشن)، مینال راتهور (با بازی دیپیکا پادوکون)، سارتاج گیل، بشیر خان و سوکدیپ سینگ است و به طور کلی با نام ایر دراگونز شناخته می‌شود. این گروه در طول فیلم با چالش‌هایی هم در روابط شخصی و هم در وظایف نظامی خود مواجه می‌شوند.

تقابل‌های هوایی بین گروه‌های تروریستی در مرز پاکستان با ایر دراگونز محور اصلی داستان را تشکیل می‌دهد. تروریست‌های جهادی ابتدا با ایجاد اختلال و انفجار در رژه نیروهای زمینی هندی، بعد از آن نیروی هوایی هند را مورد حمله قرار می‌دهند و این دوره تلاش و انتقام‌جویی چندین بار تکرار می‌شود. این فیلم دو پیام اصلی دارد “زنده باد هندوستان” و “مرگ بر تروریسم!”

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904140

دیگر خبرها

  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • تصویری دیده نشده از شهید زاهدی در کنار حاج قاسم و شهید کاظمی
  • پنج فیلم هندی که دیدنشان را نباید از دست بدهید
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • رضایت استاندار قزوین از اجرای طرح «دختران حاج قاسم»
  • تقدیر از اقدام برجسته بانک سپه در مدیریت یارانه پرداختی دولت در حوزه آرد و نان
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه